Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagda-ck wrote:Ja po monitoringu... niestety u mnie lipa w tym cyklu, brak pęcherzyka dominującego, słabe endometrium - jedynie 5,4 mm... ech szkoda gadać
Od przyszłego cyklu zaczynam CLO + dupek
Mam jeszcze pytanko, mam już w tym cyklu włączyć dupka, lekarz kazał brać od 16 dc, ale czy czasem nie powinnam brać dupka po "owulacji" ?? może lepiej poczekać do tego 19-20 dc i dopiero ? z tych wszystkich emocji zapomniałam gina zapytaćmagda-ck lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagda-ck wrote:około 18-19 dc, mierzę tempkę więc zobaczymy jak ovu wyznaczy, w zeszłym miesiącu pozytywny test owu wyszedł mi w 18 dc
-
nick nieaktualnyJa jakoś czuję, że jeśli nie ten cykl z tymi dwoma pęcherzykami (jeden duży, drugi mniejszy) to żaden inny sama nie wiem czemu tak mam, ale odstawię wtedy CLO i będę starała się żyć normalnie i nie stymulować. Zostawię tylko lek na prolaktynę i progesteron na wszelki wypadek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagda tak chyba lepiej zrobić jeśli masz się stresować i martwić, że zablokuje Ci owulację, chociaż ja też miałam problem z braniem inaczej niż zalecił lekarz, w końcu gdyby wiedzieli, że to uniemożliwia ciążę to nie przepisywaliby tego leku w takich dniach, chociaż wiem, że niektórzy działają schematycznie, książkowo do każdej pacjentki.
Najważniejszy jest lekarz, trzeba mieć do niego zaufanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:28
-
magda-ck wrote:Ja po monitoringu... niestety u mnie lipa w tym cyklu, brak pęcherzyka dominującego, słabe endometrium - jedynie 5,4 mm... ech szkoda gadać
Od przyszłego cyklu zaczynam CLO + dupek
Mam jeszcze pytanko, mam już w tym cyklu włączyć dupka, lekarz kazał brać od 16 dc, ale czy czasem nie powinnam brać dupka po "owulacji" ?? może lepiej poczekać do tego 19-20 dc i dopiero ? z tych wszystkich emocji zapomniałam gina zapytać -
nick nieaktualny
-
magda-ck wrote:około 18-19 dc, mierzę tempkę więc zobaczymy jak ovu wyznaczy, w zeszłym miesiącu pozytywny test owu wyszedł mi w 18 dc
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Cześć Co tam u was słychać?
Ja dziś zanotowałam spadek temperatury jeszcze mam cichą nadzieję że dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwe. Mój mąż powtarza mi ciągle że fajnie by było dostać prezent na ur. w postaci II kresek.mik82, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, co myslicie o takich wynikach nasienia ???
koncentracja plemnikow 12,31
calkowita liczba plemnikow w ejakulacie 43,08 mln
ruch postepowy (PR) 20,17 %
ruch całkowity (PR+NP) 31,93 %
brak ruchu 68,07 %
plemniki zywe 94 %
prawidlowe plemniki 10%
nieprawidlowa budowa plemnika 90%
chyba zle co nie ?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306