Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pogodnego weekendu a ja zaszalałam i bazując na mojej aplikacji w tel. której używam od prawie 3 lat zaryzykowałam i od dziś biorę dup-ka bo tam mi owulację wyznaczyło teoretycznie na 13dc no ale czy do niej doszło dowiem się w pn pozostaje czekać i się modlić więc może i tu zaszaleję i poproszę o wpis na listę na 02.10 albo będzie zielony prezent na IV rocznicę ślubu albo @
Dżejzi, mana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻyczę Wam tych prezentów na rocznicę Ślubu, urodziny Ja też miałam taką nadzieję, ale niestety na III rocznicę Ślubu nie było, na moje i Męża urodziny też nie więc nie liczę już na takie okazyjne prezenty Co ma być to będzie, ale mam nadzieję, że jak największej ilości październikowych testerek uda się zobaczyć II kreski :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:41
Dżejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka,
02 - Magda_lena88,
03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella
04 - Dżejzi,
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806, firanki na duszę
09 - Alorrene13, la
10 - renieczka,
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy,
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz
14 -
15 - sury_cat
16 - Czarnula87, Natka098, lilirose
17 - Magnosia
18 - Isia93
19 -
20 - Ania14, Anastazjaaa,
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - zwei_kresken,
27 - mana
28 -
29 -
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 09:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak się cieszę, że dopisuję się na testowanie 26 października, może się uda, załapię się na koniec umowy i na urodzenie ktosia spod znaku Raka
Idę sobie ziółek zaparzyć Nie ma co, prawdziwa gorączka sobotniej nocymomo1009 lubi tę wiadomość
-
hej
a ja się pogubiłam w sumie nic nowego jak na blondynkę przystało no bo w sumie dup-ka kończę w 25dc a to jest 29września więc wypadłoby chyba 30 września zrobić test bo dzień przed @ bo niby jak owulacja była wg. aplikacji 13dc to 01.10 ma być teoretyczna @. I tak sobie myślę czy jak jutro się potwierdzi, że owulacja była to czy testować 30.09 czy sobie przeciągnąć dwa dni dup-ka i testować tak jak chciałam 02.10 My kobiety to mamy dylematy
A swoją drogą wczoraj oglądałam półfinał w siatkę Polacy - Niemcy i jestem bardzo ciekawa dzisiejszego kolejnego dla Polski starcia z Brazylią Raz ich pokonaliśmy może i drugi a nawet jak się nie uda i tak daleko zaszliśmy i dochodzę do wniosku , że siatkówka to chyba jedyny sport który Polakom wychodzi
Miłej niedzieli -
pirelka wrote:Ja się cieszę, że moje cykle takie krótkie to do testowania nie tak daleko
Ale przy moich 27 dniowych cyklach to raz dwa lecipirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Ja też, szybko wszystko mija, najpierw koniec @, później płodne dni i jajgorsze te czekanie na termin kolejnej @
Ale przy moich 27 dniowych cyklach to raz dwa leci
Magda_lena ja robię test w pierwszy dzień po 10 dniach dupka żeby wiedzieć czy brać dalej czy nie, albo teraz testowałam w 26 dc bo miałam wziąć jeszcze dostinex, a w ciąży się go odstawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 10:44