Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana szybko zleci zobaczysz. Najwazniejsze, zeby zaburzenia opanowac. Zawsze tak jest, ze jak sie czeka na starania to i glowa robi swoje i wtedy cykle szaleja, ale bedzie dobrze zobaczysz
Ja tez raczej starania na wrzesieniowo/pazdziernikowa owulacje przekladam, raz przez remont, dwa przez strach .samira lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
na umilenie czekania wrzucam filmik podoba mi sie, bo po przynudnawym wstepie, ciaza tydzien po tygodniu pokazana jest na zdjeciach usg a nie na animacjach troche sie podkrecilam jak ogladalam serduszko na usg potem ruchy...mi nie bylo dane tego jeszcze zobaczyc nigdy..
https://www.youtube.com/watch?v=vxXHiz3RTsANona, samira lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:Kochana szybko zleci zobaczysz. Najwazniejsze, zeby zaburzenia opanowac. Zawsze tak jest, ze jak sie czeka na starania to i glowa robi swoje i wtedy cykle szaleja, ale bedzie dobrze zobaczysz
Ja tez raczej starania na wrzesieniowo/pazdziernikowa owulacje przekladam, raz przez remont, dwa przez strach .
mam nadzieję ze to nie pani menopa... do mnie zmierzaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 17:59
-
Samira nawet takich rzeczy nie pisz!
Załozyłas ten watek wiec Dzidzia bedzie tu na forum jest przeciez taka przyjemna "klątwa", ze która babeczka zalozy watek starczkowy na dany miesiac w tym miesiacu zachodzi w ciaze wiec szykuj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:50
samira lubi tę wiadomość
Witaj Anastazjo
strasznie mi przykro z powodu Twojej straty wspieram calym sercem
ja tez jestem po poronieniach wiem jak to boli... ale Pazdziernik przyniesie nam upragnione szczescie, zobaczyszsamira lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyoj dziewczyny,mi tez się miło zrobiło jak tak napisałyście ,ze tytuł wątku ładny ,łezka się zakręciła :*,i jeszcze ta zjedzona literka w jednym z wyrazów ,coś w tym musi być
a tak w ogóle mój syn ma ur. 6.10 (19 lat temu byłam jeszcze w ciąży w tym czasie ,chodzi mi o sierpień ) termin porodu miałam na 26.10Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 14:08
Drzwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bez zjedzonej literki to juz nie byloby to samo uwielbiam ten tytuł
pazdziernikowe urodziny Syna i ta koniczynka wszystko sie sklada na miesiac cudow
chyba zaczne lubic jesiensamira lubi tę wiadomość
mała.mi wrote:To i ja już dołącze chociaż ciężko mi jeszcze pogodzić się ze stratą. Pani Doktor w szpitalu dała zakaz zachodzenia w ciążę przez 3 msc, ale myślę, że po pierwszej normalnej @ zaczniemy starania25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Anastazjaaa wrote:mi powiedzieli że jeśli poronienie odbyło się samoistnie można po @ się starać, trzy miesiąca to po łyżeczkowaniu25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Anastazjaaa wrote:mi powiedzieli że jeśli poronienie odbyło się samoistnie można po @ się starać, trzy miesiąca to po łyżeczkowaniu
Ja miałam łyżeczkowanie, chociaż na USG już raczej nic nie było widać, ale lekarz mówił, że jak mnie wyczyszczą to krócej będę krwawić i szybciej będę mogła znowu zajść w ciążę. Nie było konieczności ale namawiał mnie na zabieg. Po pierwszej @ mam się zgłosić do lekarza i zobaczymy co powie, ale nie przyjmuję innej wiadomości niż taka, że da nam zielone światło...