Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:A to miałaś jakieś nieprawdziwe?
Tak bo wcześniej brałam np tylko 1 dzień bo już nie było sensu bo orgametil zaczynałam a wcześniej jeszcze plamiłam, albo brałam przy mega długim cyklu na wywołanie ovu, która i tak się nie wywołała i skończyłam też z orgametrilem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w sumie ile cykli go brałaś? Ja z tego co pamietam to chyba 3 cykle brałam i na 3 cykl mi nie zadziałał w sensie @ tylko zielonego kropka dostalam :]
a wykres pięny ciazowy bo on na 3 dzień brania temperaturę bardoz podnosi. mi ginek mówił że to bardoz mocny lek dżo mocniejszy niż luteina czy dupekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:00
-
nick nieaktualnyDokładnie mocny, po luteinie @ się nie pojawiła mi a po nim była, ze względu na te przedłużające się krwawienia na dupka zmieniłam, a brałam go 2 cykle, miałam jeszcze 3 brać ale bałam się kolejnego potopu, a niestety moje jajniki i tak po nim nie ruszyły, brak efektu odbicia, i mam teraz clo, pierwszy cykl z 1 tabletka nie zadziałał, teraz 2 z 2 tabsami, zobaczymy co czas pokaże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPOdejrząłam u Ciebie cykle i miałaś taki długi okres wtedy bo miałaś dużo do złuszczania endo.
Ja swego czasu miałam tak grube endo że jak mnie okres w końcu dopadł to 3 tygodnie lało się ze mnie ciurkiem i miałam skrezpy wielkości ręki, aż mnie w końcu na łyżeckzowanie wzięli i wyczyścili żeby spokoj był -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka, Dżejzi
02 -
03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella
04 -
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806, firanki na duszę
09 - Alorrene13, la
10 - renieczka,
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy,
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz
14 -
15 - sury_cat
16 - Czarnula87, Natka098, lilirose
17 - Magnosia
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 - mana
28 - Anastazjaaa
29 -
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 23:11
-
nick nieaktualnywitam
cholera ,a ja nie wiem czy się wpisze na listę,@ nie ma ,ostatnia była 26.06 ,czekam do 26.09 i zapodaję lutkę albo dupka
we wtorek z tego powodu idę do starej gin na NFZ (z braku kasy mój nowy dobry gin odpada na razie) miesiąc temu bała się wywoływać bo nawet endo na @ nie wygladało ,zobaczymy jak teraz będzie
ehhh matka założycielka wątku i nawet się na testowanie nie wpiszę
teraz ćwiczę i się odchudzam może to pomoże ...
G je Fortimen ,ja wit,D,inositol ,K.foliowy wt.C,Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 22:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny