Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór dziewczyny,
Trochę mnie nie było - pisanie spóźnionej pracy dyplomowej, dużo pracy i takie tam...
W zeszłym cyklu wiedziałam że nic z tego nie będzie, bo zamiast pęcherzyka znalazł się polip. Potem u lekarza nie byłam, więc nie wiem nawet czy on dalej jest czy może "zszedł" razem z miesiączką ( miałam zamiar sprawdzić to na początku listopada po miesiączce).
Jednak powiem Wam, że nie daje mi coś spokoju... Mianowicie dwa dni temu powinnam dostać okres - biorę duphaston i okres miałam jeszcze tego samego dnia wieczorem. A teraz nic! Nawet plamienia... Do tego sutki mega wrażliwe ( olałam to na początku, bo czasami tak miałam przed okresem), ale od dwóch dni mam wrażenie, że są większe co najmniej dwa rozmiary... Itd itp..
Robiłam chyba z 5 testów i wszystkie NEGATYWNE. Nie wiem co myśleć... Myślicie, że warto robić betę? Nie mam wielkich nadziei i wiem że jakbym poszła na betę to zrobiłabym sobie nadzieję..49 cykl starań...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia zarażaj sie szybciutko i testuj Kciukam za Was kochane
A ja z maluszkiem jem i jem i jem objawy dalej dokuczają...
Zdaję relacje z wieczora. mąż wrócił z pracy, jedliśy obiado-kolację, poszliśmy z Barim na spacer i zapytałam czy by się cieszył jak by tatusiem ostał, a on no tak i tak podpytywałam o kilka rzeczy, a w domu na stoliku w sypialni cekał na niego prezencik jak go otworzył to łezki się mu polały, przytulił mnie i powiedział to tera dbaj o nasego potworkamonia91, Bąbelek, Katarzyna87, Daisy, ZakręconaOna, Toxey, Mimi86, mana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie dziś rano z nienacka zrobiła nalot @ trzymam kciuki jeszcze za testerki w październiku
Dżejzi dajesz nadzieje że nam się kiedyś uda odpoczywaj i dbaj o swój skarbTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny