Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane , zajrzałam sobie do Was tutaj poczytać co ciekawego u Was ale tyle naskrobałyście , ze z tydzień bym nadrabiała hehe . W skrócie powiedzcie jak u Was , jak ciężarne mamusie się czują i wgle Ja właśnie obliczyłam wszystko i kolejny cykl z CLO i duphastonem zaczne pod koniec listopada , już doczekać się nie mogę ! Wczoraj rozmawiałam ze swoją ginką bo wylatuje już w sobote do domu z Polski więc powiedziała mi co mam brać gdyby coś sie udało odrazu by nie było powtórki z rozrywki
Miłego dnia robaczki ;* -
Toxey wrote:Ja zaszłam tylko na inofolicu + kwas foliowy w drugim cyklu. Nie wiem czy pomogło, czy to los szczęścia. Ale ponoć jak już się bierze mnóstwo innych preparatów to organizm na inofolic już za bardzo nie reaguje...
jak bierze sie ten inofolic i czy to na recepte?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Dżejzi gratuluję
Ja wczoraj miałam usg i naturalnie był pęcherzyk 24 mm na prawym jajniku, swoją drogą z clo miałam zawsze na lewym. Po tamtym gigancie na lewym, po clo nie ma śladu, lewy jajnik czysty także wszystko pęka, leki odstawiłam i tylko działać, czekać i żyć. Niczym się przejmować na razie nie trzeba, nic badać. Cieszę się i mam nadzieję, że moje samopoczucie pomoże.
Trafiłam na fajnego lekarza, choć nie zamierzam często latać to był tak wyczerpujący, że siedziałam 20 min pierwszy raz, a na usg żartował ze mną
Mówił, że jestem tuż przed i wieczorem powinna być owulacja, więc mam pracę domową. Ale nie dało rady więc rano i zobaczymy
Swoją drogą chętnie komuś sprzedam CLO, mam 5 tabletek czyli na jeden cykl i 1/2 dostinexu mogę dorzucić mam też receptę na 2 dostinexy jakby ktoś chciałWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:34
Daisy lubi tę wiadomość