Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPirelko niestety przed takimi chorobami jak rak, każdy jest równy - czy ma kasę czy nie smutne to, ale prawdziwe...
nie wydaje mi się, żeby to było u mnie TO, prędzej jakaś choroba a korzonki jak mnie w sierpniu złapały to 2 tygodnie na chorobowym leżałam i kwiczałam ;P
a u Ciebie mam nadzieję, że @ w ogóle nie przyjdzie! -
nick nieaktualnysury_cat miałam sporą nadzieję bo nie daję sobie więcej szans z CLO, nie chcę na razie, ale teraz zaczynam w to wszystko wątpić bo piersi nie czuję, podbrzusze i jajniki bolą więc obawiam się, że przesunie mi się okres, wydłuży cykl i tylko mi nadziei narobi. Nie będę się nastawiać.
Popadam w paranoję, że to nie wtedy były dni płodne kiedy mnie cisnęło tylko może gdzieś teraz jak kłuje? a my nic nie bo nie mamy ochoty po codziennym w okresie "płodnym"...
Po 3 tabletkach dupka powinnam zacząć czuć piersi, a tu nic a dzisiaj 20 dc za 8 dni planowo powinna być @, ale pewnie będzie spóźniona o 2-3 dni jak owulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysury_cat wrote:to jesteśmy w podobnym miejscu, bo mnie piersi przestały boleć, temperatura niższa już drugi dzień, bóle @ są słabsze i ogólnie też pewnie w czarnej dupie jestem, czekam na sobotę na @
Ja planowo powinnam dostać 14.10 a dzień wcześniej powinnam widzieć plamienia, które teraz mi się zdarzają, a wcześniej nigdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:19
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Tylko, że mnie nawet nie zaczeły jeszcze boleć a powinny ;P
Ja planowo powinnam dostać 14.10 a dzień wcześniej powinnam widzieć plamienia, które teraz mi się zdarzają, a wcześniej nigdy.
to może faktycznie Ci się wszystko przesunie a to Twój pierwszy cykl z CLO? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:a dobrze mierzysz? jakim termometrem, o stałej porze?
Ja microlife codziennie o 6.30, nie wstaje w nocy.
nie wiem co to za firma, opakowanie wyrzucone, też mierze codziennie o 6:30, ale niestety wstaje w nocy do wc, bo nie mogę wytrzymać, więc może przez to... już sama nie wiem... -
nick nieaktualnysury_cat wrote:może Twój organizm nie reaguje na niego odpowiednio i się popierniczyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Nie sądzę by działał na mnie nieodpowiednio. Do tej pory miałam bardzo regularne cykle, ale sporo mi się skróciły. I cykl z CLO, miesiąc przerwy i teraz drugi cykl z CLO więc może dlatego, że co cykl inaczej i organizm na innych falach pracuje. Przy I cyklu z CLO skrócił mi się cykl jeszcze bardziej, a teraz znowu wydłuży, nie wiem o co chodzi no nic..czekam na rozwój
będzie dobrze -
nick nieaktualnyDziewczynki ja uciekam na spacerek, słuchawki na uszy i maszeruję Musze kupić bilet miesięczny więc sobie zejdę trasą w dół, świeże powietrze i ruch dobrze mi zrobi, liście już cieszą oczy jesiennymi kolorami.
Zwłaszcza, że niedługo zamierzam zacząć ponownie chodzić na fitness, otwierają klub w moim bloku więc będę mieć blisko muszę nabrać kondycji i porzucamy regularny basen ! Muszę to czymś zastąpić.sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny