Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Zwei_kresken
Isia
Dopisalam was na liście wyżej
Witajcie i trzymam kciuki
Nieukowa popieram czy pogoda ładna czy nie tez nie mogę się doczekać października
Magda_Lena ja zawsze testuje w dzień spodziewanej @
Dziękuję Również trzymam kciuki za WasAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka, Werbenka,
02 - Magda_lena88,
03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella
04 - Dżejzi,
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806, firanki na duszę
09 - Alorrene13, la
10 - renieczka,
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy,
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz
14 -
15 - sury_cat
16 - Czarnula87, Natka098, lilirose
17 - Magnosia
18 - Isia93, mimi86
19 -
20 - Ania14, Anastazjaaa,
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - zwei_kresken,
27 - mana
28 -
29 -
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 06:58
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja mam cykle nieogarniecie dlugie jak lekow nie biore. A przy lekach trzymam cykle po 33-35 dni. Di tego w kazdym.cyklu temperatury z dnia na dzien skakaly mi jak dzikie
Teraz widzę, że wykres masz bardzo ładny;) Owulacja na pewno przyjdzieCzarnula87 lubi tę wiadomość
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Hej dopiszcie mnie do listy. Będę testować około 18 października. O ile nie wyląduje wcześniej na laparoskopii. Ech a pamiętam jak rok temu w październiku mówiłam ze moze się uda....maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:Hej dopiszcie mnie do listy. Będę testować około 18 października. O ile nie wyląduje wcześniej na laparoskopii. Ech a pamiętam jak rok temu w październiku mówiłam ze moze się uda....
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:Hej dopiszcie mnie do listy. Będę testować około 18 października. O ile nie wyląduje wcześniej na laparoskopii. Ech a pamiętam jak rok temu w październiku mówiłam ze moze się uda....
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane! Jak po weekendzie? Meczyk obejrzany? Mnie jeszcze gardlo boli od kibicowania
Po wpisaniu dzisiejszej tempki wyznaczylo mi owulke..ciekawe:) no nic zobaczymy co bedzie dalwj bo poki co lekko to wg mnie podejrzane.
Milego dnia! :*Isia93 lubi tę wiadomość
-
Udanego tygodnia
a ja dziś o 17:30 mam swoją chwilę prawdy i dowiem się czy wgl. owulacja była . OF teoretycznie wyznaczyło mi ją na 15dc a moja aplikacja z tel. na 13dc i wg. mnie jak była to właśnie 13dc..trzeba czekać.
A co do meczu to POLAK POTRAFI cudowny był chociaż po pierwszym secie to myślałam, że nic z tego a tutaj proszę POLSKA MISTRZEM ŚWIATAIsia93 lubi tę wiadomość
-
Witam kobietki. Chciałabym dołączyć do was. Proszę dopiszcie mnie na 2 października. Pewnie nic z tego nie będzie bo mało w tym cyklu ale już tak przywiązałam do tych list naszych w poniedziałek następny idę do lekarza i chyba na inseminację się zdecyduję.
-
Anastazjaaa wrote:Zwei_kresken
Isia
Dopisalam was na liście wyżej
Witajcie i trzymam kciuki
Dzięki!
Jestem ciekawa, jaką długość będzie miał mój kolejny PCO-wy cykl, na wszelki wypadek nakupiłam testów owulacyjnych, żeby sobie nie wydzielać i czegoś nie przegapić. Bo z i ewentualnym trafieniem w dobry dzień to nie mamy problemów, nie żałujemy sobie Tylko muszę potwierdzić, czy faktycznie ta owulacja jest, czy skok temperatury w zeszlym cyklu nie miał innych źródeł...
-
Mimi86: widzę że masz bardzo podobną sytuację jak ja i w podobnym wieku jesteśmy... ja jestem rocznik 85, starałam się 10mc, potem poroniłam, teraz mi leci znowu 6 cykl...
Leczysz się? Mi lekarz kazał czekać bo mam ładne cykle i owuluję, hormony też mam ok... Nawet trochę mi spadło parcie na dziecko, chociaż dalej rozczarowania co miesiąc bolą...Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:Udanego tygodnia
a ja dziś o 17:30 mam swoją chwilę prawdy i dowiem się czy wgl. owulacja była . OF teoretycznie wyznaczyło mi ją na 15dc a moja aplikacja z tel. na 13dc i wg. mnie jak była to właśnie 13dc..trzeba czekać.
A co do meczu to POLAK POTRAFI cudowny był chociaż po pierwszym secie to myślałam, że nic z tego a tutaj proszę POLSKA MISTRZEM ŚWIATA
Zyczę Ci samych dobrych wieści
Ja też ogląłam mecz;D Super chłopaki, cieszę się, że im się udało
Po pierwszym secie też trochę zwątpiłam ale szybko mi przeszło;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:36
Od lipca 2014 na ovufriend.