Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasika moje serdeczne gratulacje!! A gdzie foto do wgladu dla nas?
Milego dnia kochane! Ja od 7 na nogach, juz sie ciasto konczy robic i zaraz wstawiam pieczarki nadziewane miesem mielonym i pewnie za godzibke wyruszymy do moich rodzicow wiec zagladac nie bede az do wieczora
Buziaki! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
kasiak ale świetne wieści GARTULUJĘ !!
sury_cat trzymam mocno kciuki
Mnie od wczoraj wieczora boli, kłuje i śtycha mnie lewy jajnik Mam nadzieję, że nic się po CLO tam nie porobiło.
Powiem Wam, że jakoś dzisiaj mam dość, nie chce mi się o to wszystko zabiegać, jak teraz się nie uda to nie wiem co zrobię. Naprawdę nie chcę mi się już chodzić po lekarzach, usg, zażywać leki.sury_cat, serena1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Witajcie,
kasiak ale świetne wieści GARTULUJĘ !!
sury_cat trzymam mocno kciuki
Mnie od wczoraj wieczora boli, kłuje i śtycha mnie lewy jajnik Mam nadzieję, że nic się po CLO tam nie porobiło.
Powiem Wam, że jakoś dzisiaj mam dość, nie chce mi się o to wszystko zabiegać, jak teraz się nie uda to nie wiem co zrobię. Naprawdę nie chcę mi się już chodzić po lekarzach, usg, zażywać leki.
dzięki :*
Pirelka rozumiem Cię, każdą z nas nachodzi takie zwątpienie i chyba nie ważne, ile się stara ile można odmawiać sobie wszystkiego, łykać witaminy i rozkraczać przed gienkiem ale pewien "lekarz z telewizora" powiedział, że tylko w momencie, gdy kobieta nie ma macicy i przydatków nie może zajść w ciążę, w każdym innym przypadku jest nadzieja i trzeba ją mieć, bo dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych a może faktycznie jeśli się nie uda (a wierzę gorąco, że się udało Tobie) to odpocznij jeden miesiąc, nie wchodź na owu, nie mierz tempki, total luz jak w wieku 12 lat (ciąża, owulacja - a co to jest? ) i może wtedy się "odblokuje" coś? trzymam kciuki :*renieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysury_cat takie na siłę miesięczne odpoczęcie nic nie da bo podświadomie będę o tym myśleć bo leki by podtrzymać efekt trzeba brać chociażby, żeby prolaktyna nie zwariowała. Już miałam taką przerwę chyba z 2 cykle i nic dobrego to nie przyniosło, a świadomość straconego czasu.
Ja mam tego dość psychicznie, zwyczajnie nie mam już siły na nowo wszystkiego zaczynać. Mam wrażenie, że to nigdy się nie uda. -
nick nieaktualnyKurcze zaczynają się pojawiać opinie o nowym lekarzu, który przyjmuje zamiast mojego obecnego, na szczęście są pozytywne więc może nie będzie tak źle Zapisałam się do niego na 18.10 i zobaczymy jak do mnie podejdzie. Cieszę się bo lekarz nie jest "świeżynką" tylko przyjmuje w szpitalu również w Gdańsku i nawet odbiera porody.
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny są 2 kreski jak byk widoczne
Boże żeby się tym razem udało 3 poronienia nie przeżyjekasika8303 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 piękna 2 kreska
Gratulacje!
dla tych, którym nie chce się szukać
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/c34030943372f0f9341a6de504f806e7.jpg
Laseczki jeśli czujecie @bóle - nie martwcie się. Mnie się zdarza czuć je do teraz, co prawda nie na długo, ale jestkasika8303, Mimi86, Daisy lubią tę wiadomość
-
kasika gratuluję i z całego serducha życze spokojnych 9 miesięcy
bóle jak na @ też miałam w pierwszych tygodniach ciąży i lekarz uspokajał że to dobrze bo dzidziuś rośnie i macica się powiększakasika8303 lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasika gratulacje!
Mnie od rana boli brzuch jak podczas okresu, Wczoraj wieczorem śluz miałam lekko różowy i boję się, że to chyba nic dobrego - dopiero 5 dpo, za wcześnie na cokolwiek z implantacją. Całe szczęście już od jutra znowu praca i nie będę mieć czasu na myśleniekasika8303 lubi tę wiadomość
-
mana wrote:Kasika8303 piękne krechy gratuluję
a ja mam obawy że coś się złego dzieje strasznie jajniki mnie bolą i ciągną bardziej prawy w poprzednim cyklu maiłam w nim torbiel boję się że małpa się nie wchłonęła ból nasila się przy i przy siusianiu chyba nie będę czekała do wtorku i jutro zadzwonię do ginki. nigdy nie miałam bóli owulacyjnych więc nie wiem czy to może być owulacja czy coś złego się dzieje
Ja rowniez dzis mam takie uczucie szczegolnie jak bylo , moze to jednbak owulacja?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Kasia gratulacje
Ja dzis mialam testowac ale balam sie od piatku mam brazowy sluz ale tylko w srodku i jest go nie duzo @ powinnam dostac max wczoraj mam nadzieje ze nie przyjdzie ale boje sie tych plamien :(nie wiem tez czemu ale boje sie testoawc juz stalam rossmanie z testem ale zrezygnowalam wiem ze to glupie ale strach przed I kreska jest silniejszy a tez myslalam ze @ przyjdzie. Dodam ze brzuch mnie juz od piatku nie boli tylko ciagnie dziwnie po prawej str.kasika8303 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI