X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Sana zawsze lepsza pozytywna energia niż smutek :)
    Musi być dobrze :)

20140607580117.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dzięki Kochana, ale jakoś tracę nadzieję :( bo dziewczyny piszą o żyłkach, sutkach, pachwinach a ja nic takiego nie mam...

Ja tez po tym wszystkim wiem, ze znowu nic. Chwilami tylko lutka daje zazwyczaj zludne nadzieje, ale to tez tylko wymysly :/ Kciukam zebys jednak sie zazielenila! <3

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy dziękuję, ja biorę dupka i nie mam właśnie takich dużych objawów jak zazwyczaj i to mnie zastanawia, teraz czuję się jakbym niemal nie brała dupka..

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia no jasne :)

To ta pogoda tak na mnie działa! Czuję się, jakbym się przebudziła po długim, zimowym śnie :) no powiedzcie same, piękną mamy wiosnę tej jesieni hihi ;)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do pracy, jeszcze dzisiaj i wolny weekend. Miłego dnia, zajrzę wieczorkiem :)

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka niech Ci ta praca szybko zleci :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami latem nie było tak cieplutko jak teraz :)
    Ja idę do biedronki :)

20140607580117.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dzięki Kochana, ale jakoś tracę nadzieję :( bo dziewczyny piszą o żyłkach, sutkach, pachwinach a ja nic takiego nie mam...

Pirelka ja też nie mam, żadne żyły mi się nie pokazały. Pachwiny nie bolały. Otoczki wokół sutków, stałam w łazience i jak głupek gapiłam się w lustro kręcąc cyckami w każdą stronę, żeby je zobaczyć hahaha. Mój mąż miał się posikać ze śmiechu. Niby znalazłam, ale nie wiem czy to nie był cień :)

Parę dni przed testem jak wracaliśmy z centrum spacerem zrobiło mi sie mdło, pamiętam bo musiałam się zatrzymać i odpocząć chwilę, ale w sumie w cyklu wczesniejszym nawet się porzygałam i nic nie było.

Nie patrz na inne dziewczyny. Wsłuchuj się w swoje ciało ono najwięcej Ci powie. Moje bóle na @ były małpowe ale jakby trochę inne niż zawsze.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Kochana co do objawów to nie można siebie porównywać do innych. każda z Nas jest indywidualnym organizmem nie można tego generalizować, że ona tak miała a ja nie to na pewno się nie udało :|
    Spójrz na mnie (jakie to narcystyczne :P ) no ale u mnie było tak, że miałam typowe objawy na @ trądzik, uderzenia gorąca, ból piersi a bóle brzucha i mdłości podczepiałam pod skutek uboczny dup-ka i co i póki co hcg ładnie rośnie :) chociaż też miałam obawy bo nie dość, że jestem po jednym poronieniu, długo się staraliśmy o dziecko to dodatkowo z dnia na dzień np. zanikały mi te mocne objawy typu mocny ból brzucha, mocny ból piersi. A jednak hcg po 6 dniach z 185 podrosło do 2080 więc myślę, że jest dobrze a co i jak dowiem się w pn na wizycie :)
    Kochana nie myśl tyle o tym chociaż wiem, że ciężko, ale ja np. w tym cyklu darowałam sobie zwracanie uwagi na objawy bo to tylko nakręcało.
    3mam kciuki mocno :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka trzymam kciuki :)
    Każda ma inne objawy, także bądź dobrej myśli :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno placebo może wywołać skutki identyczne do tych zauważanych w ciąży właśnie tak działa to na kobietki starające się, przykry żart ze strony natury.

zmieniając temat dzisiaj jak wracałam do domu obsrał mnie ptak :/ i to jakąś dziwną kupą bordową, akurat mijałam 1 drzewo na całą drogę, coś strasznego załatwił mi policzek, prawy cycek, kciuk,spodnie, płaszcz i torebkę - mam nadzieję, że jak to mówią będę miała teraz zasrane szczęści i zafasolkuję chociaż :P

MagSz, Katarzyna87, kot_bury, Lena87, Mimi86 lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane melduje na szybko ;)
    bylam na becie ale wyniki w pon.wiec bez sensu robic.w poniedzialek zrobie najwyzej i wyniki tego samego dnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:58

Daisy lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia no i proszę, jednak Cię los zostawia w weekendowej niepewności :P
    no to w poniedziałek będę kciuki zaciskać :)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:50

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Witam :) Podczytuje co jakiś czas was i mało fasolek na razie szkoda :( ale jeszcze do końca msc sporo więc dziewczyny do dzieła :) Trzymam kciuki za was .
    Ja liczyłam po cichu że tutaj się znajdę ale chyba dupa blada a raczej na pewno :)

badania robiłam progesteron wyszedł ponad 16 czy owulka była prawdopodobnie tak ? :)

Czemu ignorowałaś dzisiejszą tempkę? Ładnie pnie się w górę ;)

W moim laboratorium progesteron od 9 - 90 oznacza fazę lutealną i możliwość utrzymania ciąży. Twoje 16 jest bardzo ładne;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim śmiesznie musiało to wyglądać :D cos chyba musi być z tym szczęściem :) Życze Ci aby ten ptaszek ci przyniósł :)

Basia no to będziemy zaciskać kciuki cały weekend a najbardziej w pon :)

mana ja sprzątanie w mieszkaniu typu mycie okien zostawiam na po owulce :D Myśle czy by nawet pierogów nie zrobić :D

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:59

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:50

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mana oo dobrze, ze o szafie przypomniałaś :D Wyciągne już bardziej jesienno zimowe ubranka a te typowo letnie juz pochowam i też zleci :D

20140607580117.png
‹‹ 135 136 137 138 139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ