Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySerena, Witaj w Naszych Skromnych progach ..
Ja byłam dziś w aptece, i chyba z wrażenia że wydałam kupę kasy to zapomniałam o teście . Najwidoczniej to jest dobry znak aby nie testowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 12:44
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena generalnie ok.
Od rana czuje już piersi, ale inaczej niż co cykl teraz czuję jakby były takie obite po bokach. Czuję też z rana podbrzusze.
Mąż mówi "nie rób sobie nadziei, nie nastawiaj się tak", a ja czuję, że jak teraz znowu nie to mam już dość.
Chciałabym już wiedzieć ale boję się, że nie udało się i będę rozczarowana i zdołowana bo strasznie liczę na ten cykl. Traktuję go jako ostatni możliwy, sama nie wiem czemu.
A Ty jak? Widzę, że temp. ładnie idzie w górę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:03
-
nick nieaktualnyPirelko, ale nie możesz się tak poddać bez walki ..
Nikt za Ciebie tego nie zrobi.
Wiem że przychodzą chwile zwątpienia kiedy masz wszystko i wszystkich dookoła dość.
Tylko co Nam pozostało innego ?
u Mnie przed owulką była spina na maxa czy pęcherzyk zdąży urosnąć przed weekendem aby zastrzyk zrobić.
Po domniemanej owulce nawet nie poszłam na monitoring, miałam już dość tych wizyt.
W ciągu 2 tygodni 7 razy byłam u Gin. Ogarnął Mnie dziwny spokój ..
Temperaturę podtrzymuje luteina, mimo tego że zwiększono mi dawkę na 4 tabletki to różnicy nie widzę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:09
-
nick nieaktualny
-
Daisy, wszystkiego dobrego Kochanego bąbla pod sercem
U mnie dzisiaj wielki dół na wykresie. Ale pierwszy raz pojawił mi się rozciągliwy śluz (w dniu spodziewanej @)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:09
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała.mi wrote:Daisy, wszystkiego dobrego Kochanego bąbla pod sercem
U mnie dzisiaj wielki dół na wykresie. Ale pierwszy raz pojawił mi się rozciągliwy śluz (w dniu spodziewanej @) -
pirelka wrote:U mnie śluzu nie ma prawie w ogóle czasami czuję lekką wilgoć, ale są tylko białe zaschnięte ślady i tyle..
-
nick nieaktualnyPirelko, musisz walczyć o ten cud, warty On jest każdej poświęconej rzeczy ..
Może nie sprowadzaj wszystkiego do ciąży tylko ciesz się z życia
A reszta przyjdzie już sama ..
Progesteron jest piękny, ale to też zasługa Luteieny
Nie wiem czy będę testować, poczekajmy jeszcze kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:19
-
nick nieaktualny
-
Miłego dnia pirelko. Nie trać nadziei :*
U mnie ten cykl pewnie przyniesie @ niestety, przedwczoraj i wczoraj miałam bóle @, więc już raczej sprawdza przesądzona. @ ma przyjść za dwa dni.
Ciągle trzymam kciuki za dzisiejsze testerki i czekam na wieści :*
Julia 07.2015 -
mała.mi wrote:Daisy, wszystkiego dobrego Kochanego bąbla pod sercem
U mnie dzisiaj wielki dół na wykresie. Ale pierwszy raz pojawił mi się rozciągliwy śluz (w dniu spodziewanej @)
Ktoś pisał w innym wątku, że to efekt przewagi estrogenów nad obniżającym się przed @ progesteronemmała.mi lubi tę wiadomość