Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBrrryyy
A u mnie spadek!!!!! Ale mi się gęba cieszy tym bardziej, że śluz miałam wczoraj taki rozciągliwy i tak dużo jak nigdy. A po to tak mnie jajnik zaczął nasuwać, że czułam aż w szyjce a potem cisza teraz pozostało się modlić o odbicie jutro w górę.
Szkoda tylko, że mąż w pracy i zobaczymy się dopiero jutroAnutka, mana, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka, Werbenka,
02 - Magda_lena88, JusWik, november123
03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella, apaulaa,
04 - Dżejzi,
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89,
09 - Alorrene13,
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019,
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy,
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz
14 - Czarnula87
15 - sury_cat
16 - Natka098, lilirose
17 - Magnosia
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - Ania14, asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck,
22 -
23 - Tolcia25,
24 - Anastazjaaa, Nancy87
25 -
26 - zwei_kresken,
27 - mana, monia91, sigma
28 -
29 - november123
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już ....
Prosze bardzo wpisałam na dwie daty jak chciałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:08
-
laski wstępnie zapiszcie mnie na 20.09:).
boje się tego cyklu bo po nim koniec z CLO i nie wiem co dalej... -
nick nieaktualny
-
Ale nas już jest dużo!!! Zaraz zaczynami odliczanie do października
Czarnula miałam podobny objaw, kłucie jajnika ( w czasie okołoowulacyjnym) i potem większy ból po
Tylko dziwnie teraz mam, bo zawsze przed @ bolą mnie piersi, a teraz nic...Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane!
U mnie troche dzis tempka podskoczyla, cos mokro i sluzowo, ale szyjka wzs..a my wczoraj bez
Ja nie wiem co mam zrobic zebysmy mogli co wieczor czasem .juz mam dosyc wiagry,bo moj jakos slabo na to reaguje, mysle ze bylo gorzej wtedy jeszcze niz bez. Co z tego ze sie udawalo, jak satysfakcji praktycznie zero. Dlatego juz 2 msc temu od tego odstapilismy i nie dam sie gin znowu namowic..
Tak bym chciala by sie udalo..na wrzesniowkach sie caly czas udzielam, tam to laski trzepia bocki na potege oby i u nas tak bylo w pazdzierniku! Mowi sie ze miesiac urodzin jest najbardziej plodny, ja core mam z OM 18.10 Wiec moze to jeszcze nie moj czas..moze jeszcze trzeba czekac do pazdziernikowej owulki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerbenka no miło by bylo żeby to jednak owulacja była :] bo ja nie mam owulacji w ogóle
Daisy a czemu u was wspomagacze dla męża??
Magda-ck jasne, że pytaj :] aj tu już prawie rok jestem i tez często pytamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a słyszałyście może o takim produkcie jak INOFOLIK? Biore go pierwszy cykl bo gin mi polecił. Podobno jej 3 pacjentki po tym zaszły w ciąże. Czytalam na forach i w aptekach internetowych opinie i są w większości bardzo dobre. Podobno reguluje cykl, zawiera myo - inozytol i kwas foliowy i jest zalecany szczególnie dla pacjentek z PCOS. W necie są informacje, że trzeba przyjmować przynajmniej 3 miesiące żeby były jakieś efekty ale już w pierwszym cyklu dziewczyny zachodziły w ciąże. To suplement diety więc może go brać każda, ja biorę raz dziennie ale szwagierka dostała zalecenie 2x dziennie ze względu na problemyu z owulką. Cena dość spora, ale w stacjonarnych aptekach, internetowych dużo taniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysury_cat wrote:cześć paźdzernikóweczki
pytanko mam z rana: co sądzicie o moim wykresie? bo ja już zdurniałam całkiem ;P testy owu wczoraj i przedwczoraj ujemne (druga kreska jaśniejsza) a mi tu program owulkę na 11dc wyznaczył o_O -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmerie wrote:Dziewczyny a słyszałyście może o takim produkcie jak INOFOLIK? Biore go pierwszy cykl bo gin mi polecił. Podobno jej 3 pacjentki po tym zaszły w ciąże. Czytalam na forach i w aptekach internetowych opinie i są w większości bardzo dobre. Podobno reguluje cykl, zawiera myo - inozytol i kwas foliowy i jest zalecany szczególnie dla pacjentek z PCOS. W necie są informacje, że trzeba przyjmować przynajmniej 3 miesiące żeby były jakieś efekty ale już w pierwszym cyklu dziewczyny zachodziły w ciąże. To suplement diety więc może go brać każda, ja biorę raz dziennie ale szwagierka dostała zalecenie 2x dziennie ze względu na problemyu z owulką. Cena dość spora, ale w stacjonarnych aptekach, internetowych dużo taniej.
Ja biorę już ponad 7 miesięcy, w ciąży nie jestem, ale ma znaczenie przy pcos, badania tsh i prolaktyny mi się wyrównały a i stosunek lh do fsh jest idealny. Tylko owulek brak:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za wpisanie ja sie na wykresach za bardzo nie znam to dopiero mój drugi miesiąc starań i pierwszy z mierzeniem temp i obserwacją także wszystkiego się ucze ale ja nie sugeruję się za bardzo tym kiedy program ustalił owulację tylko własnymi obserwacjami i temp ja jutro ide badać prolaktyne i progesteron bo coś mi jednego za dużo a drugiego za mało wyszłoTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm