Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżejzi wrote:ale z tego co też mi wiadomo, to testy ovu są pozytywne nawet przy wczesnej ciąży.
Tak bo podobno we wczesnej ciąży wydziela się też ten hormon co przy owulacji czy coś takiego dlatego test owu może wyjść wtedy pozytywny;)Alorrene13, Daisy lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:
Ps: na belli wyliczyłam sobie termin porodu i byłby to 13 czerwca jeśli urodziłabym w terminie to dostałabym prezent na urodziny bo ja jestem z 17 Marzenia są piękne
Madziula mi w tym cs tez wychodzi na 13.06Magda_lena88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laski zadam pytanie troszkę z innej beczki.
Czy ktoś jest z okolic Warszawy i mógłby polecić jakiegoś dobrego lekarza?
nie tyle ginekolog/położnika ale specjaliste od niepłodności... -
Dziewczyny zycze wam by w pazdzierniku sie tutaj zazielenilo,ja niestety musze sie wypisac z ,bo przypetalo sie do mnie i do meza chorobstwo:-((( takze nie bedziemy sie starac w tym miesiacu:-( zycze powodzeniaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż jest udany. Kładę się teraz do niego do łóżka. A on taki zaspany przytulna sie do moich pleców kładzie rękę na brzuchu i mówi: dobranoc kochanie, dobranoc coreczko. Ja na to co? A on ze to tak na zaś już
Ostatnio mu się śniło ze synka urodziłam drugiego teraz taki tekst... oj chyba faktycznie już by chciał drugie dzieckobasiulkaa_89, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sury_cat wlasnie tez mialam pisac, ze wg mnie ten test to jeszcze totalny negatyw. Ale dobrze, ze trzymasz reke na pulsie! Tym sposobem na pewno nie ominiesz owulki, a potem to juz tylko do zielonego!
Usia dupka czyli duphaston badz lutke czyli luteine bierze sie na wspomaganie cialka zoltego, jest to progesteron, ktory jest wydzielany z peknietego pecherzyka, odpowiedzialny za utrzymanie ciazy, wspomaga zagniezdzenie, reguluje cykl i takie tam Ogolnie dobra sprawa, warto sprawdzic sobie w 7dpo poziom prg i wtedy wiadomo czy trzeba wspomoc sie dodatkowym progesteronem. Plamienia przed @ czesto sa sygnalem niskiego prg, daje to znac o niedomodze wspomnianego cialka zoltego. My czesto zaczynamy randki z prg na 3 dzien wyzszych tempek, co sygnalizuje nam, ze owulka juz byla (pamietajac ze owulke potwierdzi tylko monitoring, tempka rosnie takze przy lufie i pcos dajac zludne nadzieje owulacyjnego cs).
Taaakie tam cuda, pewnie w bazie wiedzy doczytasz wiecej i bardziej fachowo
Aaa apropo to ja chyba w tym cs sobie machne lutke. Tylko poczekam jeszcze bo wg mnie owulka wyznaczona dzis przez of to kpinaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 23:23
sury_cat lubi tę wiadomość