Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Kobieta bez ciąży ma 0,01 ..
Oby przyrosła, ale ja bym nie nastawiała się na przyrost ..
Dokładnie, kobieta bez ciąży ma 0,1 więc szansa jest
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które ujrzały 2 kreseczki i tulę laski które odwiedziła @.
Mi wróciła nadzieja, bo plamienia 2-dniowe ustały i jak na razie bolą tylko jajniki. Jutro robię teścikLena87, justysss lubią tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Ja jestem już po wizycie.
Najlepsza wiadomość to ta, że po poronieniu nie ma już śladu Pytałam panią doktor o co chodzi z tymi 3 miesiącami, że niby trzeba odczekać. Powiedziała, że to przede wszystkim chodzi o psychike, że fizycznie wszystko szybko się goi, ale niektóre kobiety przechodzą swoistą żałobę i dlatego radzą odczekać.
Poza tym endometrium 12mm i płyn w zatoce douglasa, który świadczy o tym, że owulacja się odbyła. Tylko w 10dpo chyba nie powinno go już być, jak myślicie?
Póki co pani doktor ciąży nie wykluczyła
Mój gin mówi tak samo. Chodzi o psychikę, fizycznie organizm jest gotowy do kolejnej ciąży. Trzymam kciuki!!!mała.mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Dokładnie, kobieta bez ciąży ma 0,1 więc szansa jest
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które ujrzały 2 kreseczki i tulę laski które odwiedziła @.
Mi wróciła nadzieja, bo plamienia 2-dniowe ustały i jak na razie bolą tylko jajniki. Jutro robię teścik
Trzymam kciuki za test Oby były II kreseczki -
Cześć dziewczyny mi mój gin mówił że po poronieniu powinno się dać organizmowi trzy miesiące a psychice sześć ale prawda jest taka że każda z nas sama najlepiej wie kiedy ja to już bym chciała ale mój narzeczony mówi że się bardzo boi, ja też sie boję ale wiem że nieważne ile czasu byśmy odczekali ten lęk nie zniknieTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Dokładnie, kobieta bez ciąży ma 0,1 więc szansa jest
Mi wróciła nadzieja, bo plamienia 2-dniowe ustały i jak na razie bolą tylko jajniki. Jutro robię teścikserena1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny Gratuluję nowych fasolek
jednego nie rozumiem dlaczego któraś z was kopiując listę zmieniła moja konwencję, miało być zupełnie inaczej ,na samym końcu inny tekst,pod lista
a jest jakiś głupi bocian ,foch miało być tak W tym miesiącu jest już ....
ze rzadko tu jestem to nie znaczy ze mnie nie interesuje co z lista która stworzyłam ,jest mi troszkę przykro ze nikt nie zapytał mnie o zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:44
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane Zaglądam, a tu nikogo nie ma Wszystkie wykresy przeleciałam i nic, chyba jeszcze w łóżkach i
U mnie za oknem szaro, buro i zimno... Ale wstałam bo taka jakaś rozemocjonowana jestem i nie mogłam uleżeć.
Życzę wam miłej niedzieli i czekam na wieści o boćkachDaisy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny są 2 kreski jak byk widoczne
Boże żeby się tym razem udało 3 poronienia nie przeżyjeMagdaH, Nona, MagSz, Isia93, Daisy, renieczka, november123, pirelka, Magda_lena88, Mimi86, usia89, mik82, Katarzyna87, zielarka, Tosia 1981, Lena87, mana, mała.mi, asiorekk, roletka, Marteczka91, Sigma, Anastazjaaa, Amerie, Kitaja, Maniuś, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień dobry gratuluję wszystkim nowym mamusiom i trzymam kciuki za resztę testerek
u mnie dziś spadek temperatury, wczoraj czułam się jak zwłoki, macica tak mnie bolała, że byłam pewna, że idzie @ ale nie przyszła, zresztą powinna być za tydzień dopiero. Mam nadzieję, że dzisiejszy spadek to ten implantacyjny trzymajcie mocno kciuki proszę!renieczka lubi tę wiadomość