Plamienie czy......
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wiem że już był temat ale , staramy się o drugie dziecko wczoraj tj 10 d po owu zaczy się plamienia brazowo- rozowe , dzisiaj bardziej krew , okres powinien być za 4 dni i mam cały czas nadzieję że to plamienie implantacyjne czy któraś z was też miała takie plamienie jak np okres
-
Kiki842 wrote:Dziewczyny wiem że już był temat ale , staramy się o drugie dziecko wczoraj tj 10 d po owu zaczy się plamienia brazowo- rozowe , dzisiaj bardziej krew , okres powinien być za 4 dni i mam cały czas nadzieję że to plamienie implantacyjne czy któraś z was też miała takie plamienie jak np okres
Wydaje mi się że dostałaś poprostu wcześniej okres. -
Kiki842 wrote:Dziewczyny wiem że już był temat ale , staramy się o drugie dziecko wczoraj tj 10 d po owu zaczy się plamienia brazowo- rozowe , dzisiaj bardziej krew , okres powinien być za 4 dni i mam cały czas nadzieję że to plamienie implantacyjne czy któraś z was też miała takie plamienie jak np okres
Wg mnie warto sprawdzić 7 dpo jaki masz poziom progesteronu, bo to przez niski poziom występują plamienia. -
Kiki842 wrote:Ju prawie nic nie ma , trwało 2 dni więc chyba jednak to była implantacja, za 4 dni zrobię test w dniu niby prawdziwego terminu okresu
KasiaKP lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾7 stymulacji letrozolem (6 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024) ; 8 ⏳
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 15.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
A czy jest mozliwa pozna implantacja? Miesiaczka miala przyjść 06.12. Od wczoraj 07.12 mam plamienia brazowe/ jasno czerwone tylko na papierze. Testy z 05.12 i 07.12 wyszły negatywne👩🏻28
🧑🏻🦱32
👶🏻 Starania od 07.2024
👩🏻💊 L-arginina, Fertistim, magnez, NAC, olej z wiesiołka, wit. D, omega 3, selen, cynk, wit. C, maca, zioła ojca sroki.
🧔🏻♂️💊 selen, cynk, wit. D, wit. A+E, maca, L-arginina, L-karnityna, koenzym Q10, omega 3, zioła ojca sroki. -
Klekotka wrote:A czy jest mozliwa pozna implantacja? Miesiaczka miala przyjść 06.12. Od wczoraj 07.12 mam plamienia brazowe/ jasno czerwone tylko na papierze. Testy z 05.12 i 07.12 wyszły negatywne👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖