Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny! Łapcie wiruski po kolei każda!!!!
Co do bólu jajników- u mnie oznaczają owulkę potem spokój i przed @ znowu bolą. To moja 3 ciąża w tym roku ( mam nadzieję, że w końcu się uda) i w każdej bolały mnie jajniki. Wczoraj mówiłam do męża, że bolą mnie jajniki i to może świadczyć że się udało, bo jak @ się zbliża to wtedy jajników nie czuję w ogóle. Więc nie obawiajcie się że bolą. Mój mąż ma nawet na to swoją teorię: PLEMNICZKI SIĘ WGRYZAJĄ!!!Isia93, november123, Lena83, pirelka, mana, Mimi86, Daisy, Biedroneczka83, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kot_bury wrote:Mnie od rana boli brzuch jak podczas okresu, Wczoraj wieczorem śluz miałam lekko różowy i boję się, że to chyba nic dobrego - dopiero 5 dpo, za wcześnie na cokolwiek z implantacją. Całe szczęście już od jutra znowu praca i nie będę mieć czasu na myślenie
Pytania i odpowiedzi OF - dot. zagnieżdżenia
Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji. Może to również nastąpić kilka dni wcześniej lub później.
Więc Kochana to może być toWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 13:54
kot_bury, Nona, renieczka, sury_cat lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane moje!Gratulacje dla przyszlych mamus;) Troche mnie tu nie bylo nawet zapomialam o mierzeniu tepmki bo chcislam ten cykl zobaczyc jak bd wyglądało ale to nuc najwyżej nastepny miesiąc sie wezme za to jakos stracilam wiare w cuda po prawie półrocznym staraniu:( Wczoraj moj maz zrobił wieczorem ognisko dzieciaczki spaly wiec wykorzystalismy to i tak sibie siedzieliśmy do 2 w nocy byly kiełbaski ziemuaczki pieczone w ognisku;) A wy kochane co ciekawego robiliscie:)
-
Isiu dochodz do zdrowia :* kiedy testujesz kochana? Morwa powiem ci ze bylo przepieknie polecam dla zabicia nudy i monotoni zawsze cos innego niz kolacja w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 14:39
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Tolcia25 wrote:Isiu dochodz do zdrowia :* kiedy testujesz kochana? Morwa powiem ci ze bylo przepieknie polecam dla zabicia nudy i monotoni zawsze cos innego niz kolacja w domu
Mysle, ze 18, ale moze skusze sie troche wczesniej
I dziekuje:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyGratuluję II kresek i spokojnej ciąży
Ja po długim spacerku i zakupach. Zaraz będę robić obiadek.
Jajnik lewy i podbrzusze nadal czuję do tego swędzi mnie tam
Dziewczyny mam pytanie, jak oznaczyć śluz suchy? Jak się charakteryzuje? Bo ja mam tak często, że czuję wilgotno, a na bieliźnie są białe, zaschnięte smużki śluzu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie suchy śluz mnie zastanawiała i chyba masz rację bo jak zaznaczę suchy to jest kreska.. że też na to nie wpadłam
To już nie wiem jak oznaczyć ten biały zaschnięty na bieliźnie
W ogóle jakoś nie umiem rozróżniać śluzu dlatego rzadko zaznaczam, chyba że jest jednoznaczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 16:00
-
Hej dziewczyny
Teraz zbadałam szyjke macicy wiem ze nie powinnam, 8 dp iui tez badalam szyjke byla wysoko twarda zamknieta... dzisiaj jest 13 dni po IUI 2 dni przed @ szyjka jest wysoko zamknieta i bardziej miekka niz twarda i na okolo niej jest dużo bialego lepkiego sluzu a jak dotad jak sie badałam przed @ w nieudanych cyklach w tym dniu na szyjce nie mialam zadnego sluzu byla czysta wiec sie zastanawiam ze moze jednak sie udalo ale boje sie tym ze szyjka zrobila sie miekkawa... nie wiem co myslec za 2 dni sie okaze
Powiedzcie czy szyjka na poczatku ciazy zawsze musi byc twarda czy nie ?
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona ma rację, musimy być dobrej myśli, ja zawsze wszystko widzę bardzo pesymistycznie, w każdym cyklu starań od razu zakładałam, że się nie uda. I się nie udawało. Choć nadzieję miałam. Wiara i pozytywne nastawienie naprawdę czynią cuda. Ten cykl jest inny, postanowiłam się nie nakręcać, co mam być to i tak będzie, ale cieszę się z każdego dnia, mam wiarę, że będzie dobrze, bo niby czemu ma nie być? Co ja jakaś gorsza jestem? Dziewczyny i nam się w końcu uda, ja to wiem! Może nie od razu, nie dziś, nie w przyszłym tygodniu, ale się uda na 100%
Głowy do góryNona, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka @, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik , november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa , maaadzik1207 (@), fAnusia (@)
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210, kasika8303 , zonaboba, apaulaa,
06 - Kitaja, Morwa,
07 - Pysiaaa21,
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89, Bąbelek
09 - Alorrene13, mała.mi
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019, MagdaH
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy, Paulina_2603, Ewa99, kot_bury
12 - Maniuś
13 - Amerie, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87, pirelka
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 -
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia, asiek191
22 - Lena83, karen85, rybka
23 - Tolcia25, triss
24 - Nancy87, motyl1993
25 - Ania 14, julita
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - sigma, Storczyk3
28 - monia91,
29 - november123,
30 - Anastazjaaa, madzianka, Ania1989
31 - mik82, serena1989
odwiedził 5 październikówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 18:07
-
nick nieaktualnyrenieczka ja co cykl mam nadzieję i w większości cyklach czułam, że tym razem na pewno się uda, wiedziałam, że tak będzie a jednak zawsze @ witała się terminowo
5 już z Nas jest zaciążonych super, aż miło popatrzeć na te bocianki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 16:24