Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poproszę o przepisanie mnie na 5 już po owu.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Nieukowa witaj, póki co się nie leczę. Ale chyba zacznę, wszystko okaże się w nastepny poniedziałek na wizycie u ginekologa . Dowiem się czy nadal mam torbiela na jajniku , jeśli tak to laparoskopia a jak go nie ma lub maleje to wreszcie bedzie mógł zabrać się za moje cykle bo mam nieregularne a do tego od 3 miesięcy nie mam śluzu plodnego. Zobaczymy... Robiłam badania na własną rękę w międzyczasie tsh progesteron, ft3, ft4, anty tg, anty tpo, lh, fsh, estradiol i prolaktyne. Wszystko w normie.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka, Werbenka,
02 - Magda_lena88, JusWik,
03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella
04 - Dżejzi,
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806, firanki na duszę
09 - Alorrene13,
10 - renieczka, battinka,
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy,
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz
14 -
15 - sury_cat
16 - Czarnula87, Natka098, lilirose
17 - Magnosia
18 - Isia93, mimi86
19 -
20 - Ania14, Anastazjaaa,
21 - magda-ck,
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - zwei_kresken,
27 - mana
28 -
29 -
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 07:59
-
JusWik wrote:Witam kobietki. Chciałabym dołączyć do was. Proszę dopiszcie mnie na 2 października. Pewnie nic z tego nie będzie bo mało w tym cyklu ale już tak przywiązałam do tych list naszych w poniedziałek następny idę do lekarza i chyba na inseminację się zdecyduję.
-
nick nieaktualny
-
A ja po wizycie
Lekarz przyjął mnie wcześniej o prawie 30min no i sobie u niego trochę posiedziałam w sumie na dzień 18dc wiadomości dobre owulacja była !!!!!!!! jest ciałko żółte i endometrium jak to lekarz stwierdził przygotowane by przyjąć ciążę bo bardzo ładne prawie 12 mm a tak się bałam bo w 12dc miało tylko 6mm. Jak to lekarz mówił z punktu wiedzy, teorii i obrazu USG ciąża powinna być pozostaje czekać do 25 dc mam brać dup-ka tak jak było mówione wcześniej a później odstawić i jakoś 30dc robić test Mam nadzieję, że będzie CUD pozostaje się modlić a jeśli się nie uda (mam nadzieję, że tak nie będzie) to pora iść w jakąś klinikę i w inseminację..mam nadzieję, że to Nas ominie póki co myślę pozytywnieCzarnula87, Nieukowa, Isia93, Mimi86, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy już wczoraj coś czułam, że będzie owulka i to wydaje mi się, że z prawego jajnika, jak nigdy. Chyba wcześniejsze dwa cykle na Clo mnie rozruszały + mocno skrócił mi się cykl.
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:A ja po wizycie
Lekarz przyjął mnie wcześniej o prawie 30min no i sobie u niego trochę posiedziałam w sumie na dzień 18dc wiadomości dobre owulacja była !!!!!!!! jest ciałko żółte i endometrium jak to lekarz stwierdził przygotowane by przyjąć ciążę bo bardzo ładne prawie 12 mm a tak się bałam bo w 12dc miało tylko 6mm. Jak to lekarz mówił z punktu wiedzy, teorii i obrazu USG ciąża powinna być pozostaje czekać do 25 dc mam brać dup-ka tak jak było mówione wcześniej a później odstawić i jakoś 30dc robić test Mam nadzieję, że będzie CUD pozostaje się modlić a jeśli się nie uda (mam nadzieję, że tak nie będzie) to pora iść w jakąś klinikę i w inseminację..mam nadzieję, że to Nas ominie póki co myślę pozytywnie [/QUOTE
Bardzo mocno trzymam kciuki żeby się udało, żeby była fasolka
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
hejkaaaaa:)
dziś @ zawitała więc przeskakuję do Was.
zaczynam ostatni miesiąc z CLO i to podwójną dawką. Zobaczymy co przyniesie ten miesiąc. Postanowiłam się nie spinać i nie rezygnować z fitnessu tak jak to robiłam dotychczas:)
-
Magda_lena88 wrote:A ja po wizycie
Lekarz przyjął mnie wcześniej o prawie 30min no i sobie u niego trochę posiedziałam w sumie na dzień 18dc wiadomości dobre owulacja była !!!!!!!! jest ciałko żółte i endometrium jak to lekarz stwierdził przygotowane by przyjąć ciążę bo bardzo ładne prawie 12 mm a tak się bałam bo w 12dc miało tylko 6mm. Jak to lekarz mówił z punktu wiedzy, teorii i obrazu USG ciąża powinna być pozostaje czekać do 25 dc mam brać dup-ka tak jak było mówione wcześniej a później odstawić i jakoś 30dc robić test Mam nadzieję, że będzie CUD pozostaje się modlić a jeśli się nie uda (mam nadzieję, że tak nie będzie) to pora iść w jakąś klinikę i w inseminację..mam nadzieję, że to Nas ominie póki co myślę pozytywnie
trzymam kciuki, super wieści!
Ale nas tutaj dużo lista pęka w szwach oby październik był owocny