Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySury_cat - z testów i wykresu można by wnioskować, że owu wczoraj albo dziś, ale to może być też zmyła, bo ten pierwszy teścior nie był bardzo wyraźny. Prawdę mówiąc gdyby polegać na samych testach, to wszystkie 3 są negatywne, ale czasem tak jest, że nie ma pozytywnego w cyklu i trzeba polegać na tym najmocniejszym z negatywnych. A jak czujesz? jakieś objawy owulki w okolicach 13-14 dc?
-
Sigma wrote:Dziewczyny, ja też tak robię, jak się kochamy w okresie płodnym oczywiście, bo w niepłodnym nie ma sensu podnosić nóg
Nie musi być męczące - wystarczy oprzeć o ścianę nogi i można odpoczywać
Tak tylko, ze my zazwyczaj kochamy sie w nocy, bo pozno sie kladziemy i po wszystkim chce mi sie spac:-) no ale daje rade:-)Daisy lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie ja staralam sie robic tak, ze trzymalam nogi chwileczke w gorze a pozniej dawalam dosc gruba poduszke pod tylek i tak lezalam:-) alke ze spaniem musialam poczekac bo nie umiem zasnac na plecach;/ ale czego sie nie robi zeby spelnic marzenian:-)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja parcie na dziecko mam caly czas ale w poprzednim cyklu jakos nie mialam ochoty robic testu, bylam spokojna a @ spoznila sie 4 dni:-) w poprzednich cyklach to juz przed @ ciagle biegalam do lazienki sprawdzic czy @ nie ma i ters tez bardzo korcil
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny