Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi, gratki! Wreszcie! Niech zdrowo rośnie!
Ja w końcu siknęłam na testa, żeby spokojnie móc mnie wpisać na listę z wielkim " - " bo zalegam bez wpisu od 26tego...
@ nadal nie ma, więc nie wiem na jaki dzień wpisać się z testem do wątku grudniowego
Smutek. I badań nie mogę zrobić, bo czekam na tego małpiszona pokręconego. Życie na tabsach było dużo prostsze I cera była ładniejsza, w 2 miesiące z gładkolicej przemieniłam się w parchatą ropuchę ;(
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi gratulacje podglądam Was codziennie i czekam z niecierpliwością na same dobre wieści niech fasolka rośnie zdrowo miłego dnia[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Toxey a jak się go bierze ? Od początku cyklu ?
Tak, od pierwszego dnia okresu, bez żadnej przerwy, cały cykl. Jest rozpuszczalny w letniej wodzie, praktycznie bez smaku, ginka mi mówiła, że właśnie wielu kobietom pomógł, tylko wtedy już nie kombinować z jakimiś dodatkowymi suplementami, bo co za dużo to nie zdrowo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:Dzejzi Kochana gratuluję !!
ja padam po CLO tak się tragicznie czuję głowa mi pęka, oczy bolą, czerwone jak u królika, osłabiona jestem jak bym anemię miała o cerze to już nie wspomnę... mąż mnie wczoraj podsumował że wyglądam jak bym miała meeegggaa kaca dobrze że dziś ostatnia tabletka i jutro poczuję ulgę Wy też się tak źle czujecie po CLO?
Mana, czy CLO to jest może clostilbegyt?