Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff byłam dziś zobaczyć kuzynki mieszkanie
Rozwodzi się prawdopodobnie i teraz mieszkała z dwoma córkami u swojej mamy, a dzisiaj odebrała klucze do ich nowego (wynajmowanego) mieszkanka fajne lokum
Jutro idę pomagać przy przeprowadzce, będę dziewczynkom układała ubranka hehe trzymajcie kciuki żeby paskudna @ nie przyszła, jutro termin!
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona zaznaczylam jednak plamienie bo juz prawie polnoc a na podpasce 3 kropki srednie poki co, to szkoda by liczylo 1dc. No i mnie cofnelo na poprzedni cs .
W nocy pewno sie rozkreci, bo przy podtarciu juz widac normalnie. Brzuch zaczyna bolec niemilosiernie.
Pojde na listopad ale spokojnie, ja nigdy nie zostawiam towarzyszek boju, zawsze trzymam sie w kupce do konca miesiaca az do oficjalnego zamkniecia
Dziekuje Dziewczynki za wsparcie
Nie pozostaje mi nic jak pocieszac sie prezentami bo jednak dostalam tego note3 i gear2 :pNona, karen85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dziś wyraźnie tylko jedna kreseczka. Kolejna próba w poniedziałek, wtedy ma być @, jak nie przyjdzie do środy, to się udam do laboratorium. Ale coś tak czuję, że nic z tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 09:22
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Ja zaraz wstaje i szykuje sie do pracy Niestety niemam weekendow wolnych
Ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo
@ niema jak narazie nie przylazla franca jedna.
Podbrzusze pobolewa ale nie tak bardzo,bardziej jajniki,dzisiaj prawy daje o sobie znac.
Pozdrawiam,odpoczywajcie,do pozniej.rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane no u mnie dzis 1 dc jednak pelna geba. Wstalam rano chce szykowac cos do urodzin, a tu PRADU NIE MA
nawet kawy nie mam jak wypic, wszystko na prad do 12 ma nie byc..
Milego dnia :*
Trzymam za Was kciuki!!! ♡♡♡renieczka, rybka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny