Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:hej, co myslicie o takich wynikach nasienia ???
koncentracja plemnikow 12,31
calkowita liczba plemnikow w ejakulacie 43,08 mln
ruch postepowy (PR) 20,17 %
ruch całkowity (PR+NP) 31,93 %
brak ruchu 68,07 %
plemniki zywe 94 %
prawidlowe plemniki 10%
nieprawidlowa budowa plemnika 90%
chyba zle co nie ?
Trzymam kciuki.
Ale mnie dzisiaj głowa boli, na chwile przeszła a teraz znowu. Ale nie chcę brać kolejnej tabl. i tak dużo zażywam.. zaraz pójdę spać najwyżej.
Ja się już żegnam, idę na tv i spać.
Dobrej nocy Kochane i trzymam kciuki za jutrzejsze testerki :* -
tomania2806 wrote:o nie dziewczyny chyba sobie wmawiam albo moja psychika durnieje że mam niby objaw ciąży że chce mi się siku co po chwilę, w pierwszym cyklu też tak było.
Ja mam to samo 5dpo:) Inny program wyliczył mi ovu dwa dni wcześniej, ale to też za wcześnie na objawy:)Ja oprócz częstych wizyt w toalecie jestem strasznie zmęczona, zaliczyłam dzisiaj nawet drzemkę w ciągu dnia:) Do tego mam problem drugi dzień ze zbadaniem szyjki, bo jest bardzo ciasno (jakby spuchnięte) i zaraz napotykam na przeszkodę, którą podejrzewam, że jest część szyjki. Do tego kłucie w jajniku. W zeszłym cyklu miałam jeszcze bardziej urojoną ciążę łącznie z mdłościami więc się nie nakręcam:)Staram się podchodzić racjonalnie i każdy objaw traktować z przymrużeniem oka:)tomania2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Amerie podoba mi się twoje ostatnie zdanie "Staram się podchodzić racjonalnie i każdy objaw traktować z przymrużeniem oka"
Dlatego nie kupiłam jeszcze testów i nie dam się zwariować o nie trzeba myśleć racjonalnie
Podejrzewam, że z biegiem dni moja racjonalność spadnie na drugi plan i nie wytrzymam z testem do terminu:)Tym bardziej, że mam kilka pod ręką -
nick nieaktualnyAmerie wrote:Podejrzewam, że z biegiem dni moja racjonalność spadnie na drugi plan i nie wytrzymam z testem do terminu:)Tym bardziej, że mam kilka pod ręką
Zauważyłam na sobie że testy odbierają mi rozumWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 21:02
-
mik82 wrote:Widziałam przypadek na zielarkach jak laska w 12 dc nie miała pęcherzyka i zaczęła brać dong quai 4 dziennie i w 20 dc miała piękny pęcherzyk dominujący i z tego cyklu jest teraz w 30 tc Może spróbuj, w sumie nic nie tracisz
Laski ale ja tak samo mialam w zeszlym cyklu. Bylam w 10dc i brak pecherzyka dominujacego po CLO a po paru dniach juz 18mm pęcherzyk. Bylam we wtorek teraz w 9dc i tez brak pecherzyka. Pojde we wtorek a noz cos urosnie:)? póki co sobie jak mamy ochote:)
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja zbieram się do pracy powoli, w nocy miałam mdłości i częstomocz nie wiem czy to od jedzenia czy co bo brzuch miałam wzdęty i twardy. Zażyłam kawałek tabl. Rennie i przeszło. Po niej zawsze przechodzi więc to chyba coś siadło mi na żołądku.
Od rana mam niespokojny brzuch i bolące podbrzusze przy kichaniu, sikaniu i napinaniu.
Miłego dnia Kochane :* -
nick nieaktualnymik82 wrote:Ale do bani Przykro mi...Co jest grane? To już druga dziewczyna bez owu w tym cyklu
Zawsze coś musi się przyplątać, zaniedbałam trochę ostatnio monitoring stwierdziłam że mam gdzieś i wrzucam na luz, ale kurde to już 10 cs więc się zebrałam do gina i sprawa jasna,jednak jajniki potrzebują stymulacji...
Mam nadzieję że CLO pomoże i wreszcie doczekam się dwóch kreseczek
Miłej soboty i powodzenia dzisiejszym testerkom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 07:23
-
nick nieaktualnyWitam się dziewczyny weekendowo
Mała.mi Anastazja ma rację, za wcześnie testowanko Powtórz za 2 dni.
Dziewczyny, tak wam zazdroszczę tych wszystkich objawów, ja oprócz piersi większych i tkliwych nic nie mam ;( Zresztą takie piersi mam co miesiąc w II fazie cyklu. Wcześniej chyba sobie wmawiałam wszystkie objawy, no i wszystkie miałam Ale w ciąży nie byłam. Tym razem postanowiłam się nie nakręcać, nie doszukiwać się niczego bo tylko schizuję. Jak zobaczę test pozytywny to uwierzę A tak bym chciała, żeby to było już... Może w końcu doczekam się tego cudumała.mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny