Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka @, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik (-), november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa , maaadzik1207 (@), fAnusia (@)
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210 (@), kasika8303 , zonaboba (@), apaulaa (@),
06 - Kitaja, Morwa (@),
07 - Pysiaaa21 (@),
08 - tomania2806 (@), firanki na duszę (@), basiulkaa_89 (@), Bąbelek (-),
09 - Alorrene13 , mała.mi (@), la (@),
10 - renieczka (@), battinka (@), Muffinka1019 (@), MagdaH (@)
11 - Drzwiona (@), agniesja (-), Daisy (@), Paulina_2603 (-), Ewa99 (@), An_Be ,kot_bury (@)
12 - osieroconaMama (@)
13 - Amerie (@), Aga_502 (@), MagSz (@), Pati Belgia (@), pirelka (@), Sana (-)
14 - Czarnula87 (@), Vaniliaa
15 - Gosiacu (@), ZakręconaOna (@)
16 - Natka098 (@), lilirose , Maniuś (@)
17 - Fatim (@)
18 - Isia93 (@), mimi86 (@), XxMoniaXx
19 - Toxey
20 - asiorekk (@), Nona (@), Marteczka91
21 - magda-ck (@), Magnosia (@), przyszła mama:) (@)
22 - Lena83 (@), rybka (@), Aniiusiaaa5, mana (@), kusiczka
23 - Tolcia25 (@), triss (@), Misi@ (@)
24 - Nancy87 (@), Rutelka (@), karen85 (@), cati
25 - Ania14 (@), usia89
26 - zwei_kresken (-), Biedroneczka83 , madzianka (-), julita (@)
27 - sigma, Storczyk3, Ballerina (@), Tysia85 , kusiczka
28 - monia91 (-), elucha (@), martusia1986
29 - november123, Evaa (@)
30 - Anastazjaaa, Ania1986, roletka (@), Mimi89
31 - mik82, serena1989, maaadzik1207, Dżejzi
W tym miesiącu jest już 18
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 15:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyśle garściami i czym tylko się da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Evaa, Bąbelek, Maniuś, Sigma, Mimi86, Daisy, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agniesja wrote:Pytam, bo dzisiaj byłam u gina i mi właśnie przepisał te tabletki nic poza dawkowaniem nie mówiąc. Zaczęłam czytać w necie i mocno się zmartwiłam, bo nie dość, że najprawdopodobniej gin podejrzewa brak owulacji (tylko skąd, jak nie robiliśmy monitoringu), to jeszcze podobno mocno się po tych tabsach tyje a Ty dodatkowo piszesz o złym samopoczuciu, ehhh...
Gratuluję nowych wyczekanych Cudów
a za oczekujące trzymam mocno kciuki
A u Nas póki co jest dobrze moje objawy dopadają mnie przeważnie późnym popołudniem: mdłości, ból brzucha i piersi jednak dziś dla odmiany mam je od samego rana i o dziwo dziś tak mi apetyt dopisuje, że aż wstyd bo jak tak dalej pójdzie to będę się kulała no i dziś zgrzeszyłam bo wypiłam puszkę coli ale za to mi ulżyło "na żołądku" a teraz zajadam winogrona by jeść w miarę zdrowo
Buziaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzejzi!! gratuluje!
Zapraszam do lipcówek:)!
Kochane ja tez sle wiruski z mojej wczorajszej pieknej bety 1725mIU:)!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kochane ja zaszlam w ciaze w praktycznie najgorszym cyklu. Z grypa zoladkowa podczas owulacji, maz był w kiepskiej formie a do tego mialam swiadomosc ze jest to ostatni cykl CLO. Kolejny cykl miałam szukać pomocy u specjalisty od bezpłodnosci. Pogodzilam sie z tym, ze przez najblizszy czas nie bedziemy mieli dziecka i czekaja nas wielkie wydatki na leczenie. A tu? bach:)! bedzie dzidzia. Na pewno bedzie dobrze - inaczej byc nie moze:)! Czekają nas wydatki ale jakie miłe! Przyszly rok zapowiada sie pięknie, wkanczamy nasz nowy domek i w lato się wprowadzamy i to we 3 juz:)Maniuś, Anastazjaaa, Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny