Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daisy nie poddawaj sie , statystycznie zdrowa para stara sie o dziecko minimum rok.
a Prolaktyna, Tarczyca w porzadku?alko odstaw moze bo to szkodzi na starania:)a Twoja druga polowka bierze jakies wspomagacze?typu Androwit, Promen?Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slonko z ta prolaktyna po obciazeniu nie bylam jeszcze u lekarza, pojde w nastepnym cs. Reszte hormonow i prl normalna mam idealne wyniki. Alko az tyle nie pije :p a co do mojego P. To lyka nadal flegamine, wit C i Fertility Support for Men. Z nim wszystko ok po tym uplynnieniu nasienia. Ja pewnie daje dupy no trudno. W koncu kiedys musi sie udac!
Dziekuje za kolejna porcje zyczen, jestescie przekochane! . Moj dzis wzial wolne z tej okazji ale juz po 7 gdzies wybyl, wczoraj wrocil o 20 dopiero..mam nadzieje ze pakuje prezenty hehe, a nie uskutecznia jakiegos szlajarstwa od rana.
Odezwe sie pozniej Skarbusie moje kochane. Musze ogarnac sie i core bo przeciez szkola a oni dzis dzien nauczyciela obchodza. Niby jest 14go dopiero i oni maja wolne i 13go tez im zrobili wolne. A pani dyr z tej okazji nauczyciela fundnela wszystkim nauczycielom wyjazd do Wloch od pt do srody. Dobre co
Buziaczki jedzcie tort do ostatniego okruszka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:55
Ewa99, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem co prawda bardziej "czytującą" niż uczestniczącą w rozmowach, ale z prawdziwą niecierpliwością czekam na wyniki La i Basi:) Dziewczyny trzymam kciuki Za pozostałe testerki też
Znalazłam wykresy firanki na duszę i Bąbelka:
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka @, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik (-), november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa , maaadzik1207 (@), fAnusia (@)
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210 (@), kasika8303 , zonaboba (@), apaulaa (-),
06 - Kitaja, Morwa (-),
07 - Pysiaaa21 (@),
08 - tomania2806, firanki na duszę @, basiulkaa_89, Bąbelek (-),
09 - Alorrene13 , mała.mi, la,
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019, MagdaH
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy, Paulina_2603, Ewa99 (@), kot_bury
12 - Maniuś
13 - Amerie, Aga_502, MagSz, Pati Belgia, pirelka, Sana
14 - Czarnula87,
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 -
18 - Isia93, mimi86, XxMoniaXx
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia
22 - Lena83, karen85, rybka
23 - Tolcia25, triss
24 - Nancy87, motyl1993, Rutelka
25 - Ania 14, julita
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - sigma, Storczyk3
28 - monia91, elucha
29 - november123,
30 - Anastazjaaa, madzianka, Ania1989, roletka
31 - mik82, serena1989, maaadzik1207
W tym miesiącu jest już 5
-
nick nieaktualny
-
Daisy spełnienia najskrytszych marzeń A w szczególności tego jednego:P
U mnie tempka znowu delikatnie w górę. Brzuch czasami tylko pobolewa i jajniki, ale jakoś mam przeczucie, że nic z tego...plamienia dzisiaj jeszcze nie zaobserwowałam, ale to pewnie kwestia czasu. Mam nadzieje, że moja urodzinowa trzynastka przyniesie mi szczęście:)Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiłego dnia dziewczyny dzisiejszym testerkom życzę powodzenia
Daisy również przyłączam się do życzeń oby spełniło się twoje marzenie bądź dobrej myśli nie poddawaj się trzeba walczyć
Ja od dziś dupek zobaczymy czy pomoże na słabe endo
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane,
Ja wstałam, troszkę odespałam wczorajszą pracę, ale dzisiaj też ciężki dzień się zapowiada do 22.30. Jutro będzie luźniej i wolny weekend !
Od rana czuje piersi, ale inaczej niż co cykl teraz czuję jakby były takie obite po bokach. Czuję też z rana podbrzusze, ciężko opisać jak, ale jakby @ wisiała tuż nad spojeniem łonowym
Mąż mówi "nie rób sobie nadziei, nie nastawiaj się tak", a ja czuję, że jak teraz znowu nie to mam już dość.
renieczka Kochana dopóki nie ma @ jest nadzieja :* pamiętaj, że bóle i uczucie jak na @ towarzyszą też początkom ciąży!
Daisy mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki, może się uda :* Kochana wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin i spełnienia najskrytszych marzeń i dużo sił y:*
Trzymam kciuki za dzisiejsze testerki :*
mana ja miałam zalecenia 16-25 dc, ale od 2 cykli tak wypada, że biorę od 17-26 dc.
Może Twój gin chce mieć pewność, że będzie już po?! Nie wiem.. a jak nie to bierz już skoro owulacja była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:56
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WITAM daisy wszystkiego najlepszego spelnienia wszystkich marzen i blizniakow ci zycze a co jak szalec to szalec trzymam za wszystkie kciuki a nowym zielonym kropka gratuluje milego dnia wam zycze bede was se podczytywac
Lena87, Daisy lubią tę wiadomość