plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:KaRa wrote:zosia-ktosia wrote:tylko weszłam a tu takie dobre wieści. SUPER moje gratulacje. Doruś ale się mąż ucieszy, no i ty też oczywiście:)
u mnie jutro @ a dziś wzrost tempki. na dodatek śluz taki jak płodny bo leci ze mnie woda..dobre jaja.
miłej soboty:***
Hej Zosia-Ktosia,u mnie tez dzis bardzo wodnisty sluz (bardziej woda niz sluz) a mam 12 fl i oczekuje @ 14.01. Mialas moze juz tak kiedys?
Dziewczyny co to moze oznaczac?
Dora gratulacje!!!
Hej. czasem zaraz przed @ śluz robi się rozwodniony. ja osobiście nie miałam tak jeszcze ale koleżanki na forum owszem. to napewno nie jest powód do niepokoju.
ładny masz wykresik
Dziekuje za odpowiedz. za kilka dni powinno sie wyjasnic. twoj wykres wyglada bardzo obiecujaco. powodzeniazosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane:)
ja to wiedzialam, po prostu wiedzialam...
A DORUS NIE CHCIALA WIERZYC...NO I CZYJE NA WIERZCHU...?
zOSKA I fEDRA A TERAZ wAS ZACZARUJE I TEZ ZACIAZYCIE HEHE...
KTORA TAM KOLEJNA W KOLEJCE DO NACHUCHANIA I NAPLUCIA NA MONITOR...?
dORIS- OGROMNE OGROMNE OGROMNE GRATULACJE...
TERAZ TO JUZ SIE WOREK OTWORZYL TO SIE POOOOOSYPIA FASOLE.....
az mi z tego wrazenia sie capslock wlaczyl...Dora, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:hej kochane:)
ja to wiedzialam, po prostu wiedzialam...
A DORUS NIE CHCIALA WIERZYC...NO I CZYJE NA WIERZCHU...?
zOSKA I fEDRA A TERAZ wAS ZACZARUJE I TEZ ZACIAZYCIE HEHE...
KTORA TAM KOLEJNA W KOLEJCE DO NACHUCHANIA I NAPLUCIA NA MONITOR...?
dORIS- OGROMNE OGROMNE OGROMNE GRATULACJE...
TERAZ TO JUZ SIE WOREK OTWORZYL TO SIE POOOOOSYPIA FASOLE.....
az mi z tego wrazenia sie capslock wlaczyl...
Hej gadgetkoteraz to możesz mnie trochę zaczarować, hehe
Testuję w przyszłą sobotę także poproszę o duuuużą porcję fluidków:)
A Ty jak się czujesz?gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorcia bo wyliczylam ze na ok 22 wrzesnia...
Ja akurat bede slubowac a Ty rodzic hehe... (trzymam kciuki!!)
anius witaj:) czaruje czaruje tez Ciebie- oby sie wszystkie pozarazaly...
a u mnie coraz lepiej- im bardziej ciaza zaawansowana tym mniej dolegliwosci jak na razie... i oby tak zostalo...
wymioty sporadycznie, mam wiecej energii no i sniegu duzo u mnie to bialo i jakos jasniej sie zrobila i bardziej widno... wiec i humor lepszy
a jak Ty sie czujesz po euthyroksie?anna_w, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:Gadgetko owu nic mi jeszcze nie wyznaczyl bo nie mam premium...a Ty masz? jest cos fajnegi w premium dla ciazy?
ja sobie wyliczylam wg wzoru na 22 września
w premium dla ciezarnych jest cala taka sekcja jak sledzenie ciazy- wchodzisz tam tak jak na swoj wykres i mozesz wpisywac wiele danych- wage, obwod brzuszka, dolegliwosci, wszystkie wyniki badan i planowane wizyty... co tydzien tez pokazuja kolejne informacje dotyczace ciazy i tego jak zmienia sie Twoje cialo i jak maluszek rosnie- mi sie przydaje bo mam wszystko w jednym miejscu i moge sobie do wszystkich dni dowolnie wracac i sprawdzac co sie wtedy dzialo... -
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:Dorcia bo wyliczylam ze na ok 22 wrzesnia...
a u mnie coraz lepiej- im bardziej ciaza zaawansowana tym mniej dolegliwosci jak na razie... i oby tak zostalo...
wymioty sporadycznie, mam wiecej energii no i sniegu duzo u mnie to bialo i jakos jasniej sie zrobila i bardziej widno... wiec i humor lepszy
a jak Ty sie czujesz po euthyroksie?
gadgetko, jeśli o mnie chodzi to ja biorę Letrox (byc moze to to samo co Ethyrox tylko nazwa inna) ale czuję się ok, endo powiedział mi od raz ze po tym leku nie ma żadnych skutków ubocznych bo jest to ten sam hormon tarczycy który naturalnie produkuje nasz organizm.
Cieszę się że Twoje samopoczucie jest coraz lepsze, oby było z każdym dniem było coraz lepsze:) Łapię fluidki i pozdrawiamgadgeta lubi tę wiadomość
-
Dokladnie czas szybko zlecial od Twojej wiadomości!!
To ja moze kupie to premium, brzmi ciekawie.
Poki co czuje od kilku dni lekkie podolewanie w dole brzucha, i biegam siusiu czesto.
Dobrze że już Cie tak mdłości nie męczą.
gadgeta lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyanna_w wrote:gadgeta wrote:Dorcia bo wyliczylam ze na ok 22 wrzesnia...
a jak Ty sie czujesz po euthyroksie?
gadgetko, jeśli o mnie chodzi to ja biorę Letrox (byc moze to to samo co Ethyrox tylko nazwa inna) ale czuję się ok, endo powiedział mi od raz ze po tym leku nie ma żadnych skutków ubocznych bo jest to ten sam hormon tarczycy który naturalnie produkuje nasz organizm.
Cieszę się że Twoje samopoczucie jest coraz lepsze, oby było z każdym dniem było coraz lepsze:) Łapię fluidki i pozdrawiam
aniu to ta sama substancja czynna tylko pod inna nazwa:)
tylko ze ja biore troszke wyzsza dawke bo 75
lap lap fluidki a ja mocno trzymam kciuki za Twoj przyszlo tygodniowy testanna_w lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:O to tak samo policzyłyśmy:-) ja tez bralam ślub we wrześniu 6- tego wiec bedzie blisko..
Ja też biorę euthyrox..1,5 tabletki od przed wczoraj.Wczesniej bralam jedna. Mam tsh 2,530
to bedziesz miala prezencik dla mezusia na 1 sza rocznice
a jaka dawke bierzesz dorus? te 1,5 tabl to ile jest mg? ja w tej chwili biore 75 mg a ostatnie tsh mialam ok 1,9 -
nick nieaktualnymam nadzieje za wam aniu i dorus ladnie spadnie tsh a moje sie juz wyzej nie podniesie ( w sumie tez mogloby sie troszeczke obnizyc... nie obrazilabym sie... ) ja chwilowo uciekam bo czas na obiadek a potem na drzemke. sciskam was jeszcze raz mocno i pozdrawiam
dorus trzymam kciuki za zdrowa ciaze a u Ciebie aniu za przyszla zdrowa ciaze...Dora, anna_w lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miryndaa wrote:Bo niby mam tak 30.12 dostałam @ przez 6 dni. mam @ co 32 dni. 9 dnia dni płodne a na 18.01 niby miesiączka
a z czego on tak ci wywnioskował?
prowadziłaś wcześniej też wykresy?
nie sugeruj się tak bardzo ovufriend, on czasem pokazuje "co uważa" a to wcale nie musi zgadzać się z tym co jest naprawdę. on tylko przypuszcza kiedy możesz mieć kolejną @
a może on cic zaznaczył przewidywany termin wystąpienia owulacji lub przewidywany termin miesiączki? czasem tych przewidywanych dni może być i z 10. ja tak miałam w tym cyklu, pokazał mi przewidywaną owulkę pomiędzy 9 a 23 dniem. najważniejsze jest to co ty odczuwasz:)