Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do pozycji my mamy misz masz, jak noga się ułoży tak jest... kończymy w pozycji klasycznej i przez chwile jeszcze zostaje w środku zawsze mam pod sobą ręcznik i staram się za bardzo nie ruszać i tak sobie leże z 20 min a później wszystko może sobie wypłynąć... ja zauważyłam, że boli mnie jak mam nisko szyjkę macicy
Isia93, monia91, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:Prawdziwy kapitan nawet morze czerwone przepłynie
Świete slowa
Ja nie wiem jak tam moja szyjka ma sie do tego bo dopiero w tym cyklu zaczelam spradzac:-)monia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Termoemtr i jazda Zawsze można kilka razy pod rząd temperaturę sprawdzać dowciapnie
To jakie Wy macie termometry?? Moj jest chyba troche za maly:-)monia91 lubi tę wiadomość
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Isia93 wrote:Moj tez lubi ale mnie w niektorych pozycjach boli wiec jest problem;/
Np boli mnie w pozycjach ”od tylu" nie wiem dlaczego:/
Isia a tylozgiecia nie masz? Podejrzewam, ze tak. Ja mam i seks od tylu to dla mnie katorga..wiec od tylu na lezaco i jest super ,)
A co do seksu przy tylozgieciu to mowi sie ze po seksie na brzuch powinno sie polozyc,zeby szyjka sie kapala w plemnikach. Bo wtedy jest inaczej obrocona szyjka niz normalnie. Ja w pierwszej ciazy do tego musialam jak najczesciej lezec na brzuchu, do czasu ile dalam rade, tak mnie bolala rozciagajaca sie macica i wszystko tam z tym zwiazane, relanium bralam na nerwobole az od tego tylozgiecia grrrrrrr!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:50
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Isia a tylozgiecia nie masz? Podejrzewam, ze tak. Ja mam i seks od tylu to dla mnie katorga..wiec od tylu na lezaco i jest super ,)
Wlasnie nie wiem, lekarz mi nic na ten temat niue mowil a ja nie pomyslalam zeby zapytac:/
Od lipca 2014 na ovufriend.