X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrryyy :):):):)
    A u mnie spadek!!!!! Ale mi się gęba cieszy :) tym bardziej, że śluz miałam wczoraj taki rozciągliwy i tak dużo jak nigdy. A po <3 to tak mnie jajnik zaczął nasuwać, że czułam aż w szyjce a potem cisza :) teraz pozostało się modlić o odbicie jutro w górę.
    Szkoda tylko, że mąż w pracy i zobaczymy się dopiero jutro :/

Anutka, mana, Daisy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista Testówek w październiku mini-graphics-baby-788700.gif

01 - Kaśka, madzianka, rudainka, Werbenka,
    02 - Magda_lena88, JusWik, november123
    03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella, apaulaa,
    04 - Dżejzi,
    05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
    06 - mała.mi, Kitaja
    07 - Pysiaaa21
    08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89,
    09 - Alorrene13,
    10 - renieczka, battinka, Muffinka1019,
    11 - Drzwiona, agniesja
    12 - Daisy,
    13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz
    14 - Czarnula87
    15 - sury_cat
    16 - Natka098, lilirose
    17 - Magnosia
    18 - Isia93, mimi86
    19 - Toxey
    20 - Ania14, asiorekk, Nona, Marteczka91
    21 - magda-ck,
    22 -
    23 - Tolcia25,
    24 - Anastazjaaa, Nancy87
    25 -
    26 - zwei_kresken,
    27 - mana, monia91, sigma
    28 -
    29 - november123
    30 -
    31 -

W tym miesiącu jest już ....mini-graphics-baby-609603.gif

Prosze bardzo ;) wpisałam na dwie daty jak chciałaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:08

• Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski wstępnie zapiszcie mnie na 20.09:).
    boje się tego cyklu bo po nim koniec z CLO i nie wiem co dalej...:(

<3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    DZIĘKUJĘ CI BOŻE ! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :)
    3ee5cb8b01a61e51d1f581c9f5dc089b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpisałam.

A myślałaś o jakiś bardziej naturalnych metodach? Soja? Dong? Itp?

• Anutka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka91 wrote:
    laski wstępnie zapiszcie mnie na 20.09:).
    boje się tego cyklu bo po nim koniec z CLO i nie wiem co dalej...:(
    Przerwa na 3 mce u znowu mozna clo :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nas już jest dużo!!! Zaraz zaczynami odliczanie do października :D

Czarnula miałam podobny objaw, kłucie jajnika ( w czasie okołoowulacyjnym) i potem większy ból po <3

Tylko dziwnie teraz mam, bo zawsze przed @ bolą mnie piersi, a teraz nic...

Czarnula87 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgw78wzbcc.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!
    U mnie troche dzis tempka podskoczyla, cos mokro i sluzowo, ale szyjka wzs..a my wczoraj bez <3 :(
    Ja nie wiem co mam zrobic zebysmy mogli co wieczor czasem .juz mam dosyc wiagry,bo moj jakos slabo na to reaguje, mysle ze bylo gorzej wtedy jeszcze niz bez. Co z tego ze sie udawalo, jak satysfakcji praktycznie zero. Dlatego juz 2 msc temu od tego odstapilismy i nie dam sie gin znowu namowic.. :/
    Tak bym chciala by sie udalo..na wrzesniowkach sie caly czas udzielam, tam to laski trzepia bocki na potege :D oby i u nas tak bylo w pazdzierniku! Mowi sie ze miesiac urodzin jest najbardziej plodny, ja core mam z OM 18.10 ;) Wiec moze to jeszcze nie moj czas..moze jeszcze trzeba czekac do pazdziernikowej owulki? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:48

• Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy a ja myślę, że pobijemy wrześniówki i zazieleni się u nas na wątku. Trzeba być dobrej myśli! :)

Daisy, sury_cat, pirelka lubią tę wiadomość

f2w3rjjgw78wzbcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny też mam nadzieję że w końcu Nam wszystkim się uda w październiku :)

To mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury także w razie czego będę często pytać :P

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werbenka no miło by bylo żeby to jednak owulacja była :] bo ja nie mam owulacji w ogóle :D

Daisy a czemu u was wspomagacze dla męża??

Magda-ck jasne, że pytaj :] aj tu już prawie rok jestem i tez często pytam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:54

Daisy lubi tę wiadomość

• Amerie Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a słyszałyście może o takim produkcie jak INOFOLIK? Biore go pierwszy cykl bo gin mi polecił. Podobno jej 3 pacjentki po tym zaszły w ciąże. Czytalam na forach i w aptekach internetowych opinie i są w większości bardzo dobre. Podobno reguluje cykl, zawiera myo - inozytol i kwas foliowy i jest zalecany szczególnie dla pacjentek z PCOS. W necie są informacje, że trzeba przyjmować przynajmniej 3 miesiące żeby były jakieś efekty ale już w pierwszym cyklu dziewczyny zachodziły w ciąże. To suplement diety więc może go brać każda, ja biorę raz dziennie ale szwagierka dostała zalecenie 2x dziennie ze względu na problemyu z owulką. Cena dość spora, ale w stacjonarnych aptekach, internetowych dużo taniej.

relgh371rrya3inl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć paźdzernikóweczki <3
    pytanko mam z rana: co sądzicie o moim wykresie? bo ja już zdurniałam całkiem ;P testy owu wczoraj i przedwczoraj ujemne (druga kreska jaśniejsza) a mi tu program owulkę na 11dc wyznaczył o_O

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    cześć paźdzernikóweczki <3
    pytanko mam z rana: co sądzicie o moim wykresie? bo ja już zdurniałam całkiem ;P testy owu wczoraj i przedwczoraj ujemne (druga kreska jaśniejsza) a mi tu program owulkę na 11dc wyznaczył o_O
    testy się mylą, program też, więc to nie wyznacznik jeszcze jak klika tempek dojdzie to bedzie dopiero wiadomo kiedy owulka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natka ja też raczej sądzę, że mi jeszcze ze 2 razy przesunie owulkę ;P wszystko zależy od jutrzejszej temperaturki ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie wrote:
    Dziewczyny a słyszałyście może o takim produkcie jak INOFOLIK? Biore go pierwszy cykl bo gin mi polecił. Podobno jej 3 pacjentki po tym zaszły w ciąże. Czytalam na forach i w aptekach internetowych opinie i są w większości bardzo dobre. Podobno reguluje cykl, zawiera myo - inozytol i kwas foliowy i jest zalecany szczególnie dla pacjentek z PCOS. W necie są informacje, że trzeba przyjmować przynajmniej 3 miesiące żeby były jakieś efekty ale już w pierwszym cyklu dziewczyny zachodziły w ciąże. To suplement diety więc może go brać każda, ja biorę raz dziennie ale szwagierka dostała zalecenie 2x dziennie ze względu na problemyu z owulką. Cena dość spora, ale w stacjonarnych aptekach, internetowych dużo taniej.

Ja biorę już ponad 7 miesięcy, w ciąży nie jestem, ale ma znaczenie przy pcos, badania tsh i prolaktyny mi się wyrównały a i stosunek lh do fsh jest idealny. Tylko owulek brak:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    natka ja też raczej sądzę, że mi jeszcze ze 2 razy przesunie owulkę ;P wszystko zależy od jutrzejszej temperaturki ;P

jak jutro ci pójdzie tempka w górę to pewnie ci na 13 dc przesunie owulkę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Ja biorę już ponad 7 miesięcy, w ciąży nie jestem, ale ma znaczenie przy pcos, badania tsh i prolaktyny mi się wyrównały a i stosunek lh do fsh jest idealny. Tylko owulek brak:/

a dong na ciebie nie działa??

• november123 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wpisanie :) ja sie na wykresach za bardzo nie znam to dopiero mój drugi miesiąc starań i pierwszy z mierzeniem temp i obserwacją :) także wszystkiego się ucze :) ale ja nie sugeruję się za bardzo tym kiedy program ustalił owulację tylko własnymi obserwacjami i temp :) ja jutro ide badać prolaktyne i progesteron bo coś mi jednego za dużo a drugiego za mało wyszło :/

Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś :( 24tc - 20.05.2014
    Kruszynki 12.2014 :( 05.2015
    Zuzia <3 22.03.2016 3260g i 57cm :)
    l22npx9is3xkpd8a.png

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ