Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Ja wstałam, wolny weekend już mniej mnie cieszy bo pogoda do dupy, pojawiły się problemy z multimedią wczoraj i trzeba znowu wyjaśniać w tyg. męczy mnie to wszystko ! Humoru dzisiaj jakoś nie mam od rana
Piersi jak kamienie w środku nawet bolały mnie w nocy leżąc na brzuchu, ale pewnie niedługo miną bo @ powinna być za 3 dni. Brzuch kłuje.
Jeszcze się wyspać nie mogę bo cierpną mi od kręgosłupa znowu ręce całą noc i budzę się co chwilę przez to
kot bury u mnie czuję, że będzie tak samo choć @ nie czuję jeszcze żeby miała nadejść, ale pewnie się spóźni albo z nienacka mnie najdzierybka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. U mnie tez cisza m@lpy nie widać ale brzuch pobolewa jak na @ no i piersi niebola niestety ( a powinny!kurde gdybym miała ten zasrany test a tak mi się nie chce w miasto jechac...nic poczekam przez weekend.
Basiulka a ty jak się czujesz ogólnie?rybka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie póki co @ nie ma, brzuch nie boli. Zobaczymy co będzie.
Jak jutro do rana franca nie przyjdzie to testuję
Dzisiaj idę pomagać kuzynkom przy przeprowadzce, więc mało mnie tu może być. Trzymam kciuki za dzisiejsze testerki
Basiu to może jednak ciąża? Musi tak być!
Pięknego dnia kochane :*Lena87 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBATTINKA wrote:Hej. U mnie tez cisza m@lpy nie widać ale brzuch pobolewa jak na @ no i piersi niebola niestety ( a powinny!kurde gdybym miała ten zasrany test a tak mi się nie chce w miasto jechac...nic poczekam przez weekend.
Basiulka a ty jak się czujesz ogólnie?
Kochana jak ja sie czuje?
-od poniedzialku do srodu czyli do dnia okresu czulam sie jakbym dostala,meeega zle,mega slaba taka jaks bleeee
-Od wczoraj juz wzdecia minely ktore zawsze mam przy okresie,z czego jestem baaardzo zadowolona.
-mdli mnie co jakis czas,mam uderzenia goraca,piersi bolaly mnie jeden dzien tylko ale nie jakos mega-poprostu je czulam troszke bardziej niz zwykle.A tydzien przed planowana @ juz dawaly niezle popalic
-szyjke mam wysoko,zamknieta,krotka taka wygieta do tylu,zoladek mnie pobolewa od wczoraj wieczora ale to chyba dlatego ze kanapki zagryzlam lodem heheh i tak mnie muli od wczoraj wieczora wlasnie.
-szybciej sie mecze,i moglabym spac i spac albi nie spac i nie spac
ale sie rozpisalam hahaha -
nick nieaktualnySana wrote:Hej u mnie póki co @ nie ma, brzuch nie boli. Zobaczymy co będzie.
Jak jutro do rana franca nie przyjdzie to testuję
Dzisiaj idę pomagać kuzynkom przy przeprowadzce, więc mało mnie tu może być. Trzymam kciuki za dzisiejsze testerki
Basiu to może jednak ciąża? Musi tak być!
Pięknego dnia kochane :*
Kochana fajnie by bylo ale LooziK moze jutro z ranca zrobie jeszcze sikanca ??? Ale sie zastanawiam . . . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez trzymam kciuki za dzisiejsze testerki ja dziewczyny wczoraj wieczorem chodziłam przekonana,ze jestem w ciąży nawet się przebudzałam w środku nocy z takim przeświadczeniem miałam potworne zawroty głowy nawet kiedy się przebudzałam, do tego od środy piję strasznie dużo wody, częściej jestem głodna no, ale piersi mnie nie bolą, brzuch też nie ,jedynie dzisiaj rano długo i bardzo dziwnie mi sie przelewało aż od ostatnich żeber jakoś tak inaczej niż zawsze, ale zdaję sobie sprawę, że to takie nakręcanie się :] do tego jestem potwornie drażliwa a mój mąż specjalnie mnie przedrzeźnia, aż mam ochotę mu patelnią przyłożyć
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny