plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
natusia wrote:Tak,jedną
Teraz zawiesiliśmy starania bo straciłam pracę i z pensji mojego męża nie dalibysmy rady z dzidzią...
wiesz mój mąż tez sam pracuję i jest nas trójka-jakoś tam sobie dajemy rade:) a zanim zaszłam w kolejna ciąże i jak mu powiedziałam że nie stać nas na kolejne dziecko to mi powiedział że pierdół mam nie wygadywać.Ale rozumiem Wy najlepiej wiecie kiedy jest dla Was odpowiedni czas,skoro finansowa kiepsko teraz:) -
nick nieaktualny
-
Dziewuszki zmykam...senna już jestem. Położę się już i na m poczekam. Jakby mnie nie było do poniedziałku to życzę owocnego weekendu tym które płodne,dwóch kreseczek zapłodnionym i miłych chwil wszystkim
Buziole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2013, 20:02
-
nick nieaktualnyDLA AGI
1.
Hermes
Centrum Meblowe - Kędzierzyn-Koźle
Ulica: Sławęcicka 23 ( DUŻY WYBÓR),JAKBY JECHAĆ OD STRZELEC OPOLSKICH NA KĘDZIERZYN a od Koźła cały czas obwodnicą,do ostatnich świateł , tam w lewo do głównej drogi i cały czas główną...
2.
Salon Meblowy i Studio Mebli Kuchennych BLACK RED WHITE
PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK- 10.00-18.00
ul. Szkolna 2 SOBOTA - 9.00-13.00
tel (77) 488 65 56 (ZA MOIM PŁOTEM-jUTRO RANO BĘDĘ, TO ZOBACZĘ CO MAJĄ, NAJWYŻEJ CYKNĘ FOTKI I WRZUCĘ NA FACEBOOKA JAK CHCESZ, BO MUSZĘ KUMPELI PREZENT KUPIĆ)
BRW - duże - ul. Koszykowa 23 (OD STRONY KOŹLA)
4.
MEBLE BODZIO (głównie skórzane) - na budynku jest napisane textil market, ROGOWY BUDYNEK
WOJSKA POLSKIEGO 1 ( CENTRUM KĘDZIERZYNA- W POBLIŻU PŁYWALNIA I HALA SPORTOWA)
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
a ja się Witam i żegnam jednocześnie
nie nadrobie tylu stron a i tak sił już za bardzo nie mam nauka wyprała mi mózg i marzy mi się jedynie łóżko
jutro wpadne pewnie na chwile uzupełnić moją tendencje spatkową
trzymam kciuki za weekendowe tesowanie i weekendowe owu jesli takie się pojawią
jeśli ominął mnie jakiś pozytywny wynik to przepraszam i gratuluje17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Dzisiaj zapowiada się pełen napięcia dzień, znowu siedzę jak na szpilkach i czekam na aktualizację Dory i Fedry, a jak na złość cały dzień nie będzie mnie w domu, więc będę mogła wasze wykresy sprawdzić dopiero pod wieczór, jak ja to przeżyję?
Głupi algorytm ovu wyznaczył mi owulacjęNie wiem czemu uparł się na ten 8 dc. Muszę mu natłuc do głowy, że u mnie owu występuje 15 dc.
Miłej soboty dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 07:07
-
nick nieaktualnyHej a u mnie znów się ta sama historia zaczyna....bezsensowny wzrost...po co teraz? Ale mam dowód, że temp taka sama była w nocy...o 3ciej zmierzyłam i brakowało minimalnie do 36,5...trochę się zawiodłam...7-8 dzień cyklu temp stała a 9 dzień ten wzrost i prawie tak samo jak na poprzednim wykresie...a cykle mam najkrótsze 30-31 dni...wrrr...
Cześć Rucia! Jak zdrówko...no faktycznie pojechał po całości ten algorytm bez rytmu dzisiaj jakoś chyba jest...zmieni później, uroki cyfryzacji;-)
She poczytuję i cieszę się, że wróciłaś i znalazłaś miejsce dla siebie...my Ciebie zwyczajnie potrzebowałyśmy;-) Jak Wasze maleństwo? W sobotni poranek chyba nasza She nie pracuje? Kiedyś musi odpocząć...prawda?
She kochana a zwykle w którym dniu miałaś owulację?
Rucia serduszko było dzień wcześniej jakby co;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 07:27
-
Oj nie, dzisiaj nie pracuje
mam wizytę u lekarza więc już wstałam. Normalnie to w sobotę śpię do 9
u mnie średnio owulacja była w 11 dc - ale moje cykle były krótkie średnio 24-dniowe. I własnie w tym szczęśliwym cyklu w 11 dc byłam na monitoringu, żeby zobaczyć czy coś tam urosło - a okazało się, że urosło i nawet już się uwolniłowięc 11 dc było już po owulacji, a na wykresie ovu wyznaczyło mi ją właśnie na 8 dc. A że staraliśmy się wtedy dość intensywnie to nawet nie wiem którym to razem mój M strzelił gola
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Nie będę Was trzymać dłużej w napięciu:
są DWIE KRESECZKI!!!anna_w, zosia-ktosia, Fedra, Rucia, kiti, Kasiulek215, KaRa, Libra, natusia, gadgeta, Naxa, Woseba, mauysia, Amicizia, gocha04 lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny