Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka @, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik , november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa , Morwa, maaadzik1207 (@), fAnusia (@)
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la, apaulaa,
06 - Kitaja
07 - Pysiaaa21,
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89, Bąbelek
09 - Alorrene13, mała.mi
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019, MagdaH
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy, Paulina_2603, Ewa99, kot_bury
12 - Maniuś
13 - Amerie, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87, pirelka
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 -
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia, asiek191
22 - Lena83, karen85, rybka
23 - Tolcia25, triss
24 - Nancy87, motyl1993
25 - Ania 14, julita
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - sigma, Storczyk3
28 - monia91,
29 - november123,
30 - Anastazjaaa, madzianka, Ania1989
31 - mik82, serena1989
odwiedził 4 październikówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:53
-
Czesc dziewczyny,mialam już się wypisac z października,dlatego ze w tym miesiącu było bardzo malutko przytulania,a bo to ja chora ,a to maz cos kichal jednak zostałam ,zobaczymy w poniedziałek co z tego będzie.Zaraz po owulacji miałam na bieliźnie mala kropelke krwi i od tego czasu pobolewa mnie podbrzusze-ciagnie w jajnikach i meczy sennosc,boje się ze to wszystko jest spowodowane mocnym pragnieniem by w końcu się udało,a @ i tak przyjdzie z wielkim rozcazrowaniem....Tak to już bywa im bardziej czegos pragniemy tak tego nie dostajemy...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Gdzie
Morwa,
apaulaa,
maaadzik1207 ?????Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Gdzie
Morwa,
apaulaa,
maaadzik1207 ????? -
nick nieaktualnyapaulaa wrote:Bo kobieta bez ciazy ma okolo 1,2... wiec kolejna beta rozwieje wadpliwosci w poniedzialek...
Kobieta bez ciąży ma 0,01 ..
Oby przyrosła, ale ja bym nie nastawiała się na przyrost ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:17
-
nick nieaktualny
-
apaulaa wrote:Hej. Ja robilam bete w piatek rano i wyszla niepewna bo 2,6. Rozmawialam ze znajoma polozna i powiedziala ze moze byc jeszcze szansa bo to moze byc dzien po zagniezdzeniu dlatego tak niska. Bo kobieta bez ciazy ma okolo 1,2... wiec kolejna beta rozwieje wadpliwosci w poniedzialek...
-
Marteczka91 wrote:Laski ale ja tak samo mialam w zeszlym cyklu. Bylam w 10dc i brak pecherzyka dominujacego po CLO a po paru dniach juz 18mm pęcherzyk. Bylam we wtorek teraz w 9dc i tez brak pecherzyka. Pojde we wtorek a noz cos urosnie:)? póki co sobie jak mamy ochote:)
-
nick nieaktualnyapaulaa wrote:No ja wlasnie sie nie nastawiam chociaz bardzo bym chciala ale jesli nie teraz to pozniej...
Każda z Nas by chciała
Prędzej czy później dopchamy się i MY do pierwszego miejsca w kolejceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:44
-
apaulaa wrote:Hej. Ja robilam bete w piatek rano i wyszla niepewna bo 2,6. Rozmawialam ze znajoma polozna i powiedziala ze moze byc jeszcze szansa bo to moze byc dzien po zagniezdzeniu dlatego tak niska. Bo kobieta bez ciazy ma okolo 1,2... wiec kolejna beta rozwieje wadpliwosci w poniedzialek...