Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja mam tyłozgięcie i na każdym opisie z usg mam to zaznaczone. Popatrz czy nie masz czasem gdzieś napisanego :]
Mi lekarz nie dal zadnej kartki, wszystko ma u siebie w kartotece.
Pamietam tylko, ze jak pisal opis to mowil cicho do siebie to co pisze i bylo tam, ze macica prawidlowa, ruchoma czy cos takiego.
Zapytam jak bede miec kolejna wizyte:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Mi lekarz nie dal zadnej kartki, wszystko ma u siebie w kartotece.
Pamietam tylko, ze jak pisal opis to mowil cicho do siebie to co pisze i bylo tam, ze macica prawidlowa, ruchoma czy cos takiego.
Zapytam jak bede miec kolejna wizyte:-)
łooo ja zawsze dostaję opis i zdjęcie dla siebie a drugie zostaje w kartotece. -
Czarnula87 wrote:Co wy o życiu wiecie
Wszystko jeszcze przed Nami:-)
Ale mam faceta zawsze w gotowosci wiec puki co termometr mi nie potrzebny no oprocz mierzenia temperatury:-)
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Wszystko jeszcze przed Nami:-)
Ale mam faceta zawsze w gotowosci wiec puki co termometr mi nie potrzebny no oprocz mierzenia temperatury:-)
Mi też :]
A największa frajde z mierzenia temperatury mojej ma mój kot... ja termometr pod kołdrę a kot już się czai i rzuca na moją rekęIsia93, werni, Daisy lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Mi też :]
A największa frajde z mierzenia temperatury mojej ma mój kot... ja termometr pod kołdrę a kot już się czai i rzuca na moją rekę
Hehe wyobreazam to sobie:-)monia91 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej dziewczyny, ciagle kluje mnie szyjka macicy. jakby mnie tam mrowka uje*ala. Miesiac temu gin mowil ze nie mam nadzerki i cytologia ok. No to co to kufa jest? Nigdy tak dlugo mnid to nie trzymalo. aha, nie implantacja raczdj bo nie krwawie ani nic... ;/
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Ej dziewczyny, ciagle kluje mnie szyjka macicy. jakby mnie tam mrowka uje*ala. Miesiac temu gin mowil ze nie mam nadzerki i cytologia ok. No to co to kufa jest? Nigdy tak dlugo mnid to nie trzymalo. aha, nie implantacja raczdj bo nie krwawie ani nic... ;/
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Mi też :]
A największa frajde z mierzenia temperatury mojej ma mój kot... ja termometr pod kołdrę a kot już się czai i rzuca na moją rekę
Skąd ja to znam Mój rudy Czesiek jak usłyszy pikanie termometru to się zrywa i atakuje przez kołdrę Dureń jeden!
Dziewczyny chwalę sie Usg pokazało mi 3 jajeczka będą gotowe pewnie w okolicach weekendu więc... Musi się udać, no musi w końcu
Dobranoc kochaneDżejzi, Nieukowa, Czarnula87, Daisy, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Skąd ja to znam Mój rudy Czesiek jak usłyszy pikanie termometru to się zrywa i atakuje przez kołdrę Dureń jeden!
Dziewczyny chwalę sie Usg pokazało mi 3 jajeczka będą gotowe pewnie w okolicach weekendu więc... Musi się udać, no musi w końcu
Dobranoc kochanerenieczka lubi tę wiadomość