Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane zrobilam testa z ranca,z pierwszego sikanca i co ???
i zas bladzioch zreszta wysle wam fote jak wroce z pracy
Ale wyrazniejsza jak wczoraj-ale po wyschnieciu !!! niewiem czy sie liczy
Pozdrawiam kochane moje i 3mam kciukiEwa99, Wonderwall, kot_bury, Daisy, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też miałam bladziocha i nic z tego, w lipcu to było
Basiu a byłaś na becie?
Daisy kochana wszystkiego najlepszego :* jak najszybszego zobaczenia dwóch grubaśnych krech :* tort pyyyycha! Zgrzeszyłyśmy z samego rana
Pięknego dnia dziewczyny :*Daisy lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Hej
Basiulka ja pierwszy test robiłam wg OF 11dpo i miałam blade kreski na pepino czuł 10 po 5min ale że raz mnie pepino oszukało zrobiłam facella jakoś tak z rosmana o czuł 25 i tam kreska po 3min ale też blada, że ledwo na foto widać a hcg z krwi tego dnia 40 z groszem dwa dni później robiłam test apteczny o czuł 25. od razu po dodaniu kropelek wyszła kreska ale też jasna a po czasie który zaleca się na odczytanie czyli ok 5min wyszła już bardzo ładna kreska która jest do dziś - to był 13dpo wg. OF a hcg z krwi 185 z groszem. wczoraj po 6dniach powtarzałam hcg i jest 2080 z groszem więc 3mam mocno kciuki i czekamy na pozytywne wieści
A ja teraz czekam do pn i na wizytę
Kochane gratuluję nowych boćków pięknie, że ich przybywa przyszłoroczne lato będzie piękne tyle cudów się narodzi
Za oczekujące na testowanie 3mam kciuki i życzę cierpliwości
I każdej Zielonego końca życzębasiulkaa_89, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, tak sobie was czytam i dopiero stawiam pierwsze kroki na OF, ale bardzo mi się podoba jak ze sobą piszecie, wspieracie, motywujecie... Myślę, że takie forum bardzo może pomóc w staraniach o dzidzię Kiedy z moim już mężem organizowaliśmy ok. 1,5 roku ślub, to udzielałam się na Poznańskim Forum Ślubnym i naprawdę obecność na nim i rozmowy bardzo pomogły w przygotowaniach, a inne dziewczyny były kopalnią wiedzy Nawet zaczęłyśmy się ok. raz w miesiącu spotykać i z kilkoma z nich dalej się spotykamy na gruncie prywatnym, tyle tylko, że teraz nasze tematy ślubne zmieniły się na staraniowo-kredytowo-mieszkaniowo-remontowe Już teraz wiem, że na pewno zagoszczę u was na dłużej.
Kilka słów o mnie: 25 lat, od 2 miesięcy żona K., razem od 4 lat i 2 miesięcy, mieszkamy razem od 3 lat i 2 miesięcy, starania o maluszka: 2.10 zaczęłam drugi cykl. Od 16 roku życia brałam tabletki anty (miałam dwie 3-miesięczne przerwy), przed braniem tabletek miałam regularne, 30-dniowe miesiączki i ciekawa jestem jak to będzie u mnie teraz. Odstawiłam tabletki od razu po podróży po ślubnej i zabraliśmy się do roboty, niestety w pierwszym cyklu (choć okazał się być o dziwo regularny) się nie udało. Trochę żałuję, bo od początku nie mierzyłam temperatury bo złudnie liczyłam, że uda mi się zajść za pierwszym razem Sugerowałam się plotkami, że po odstawieniu bardzo łatwo zajść w ciążę, liczyłam na szybkie zaskoczenie i ciążę bliźniaczą, jednak spotkało mnie gorzkie rozczarowanie i pierwsza negatywna beta. I nie wiem czy tylko mój mąż, czy wszyscy faceci tak mają, ale nie wiedział totalnie co to jest owulacja i że to tylko w jeden dzień (a może być i w cale) mamy szansę na zapłodnienie. Myślał, że raz poserduszkujemy w byle jaki dzień i od razu ciąża i to wiadoma za tydzień Musiałam wyprowadzić go z błędu
Już się nie rozpisuję Trzymam kciuki za ten cykl i za ciąże wszystkich październikówek
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:kochana u mnie nie pierwszy raz by tak bylo dlatego sie nie nastawiam tak fest choc,nie powiem chcialabym ALe dopoki niema @ to mozna miec nadzieje
A ja właśnie wróciłam z apteki i wydałam 90 zł na dupka ale będę mieć zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:05
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
serena1989 wrote:Dziewczyny, tak sobie was czytam i dopiero stawiam pierwsze kroki na OF, ale bardzo mi się podoba jak ze sobą piszecie, wspieracie, motywujecie... Myślę, że takie forum bardzo może pomóc w staraniach o dzidzię Kiedy z moim już mężem organizowaliśmy ok. 1,5 roku ślub, to udzielałam się na Poznańskim Forum Ślubnym i naprawdę obecność na nim i rozmowy bardzo pomogły w przygotowaniach, a inne dziewczyny były kopalnią wiedzy Nawet zaczęłyśmy się ok. raz w miesiącu spotykać i z kilkoma z nich dalej się spotykamy na gruncie prywatnym, tyle tylko, że teraz nasze tematy ślubne zmieniły się na staraniowo-kredytowo-mieszkaniowo-remontowe Już teraz wiem, że na pewno zagoszczę u was na dłużej.
Kilka słów o mnie: 25 lat, od 2 miesięcy żona K., razem od 4 lat i 2 miesięcy, mieszkamy razem od 3 lat i 2 miesięcy, starania o maluszka: 2.10 zaczęłam drugi cykl. Od 16 roku życia brałam tabletki anty (miałam dwie 3-miesięczne przerwy), przed braniem tabletek miałam regularne, 30-dniowe miesiączki i ciekawa jestem jak to będzie u mnie teraz. Odstawiłam tabletki od razu po podróży po ślubnej i zabraliśmy się do roboty, niestety w pierwszym cyklu (choć okazał się być o dziwo regularny) się nie udało. Trochę żałuję, bo od początku nie mierzyłam temperatury bo złudnie liczyłam, że uda mi się zajść za pierwszym razem Sugerowałam się plotkami, że po odstawieniu bardzo łatwo zajść w ciążę, liczyłam na szybkie zaskoczenie i ciążę bliźniaczą, jednak spotkało mnie gorzkie rozczarowanie i pierwsza negatywna beta. I nie wiem czy tylko mój mąż, czy wszyscy faceci tak mają, ale nie wiedział totalnie co to jest owulacja i że to tylko w jeden dzień (a może być i w cale) mamy szansę na zapłodnienie. Myślał, że raz poserduszkujemy w byle jaki dzień i od razu ciąża i to wiadoma za tydzień Musiałam wyprowadzić go z błędu
Już się nie rozpisuję Trzymam kciuki za ten cykl i za ciąże wszystkich październikówek -
Daisy! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Szczescia, milosci, spełnienia marzeń, a przede wszystkim, tego upragnionego, wyśnionego - dziecka!
Trzymam za Ciebie kciuki!!
Biegnij do lekarza, moze przyda sie jakas stymulacja czy cos
I serduszkuj wieczorem a potem świeca a Twoj maz niech je banany, maja duzo cynku
Wszystkiego co najlepsze!basiulkaa_89, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny