plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:kurcze jedni mają problem żeby zajść w ciąże starają się i starają i nic im nie wychodzi a inni tak jak np.ja zachodzę w ciąże beż problemu tylko nie potrafię jej utrzymać
(jak też nie równo nas Pan Bóg dzieli:(
Nie mów tak...to nie zależy od ciebie...jeśli podniesie cię to na duchu-nie jesteś samaJa też straciłam szanse dwa cykle temu
-
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:kurcze jedni mają problem żeby zajść w ciąże starają się i starają i nic im nie wychodzi a inni tak jak np.ja zachodzę w ciąże beż problemu tylko nie potrafię jej utrzymać
(jak też nie równo nas Pan Bóg dzieli:(
Efcia a już kiedyś pisałam że moja znajoma 9 razy poroniła ale doczekała się dwóch synów i jest wszystko ok więc głowa do góry !!!
A jakie przyczyny poronienia u ciebie są!!
Tego jeszcze nie wiem,jestem umówiona do poradni genetycznej na 18.02 wiec pewnie nie długo się okaże-dam znać!Co do Twojej znajomej podziwiam za wytrwałość ja sobie powiedziałam że spróbuję jeszcze jak się poroni to już koniec więcej nie będę próbować! -
nick nieaktualny
-
Rozumiem Cię doskonale...w którym tygodniu to się stało? U mnie poprostu krwawienie się pojawiło kilka dni po przewidywanej @ ale,że było inne niz zawsze zaniepokoiłam się i poszłam na betę. była 36,9 po dwóch dniach poniżej 2...
obyło się bez lekarza...
-
AGA 30 wrote:Effcia ja w lutym bedzie rok jak poroniłam więc wiem jak to jest!!!A badania hormonalne masz ok ??
nie miałam nic robione bo przecież nasi lekarze twierdzą ,że raz to się każdej może zdażyć i nie trzeba niczego sprawdzać więc zaszłam w ciąże po raz kolejny i znowu to samo i dopiero teraz zaczynaja mnie wysyłać na badania ja poroniłam w .28.03.2012 i 09.12.2012 -
nick nieaktualnya ja zrobiłam test w dzień @ i pozytywny wyszedł a pokazało się plamienie poszłam do lekarza z 5 testami ale nic na usg nie widział poszłam na betę i 4 tydzień wyszedł a dalej krwawiłam po 3 dniach beta spadła niestety a ja krwawiłam 3 tygodnie ale lekarz powiedział że wszystko ok jest i nie trzeba było czyścić bo sama się wyczyściłam!!! Jak ja u lekarza siedziałam to mój M już po sklepach wózki oglądał a tu lipa niestety i do tej pory nic !!
-
natusia wrote:Rozumiem Cię doskonale...w którym tygodniu to się stało? U mnie poprostu krwawienie się pojawiło kilka dni po przewidywanej @ ale,że było inne niz zawsze zaniepokoiłam się i poszłam na betę. była 36,9 po dwóch dniach poniżej 2...
obyło się bez lekarza...
pierwsze w 7 tyg a druga w 9 tygodniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:ja tam jeden wózek już mam,ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała mieć nowy:)Aga 30 Ty jedna ciąże straciłaś tak ?A Ty Natusia?
Tak Effcia raz mi się udało przez te wszystkie lata i nic z tego nie wyszło!!!
Przykre...i wszystkie badania masz dobrze tak? -
nick nieaktualnyMoje badania wszystkie ok nawet drożność jajowodów miałam robione!!!
Mój były mąż miał słabe nasienie !!! Obecny narzeczony zdrowy jest i ok jest a od 2 lat też nic nam nie wychodzi!!!A z byłym mężem też się staraliśmy jakieś 3 lata i nic!!!
Lekarz powtarza że szczęścia brak he he!!!
Może inseminacja coś pomoże!!natusia, Effcia28 lubią tę wiadomość