X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    CZarnula wypisalaś się ode mnie, teraz mi smutno i zimno :p

Nie uciekłam specjalnie :] przeliczyłam sobie cykl i dałam większą rezerwę ;)

Daisy lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Nie uciekłam specjalnie :] przeliczyłam sobie cykl i dałam większą rezerwę ;)

No wiem, wiem, znając moje szczęście to dostanę @ w 47 dc a nie w 36 jak wyliczyło mi of :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula przyszła do mnie ogrzać mnie swoim pozytywnym ciepełkiem :D

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha wy uważajcie z tym moim pozytywem :D wczoraj po dongu jak mnie humor złapał to uhhhh :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiedziałam, że dong ma takie właściwości :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie :D głupawka pełną gębą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale efekt rozluźniająco pobudzający trochę ma, bo jak na noc sobie zapodałam bo się zapomniałam to pół nocy nieprzespane miałam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak na pewno pobudzająco działa :] i daje niezłego spida :D szczególnie jak się mleko zimne pije to potem niezłe pobudzenie przy szybkim sprincie do wc :D

Natka098 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) hehe ja opcję z mlekiem sobie darowałam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzi ci pod wodę? :D bo ja jeszcze nie próbowała, na razie mlekiem podsiorbuję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wodą, herbatą czymkolwiek, nie lubię zimnego mleka więc nie próbowałam, z tym mlekiem to chodzi o to żeby się potem ziołami nie odbijało :D więc ja coś zjadałam i był spokój, jak za pierwszym razem go wzięłam to moje jajniki grały naprzemiennie jakby odbijały piłeczkę pingpongową, a potem już nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wczoraj (2 dizeń brania) na wieczór czułam takie pukanie jajnika i jakby mi szpilkę wbijał :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś się dzieje :) Jak zakończę plamienie to też go wsuwać będę, razem z clo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile cykli już go stosujesz? Ja dopiero pierwszy :] dostałam od dziewczyny tu z forum która na nim w ciąże zaszła więc licze ze mi go odpowiednio zawirusowała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można powiedzieć że to będzie takie prawdziwe 2 podejście.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to miałaś jakieś nieprawdziwe? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mana wrote:
    ja prawdopodobnie będę testowała 27 ;) dziewczyny czy któraś z was brała "dupka"? po jakim czasie przychodziła @ zdarza się że przychodzi w trakcie brania? chciałabym żeby przyszła jak najszybciej!
    Oj to zależy od cyklu ;) u mnie teraz przychodzi z plamieniami już w ostatni dzień dupka albo w dzień później, a 2 dni potem już jest w pełnej okazałości. Cykle mi się poskracały, ale pierwszy cykl z dupkiem dostałam w 5 dni po odstawieniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    No wiem, wiem, znając moje szczęście to dostanę @ w 47 dc a nie w 36 jak wyliczyło mi of :/
    Matko, ale macie długie cykle :O Ja mam 27 dniowe, pod koniec z plamieniami a w 28 dc już mam @... tak mi się poskracały :P i boję się co miesiąc, że jeszcze bardziej się skrócą :P dlatego CLO wezmę teraz chyba dzień później.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zazdroszczę takich cykli. Ja mam cykle bez końća jak leków nie wezmę. A tak to trzymam w okolicach 33-35 dni

‹‹ 13 14 15 16 17 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ