Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hm...prosiłam również o wypisanie,bo było mało ,ale mnie nie wypisalyscie,a jeszcze na dodatek podalam zly termin przyjścia@ 06.10 a powinien być 08.10 może to dobry znak? jutro zatestuje i zobaczymy:)jak będzie ujemny to zatestuje ponownie w srode
Nona co czuje? hm...nadzieje,stres i straszne podniecenie,ze może się udało,chociaz nie za wiele z mezem,ale kto wiem,po 7 dniach po owulacji miałam kropelke krwi na bieliźnie ,wiec może tym razem w końcu się udało
Kasik gratuluje po cichu i zycze 9 nudnych miesięcy ciąży:)Nona lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, mój mąż mnie wyprowadził mnie dziś z równowagi!! Jestem nawet nie tyle co wściekła a bardziej mi smutno bo więcej wsparcia i nadziei dostaję od Was, niż od mojego własnego męża. A mianowicie, wkurzył się że kupiłam test ciążowy, bo jego zdaniem to są wyrzucone pieniądze w błoto ponieważ i tak przyjdzie @, bo zachowuję się tak jak przed @.
-
Ja też uważam, żeby nie wdychać mocnych środków do czyszczenia typu domestos, cif. Jak czyszczę to przy otwartym oknie i potem tam nie wchodzę, aż się wywietrzy. Ale może to taka moja mała paranoja
Jemy więcej ryb, orzechów i warzyw.
W zeszłym roku miałam takie małe marzenie, żeby naszym rodzicom dodać do prezentu Bożonarodzeniowego zdjęcie dzidziusia jak już będzie w brzuszku. Mam nadzieję, że w tym roku się uda. Świetny sposób przekazania wiadomości
Chociaż jakby się udało w tym miesiącu to chyba bym nie wytrzymała ;PNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z mężem rzuciliśmy papierosy, jemy zdrowiej, mniej fast foodów, więcej ruchu. Staramy się być dla siebie mili i czuli, spędzamy razem czas, budujemy więź bo jak pojawi się dziecko to wywróci nasze życie dlatego teraz cieszymy się sobą
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:zonaboba, apaulaa, apaulaa, Kitaja, Morwa-jak nastroje?
U mnie troche slabo temp przy granicy @ brak tylko do poludnia mialam brazowy sluz w srodku a teraz nic. Jutro kupie test a we wtorek zrobie rano test. Bo nie wiem czy by jutro wyszedl jak bym nie sikala na niego z ranaTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Ja juz nie mowie mojemu ze robie test bo jak go kiedys poprodilam zeby kupil to powiedzial ze zgadza sie ns testy ale ok 2 dni po terminie @ bo potem chdze i rycze
Nona lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyMy po basenie i właśnie wcinamy kolację.
Na basenie też czułam jajniki i podbrzusze, ale teraz jakby przeszło. Niestety swędzenie nie minęło, często mam tak w niektórych fazach cyklu
Co do odstawiania i ograniczania w II fazie to ja nie przesadzam bo jak to mój ginekolog powiedział, że NIE można miesiąc w miesiąc zachowywać się jakby kobieta już była w ciąży bo paranoi można się nabawić. Zdrowej i prawidłowej ciąży bardzo ciężko zaszkodzić
Ja kawę pijam tylko raz dziennie do śniadania bo lubię, ale zawsze rozpuszczalną z pianką, łagodną z dużą ilością mleka alkoholu nie piję prawie w ogóle, może raz na kilka mies. 1 piwko ;P Palić nie palę, ale na ulicy unikam wdychania dymu, którego nie cierpię.
Trzymam kciuki za jutrzejsze testerki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 19:54
Nona, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta pomóżcie 11dc i zauważyłam ze sluz jest z domieszka krwi nie jest dużo ale powinnam sie martwic ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 20:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny