X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko niestety przed takimi chorobami jak rak, każdy jest równy - czy ma kasę czy nie :/ smutne to, ale prawdziwe...

nie wydaje mi się, żeby to było u mnie TO, prędzej jakaś choroba :/ a korzonki jak mnie w sierpniu złapały to 2 tygodnie na chorobowym leżałam i kwiczałam ;P
    a u Ciebie mam nadzieję, że @ w ogóle nie przyjdzie! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat miałam sporą nadzieję bo nie daję sobie więcej szans z CLO, nie chcę na razie, ale teraz zaczynam w to wszystko wątpić bo piersi nie czuję, podbrzusze i jajniki bolą więc obawiam się, że przesunie mi się okres, wydłuży cykl i tylko mi nadziei narobi. Nie będę się nastawiać.
    Popadam w paranoję, że to nie wtedy były dni płodne kiedy mnie cisnęło tylko może gdzieś teraz jak kłuje? :( a my nic nie <3 bo nie mamy ochoty po codziennym w okresie "płodnym"...
    Po 3 tabletkach dupka powinnam zacząć czuć piersi, a tu nic a dzisiaj 20 dc za 8 dni planowo powinna być @, ale pewnie będzie spóźniona o 2-3 dni jak owulacja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jesteśmy w podobnym miejscu, bo mnie piersi przestały boleć, temperatura niższa już drugi dzień, bóle @ są słabsze i ogólnie też pewnie w czarnej dupie jestem, czekam na sobotę na @ :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    to jesteśmy w podobnym miejscu, bo mnie piersi przestały boleć, temperatura niższa już drugi dzień, bóle @ są słabsze i ogólnie też pewnie w czarnej dupie jestem, czekam na sobotę na @ :(
    Tylko, że mnie nawet nie zaczeły jeszcze boleć a powinny ;P
    Ja planowo powinnam dostać 14.10 a dzień wcześniej powinnam widzieć plamienia, które teraz mi się zdarzają, a wcześniej nigdy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:19

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nadal w oczekiwaniu na owu oby była ładnie w terminie :) a potem @ niech nie przyłazi przez co najmniej 9 miesięcy

ania14 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Tylko, że mnie nawet nie zaczeły jeszcze boleć a powinny ;P
    Ja planowo powinnam dostać 14.10 a dzień wcześniej powinnam widzieć plamienia, które teraz mi się zdarzają, a wcześniej nigdy.

to może faktycznie Ci się wszystko przesunie :/ a to Twój pierwszy cykl z CLO?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam znowu zła, czułam owulacje wczoraj, test owulacyjny pozytywny. A przy temperaturze zero skoków, niewyznaczona na wykresie owulacja i brak śluzu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem o co chodzi, zawsze miałam śluz, a z tym cyklem miałam duże nadzieje i nie dość, że śluzu nie ma wcale, to jeszcze temperatura bez skoków...
    alko nie pije, może nerwy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    to może faktycznie Ci się wszystko przesunie :/ a to Twój pierwszy cykl z CLO?
    II cykl z CLO i ostatni :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    II cykl z CLO i ostatni :/

może Twój organizm nie reaguje na niego odpowiednio i się popierniczyło :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    a dobrze mierzysz? jakim termometrem, o stałej porze?
    Ja microlife codziennie o 6.30, nie wstaje w nocy.

nie wiem co to za firma, opakowanie wyrzucone, też mierze codziennie o 6:30, ale niestety wstaje w nocy do wc, bo nie mogę wytrzymać, więc może przez to... już sama nie wiem...

Wysłany: 6 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo zawsze miałąm juz dużo sluzu a teraz jakoś maławo wczoraj nawet przy badaniu szyjki był mleczny :( do tego szyjka nadal taczej miekka i średnio wysoko

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    może Twój organizm nie reaguje na niego odpowiednio i się popierniczyło :/
    Nie sądzę by działał na mnie nieodpowiednio. Do tej pory miałam bardzo regularne cykle, ale sporo mi się skróciły. I cykl z CLO, miesiąc przerwy i teraz drugi cykl z CLO więc może dlatego, że co cykl inaczej i organizm na innych falach pracuje. Przy I cyklu z CLO skrócił mi się cykl jeszcze bardziej, a teraz znowu wydłuży, nie wiem o co chodzi :/ no nic..czekam na rozwój :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka, ale masz wodnisty, a to wystarczy... ja nie mam wcale, nic a nic... nigdy tak nie miałam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Nie sądzę by działał na mnie nieodpowiednio. Do tej pory miałam bardzo regularne cykle, ale sporo mi się skróciły. I cykl z CLO, miesiąc przerwy i teraz drugi cykl z CLO więc może dlatego, że co cykl inaczej i organizm na innych falach pracuje. Przy I cyklu z CLO skrócił mi się cykl jeszcze bardziej, a teraz znowu wydłuży, nie wiem o co chodzi :/ no nic..czekam na rozwój :P

będzie dobrze ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja uciekam na spacerek, słuchawki na uszy i maszeruję :) Musze kupić bilet miesięczny więc sobie zejdę trasą w dół, świeże powietrze i ruch dobrze mi zrobi, liście już cieszą oczy jesiennymi kolorami.
    Zwłaszcza, że niedługo zamierzam zacząć ponownie chodzić na fitness, otwierają klub w moim bloku więc będę mieć blisko ;) muszę nabrać kondycji i porzucamy regularny basen ! Muszę to czymś zastąpić.

sury_cat lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego dnia :D

Wysłany: 6 października 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez sie FL skróciłą teraz miałam ładną 11 dniową a teraz 10 dni bo si cały cykl skrócił masakra ciekawe czy dostane jakąś lutke od gina

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ