Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim ja mam z Microlife - taki http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-microlife-16c2-ciaza-i4690070714.html
Polecila mi go kiedyś jedna ze staraczek i bardzo go sobie chwalę
Ja zawsze mierze w tym samym miejscu pod językiem (podobno może być tak, że z różnych stron jezyka jest rózna temp). Bałam się mierzyć dopochwowo, ze względu na infekcję, której można się nabawić.
Morwa wrote:Basiulkaa to co mam na to poradzić ? Doradź mi coś . Myślisz , że lekarz coś zmieni ? Może dla pewności w poniedziałek jak nic się nie zmieni pójdę na bete ? jak testy nie wychodzą to jest sens w ogóle na nią iść ?
Morwa może ja pomogę
Mialam tak samo z 2 cs temu. Ginekolog wyśle Cię na badanie beta HCG, jeśli wynik będzie pozytywny - wiadomo witaminki, jeśli negatywny (jak było wtedy w moim przypadku, czego Ci nie życzę) dostaniesz luteinę. Po max 7 dniach przyjdzie małpa. -
nick nieaktualnyDziewczynki ja po spacerku z Mężem i galerii, teraz robię obiadek i jadę odwiedzić koleżankę w sklepie przejdę się po kolejnej galerii. Niestety poza kosmetykami nic nie udało mi się kupić, a chciałam jakieś buty..ale albo niewygodne są albo 400-500 zł
Zmęczona okrutnie byłam tym chodzeniem, nogi mnie bolą i słaba jestem. Pogoda też nie dopisuje bo ciągle szaro, buro, ciemno i mży deszcz.
Podbrzusze czuję i piersi twarde w środku jak kamienie, jakby z masą guzów sutki wrażliwe. Pojawiła się odrobina kremowego śluzu.
Kupiłam 3 testy pepino będąc w Auchan na zapas choć boję się, że w pon. znowu zobaczę I kreskę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 14:53
-
Fatim wrote:dzięki dziewczyny, może się przejdę do apteki Katarzyna87 a ile czasu mierzysz pod językiem ? Trzymasz go ręką czy Ci tak wisi ?
Tylko koniecznie poproś o taki z dwoma miejscami po przecinku
Wkladam term. pod język, trzymam go zębami Własnie specjalnie zmierzyłam sobie temperaturę (37,08:) i mierzył dokladnie 1 minutę i 42 sekundy.
Mój termometr pipa jak skończy. Dodatkowo zapamiętuje jedną tempkę, więc jak rano mierzyłam to wyglądalo to tak, że odruchowo po pipaniu wyłączałam go i szlam dalej spać. Potem sprawdzałam jaki był winik -
nick nieaktualny
-
Wróciłam z zakupów z Ikei
Oglądałam mebelki dla niemowląt i się rozpłynęłam
@ nadal nie ma, a ja zaraz uciekam pomagać kuzynce przy przeprowadzce.
Ale dziś u mnie gorąco!
Basiu, Morwo, wszystkie testujące - tak bardzo mocno trzymam kciuki!Lena87 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
No i gdzie ta moja owulka? Testy ujemne, temperatura nie wskazuje... Ma jeszcze 6 dni na przyjście, bo potem Małż wyjeżdża na tydzień i pozamiatane...
Mnie wkurza, że mój termoment pika, wolałabym coś dyskretniejszego Co z wyjazdami służbowymi, jak się jest z koleżanką w pokoju?
-
Mój też pika średnio cicho, rzeczywiście na slużbowym wyjeździe - nie sprawdziłby się, bo wydaje mi sie, że mógłby przebudzić współspaczkę, jeśli pikałby dlugo (jedno czy dwa nie obudzą nikogo)
Zdarzało mu się tym pikaniem lekko mnie dobudzić, gdy przysypiałam w czasie mierzenia ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie @ nadal brak, ale zaczyna się już pms, więc to kwestia tygodnia.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny