plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej hej ja już jestem ,ale na chwilę, ponieważ zima zawitała na mazowsze, śnieg się sam nie odgarnie, więc pora do łopaty !!! Jestem tak nakręcona fosolką Dory, że dzisiaj mojemu Pawłowi non stop wisiałam nad uchem, i mówiłam mu jakie to cudowne uczucie, gdy któraś z Nas zafasolkuje, i nie odczuwam zazdrości a samą czystą radość! W ogóle zauważyłam, że dzięki wam przechodzę powiedzmy że " Terapię ". Uczę się cieszyć szczęściem innej
Dora bardzo bardzo kochana się cieszę, i oby twoja fasolka została u Ciebie do września !!!
zosia-ktosia, Dora, Beata, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoże, poddaję się...jestem na 1020 stronie
Nie nadrobię Was nigdy!!
Zmykam ,bo dziś mamy wychodne...chłopaki śpią,a my za pół godziny mieliśmy być u znajomego M...oj chyba nie będziemy
Miłego wieczorku...i weekendu,bo jutro też nie będę w stanie zajrzeć.
Jak to mówi moja kumpela - buziaki siusiakizosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mam nadzieję, głęboką nadzieję, że przyjdzie ten dzień i też napiszą rano .. dziewczyny są dwie kreski
Tym akcentem uciekam, bo badź co bądź dziś sobota
czas poszaleć !!! Buziaki !!! Do jutra.
oj Rutka napewno się doczekasz:)Rucia lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam
Weszłam w ten wątek po raz pierwszy i jeśli mnie nie wygonicie, to zostanę tu na dobre. Ileż tutaj pozytywnych fluidów!
Dora moje gratulacje! Bardzo się cieszę!
A wiecie, że wczoraj mój gin powiedział mi na pożegnanie, że on jest prawie pewny że się uda, bo ostatnio to się takie cuda dzieją...
Coś jest na rzeczyzosia-ktosia, anna_w, Dora, Rucia, Amicizia, Libra, gadgeta, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:Wyobraz sobie Zosiu, ze strzelil focha i caly dzien spal....a teraz wstal i wyszedl...chyba do piwnicy szykowac sie na trening... faceci sa beznadziejni:'(
nie dość że widzicie się rzadko to jeszcze nie umie wykorzystać wspólnych chwil..
oj tak są beznadziejni -
Zosia caly tydzien go nie bylo w domu! Jest mi tak cholernie przykro..
Nie wiem co On sobie myśli..
ale ja mu tego nie wybacze....
jak mu nie pasuje....to....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 17:17
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj dorcia no nie fer ten twój M postąpił no ale tacy faceci są !!!
Znając mojego to też by pojechał na mecz he he niż ze mną siedzieć!!!
Ale głowa do góry jesteśmy z tobą!!!
A ja znowu przy garach fasolkę po bretońsku gotuję mojemu M do pracy!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorcia już kiedyś pisałam, że faceci to nieudane wytwór Pana Boga.
Która pisała, że ten rok będzie rokiem rodziny? Może faktycznie coś w tym jest? Może zaczniemy wszystkie hurtem fasolkować
Aż strach pomyśleć
AGA 30, Dora, zosia-ktosia, Beata, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dorcia już kiedyś pisałam, że faceci to nieudane wytwór Pana Boga.
Która pisała, że ten rok będzie rokiem rodziny? Może faktycznie coś w tym jest? Może zaczniemy wszystkie hurtem fasolkować
Aż strach pomyśleć
Rucia a jak każdy facet będzie tak reagował to rzeczywiście strach pomyśleć co to będzie!! -
Rano sie bardzo cieszyl...do momentu kiedy uslyszal ze ja nie jede na zawody i prosze go żeby tez nie jechał...
mowie Wam beznadzieja
to ja pisalam o roku rodziny..o ironioWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 17:26
Amicizia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥