Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cena inofoliku jest spora:/ W aptece stacjonarnej placilam 57 zl, w internetowej 40 z przesylka. Biorę raz dziennie więc stracza na 20 dni. To mój pierwszy miesiąc więc ciężko mówić o efektach ale bardzo w nie wierzę, choćby to miał być tylko efekt placebo:)

relgh371rrya3inl.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja życzę każdej z Nas takiego prezentu :) t8308.gif

sury_cat, mana, Isia93, Mimi86, Czarnula87, Dżejzi, renieczka, Daisy, tomania2806, pirelka lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już mam dziś dość:/ kolejny miesiąc poszedł na marne!!... zaczynam specjalistyczne leczenie inaczej chyba się nie da! pozdrawiam i ciepło ściskam w ten paskudny dzień wszystkie was kochane kobietki:)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    a ja już mam dziś dość:/ kolejny miesiąc poszedł na marne!!... zaczynam specjalistyczne leczenie inaczej chyba się nie da! pozdrawiam i ciepło ściskam w ten paskudny dzień wszystkie was kochane kobietki:)!

a jak długo się starasz już??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:

Witaj Przyszła mamo :) super nick :D
    Powodzenia w starankach :) trzymam kciuki <3
    A czemu cykl zmarnowany? Niejedna tu tak mówiła, a później szok i test pozytywny :) nigdy nic nie wiadomo, nie trać nadziei <3

• Drzwiona Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wypiszcie mnie prosze z listy :( u mnie nie bedzie staran w tym cyklu :( nie chce Wam psuc listy swoją @
    za kazda z Was mocno trzymam kciuki <3

25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid <3
    <3 mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
    <3 mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
    Św. Dominiku czuwaj nad nami...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzwiona wrote:
    Dziewczyny wypiszcie mnie prosze z listy :( u mnie nie bedzie staran w tym cyklu :( nie chce Wam psuc listy swoją @

Co się stało kochana??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzwiona wrote:

Drzwiona my ty się nie poddajemy tylko walczymy i się wspieramy! Smutki na bok, zacisnąć tyłek i walczyć jak lew! Jest chyba o co :)
    Wspieram i przytulam :)

• la Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) wczoraj przyszedł przyjaciel mojego męża do nas i była mała imprezka. Temperaturę zmierzyłam, ale sensu to nie ma bo napiłam się. Dziś pierwsze zajęcia zumby po przerwie :) nie mogę się doczekać.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • Drzwiona Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochane za wsparcie ale sama sobie dziecka nie zrobie :-( maz mowi ze niby chce dziecko ale zachowuje sie jakby sex dla niego mogl nie istniec...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 13:57

25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid <3
    <3 mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
    <3 mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
    Św. Dominiku czuwaj nad nami...
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Daisy a czemu u was wspomagacze dla męża??

:D

Kochana mysmy zaczeli czasem uzywac Sildenafil, gdy podczas comiesiecznych monitoringow okazalo sie, ze mamy problemy z seksem codziennie, lekarz mowila kiedy powinnismy <3 no i zaczynaly sie klopoty. Widac teraz u mnie na wykresie, ze <3 mamy co 2 dni. Poprostu moj nie daje rady i juz. WIem, ze to intymne sprawy, wiem, ze on zyje w stresie (głównie przez spora firmę), ma sporo nerwow codziennie, mase spraw na glowie itp. Tego nie przeskoczymy, nie pojdziemy na etat tylko dlatego, zeby nam się czesciej seks ukladal i bylo mniej stresów..sam seks jest super, ale przywyklam do tego, ze co 2 dni i kropka.
    Troche na te leki poszlo, udawalo sie i 3 dni z rzedu, ale co z tego, skoro nadal nie jestem w ciazy. Wiec odpuscilismy, nic na siłę..

:( :( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    U mnie jeeest już @, także zaczynamy nowy cykl! <3

Daisy, mana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a ja stwierdziłam że w tym cyklu po skończonym seksie będę trzymała nogi u góry, może to dziwne i głupie, ale moja kuzynka starała się tak normalnie bez nóg podniesionych do góry i nic a następnym podnosiła i zaszła. W sumie niczemu to nie szkodzi więc można spróbować, kto nie próbuje ten nie ma :)

a dziś miałam niską temperaturę więc zobaczymy jak jutro będzie, i do tego pobolewa mnie od wczoraj (w sumie to nie wiem ) czy macica czy jajnik :/

Isia93, Daisy lubią tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania ja tak robilam w poprzednim cyklu i teraz tez mam zamiar:-)

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy zaszkodzić to raczej nie zaszkodzi a może pomóc :D

Isia93 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie, ale troche meczace to jest;/

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    af3c386ea420a6bamed.jpg

moje testy owu dzisiejszy na dole... i już sama nie wiem czy jestem przed czy po owu ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja też tak robię, jak się kochamy w okresie płodnym oczywiście, bo w niepłodnym nie ma sensu podnosić nóg :)
    Nie musi być męczące - wystarczy oprzeć o ścianę nogi i można odpoczywać :)

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    af3c386ea420a6bamed.jpg

moje testy owu dzisiejszy na dole... i już sama nie wiem czy jestem przed czy po owu ;P

Chcialam Ci gratulowac:-)

ZGWAp2.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ