Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona super wyniki
A ja dzisiaj znowu miałam jakby zawroty głowy na parkingu z koleżanką, jakby ziemia na chwilę mi się zachwiała pod stopami wczoraj wieczorem jak leżałam miałam ból jak na @, dzisiaj lekko nadal czuję podbrzusze..
ale już sobie nie wkręcamNona, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:dziewczyny na teście owu wreszcie pojawiła mi się druga krecha, ale jest minimalnie bledsza od tej testowej. żeby test zaliczyć jako pozytywny faktycznie musi być ciemniejsza od testowej? jak Wasze doświadczenia w tej spawie?
Ja miałam tak w poniedziałek (ok. 12:00). Z ciekawości zrobiłam drugi wieczorem, o 19:00 - kreski były już identycznego koloru (czyli zgodnie z ulotką, pozytywnie). We wtorek o 12:00 krecha była już znacznie ciemniejsza od testowejToxey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykot_bury wrote:Ja miałam tak w poniedziałek (ok. 12:00). Z ciekawości zrobiłam drugi wieczorem, o 19:00 - kreski były już identycznego koloru (czyli zgodnie z ulotką, pozytywnie). We wtorek o 12:00 krecha była już znacznie ciemniejsza od testowej
w takim razie wieczorem powtórzę i jutro rano teżDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Co tam u was słychać?
Ja dziś zanotowałam spadek temperatury jeszcze mam cichą nadzieję że dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwe. Mój mąż powtarza mi ciągle że fajnie by było dostać prezent na ur. w postaci II kresek.basiulkaa_89, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po monitoringu... niestety u mnie lipa w tym cyklu, brak pęcherzyka dominującego, słabe endometrium - jedynie 5,4 mm... ech szkoda gadać
Od przyszłego cyklu zaczynam CLO + dupek
Mam jeszcze pytanko, mam już w tym cyklu włączyć dupka, lekarz kazał brać od 16 dc, ale czy czasem nie powinnam brać dupka po "owulacji" ?? może lepiej poczekać do tego 19-20 dc i dopiero ? z tych wszystkich emocji zapomniałam gina zapytać -
nick nieaktualny