plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patryśka:) wrote:ostatni okres zaczol mi sie 30grudnia trwal 6 dni z innych kalendarzy wypada ze dzis tez jest dzien plodny a na tym ze nie wiec w co wieżyc??
ovu pokazuje owulację dopiero po jej terminie...także nie sugeruj się tym. Jak sprawdzasz śluz i mierzysz temperaturę to pewnie sama lepiej się orientujesz czy są płodne czy nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatryśka:) wrote:no wlasnie chyba inne testy lepiej pokazuja niz ten i chyba lepiej w tamten wezyc...
Patryśka ty jedynie to zaufaj swoim obserwacją bo na tych wykresach wystarczy jedną rzecz żle wpisać i cuda wychodzą!! A jakie obserwacje zapisujesz !!
Ja też nie wierze temu wykresowi i ręcznie ustawiam owulkę bo już się nauczyłam jak ją zaobserwować!!! -
AGA 30 wrote:Patryśka:) wrote:no wlasnie chyba inne testy lepiej pokazuja niz ten i chyba lepiej w tamten wezyc...
Patryśka ty jedynie to zaufaj swoim obserwacją bo na tych wykresach wystarczy jedną rzecz żle wpisać i cuda wychodzą!! A jakie obserwacje zapisujesz !!
Ja też nie wierze temu wykresowi i ręcznie ustawiam owulkę bo już się nauczyłam jak ją zaobserwować!!!
Właśnie o to chodzi! Mi w zeszłym cyklu też pokazało w innym momencie,ale mniej więcej sam wiedziałam w jakim dniu była. Obserwuj się i patrz z przymrużeniem oka na te wszystkie wykresy -
Patryska mnie wychodzi że owulacja u Ciebie będzie 13,01 ja się kiedyś posiłkowałam kalendarzem owulacyjnym netmama i teraz mam 5 letniego syna:)chcesz to sprawdz tam jak wychodzi.Bo tu chyba pokazuje z opóżnieniem.A nie czujesz po sobie ,że owulacja nadchodzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2013, 19:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatryśka:) wrote:kurcze moze tym razem sie uda wkoncu
Patryśka bez paniki wkońcu się uda ja już parę ładnych lat nie umię w ciążę zajść a wszystkie badania ok jam!!!
Do dzieła się bierzcie co lada dzień owulkę będziesz miała!!!I powodzenia życzę!! -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:no tak ja jej napisałam te trzy dni ale nie dodałam że przypuszczalnie płodne są wcześniej.No i organizm jak się w niego wsłuchuje daję znaki przynajmniej u mnie:)
Ja też już wiem dokładnie kiedy owulkę mam!!!
Ciekawe jak w tym cykle bez clo będzie z ciekawości pójdę na jeden monitoring zobaczyć czy bez leków pęcherzyki mi rosną !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:kurcze jedni mają problem żeby zajść w ciąże starają się i starają i nic im nie wychodzi a inni tak jak np.ja zachodzę w ciąże beż problemu tylko nie potrafię jej utrzymać
(jak też nie równo nas Pan Bóg dzieli:(
Efcia a już kiedyś pisałam że moja znajoma 9 razy poroniła ale doczekała się dwóch synów i jest wszystko ok więc głowa do góry !!!
A jakie przyczyny poronienia u ciebie są!! -
nick nieaktualny