plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatko u mnie zero przeczuć.
Sandruś mam nadzieję że staranka zaowocują i ty też niedługo będziesz się z nami dzielić wieściami o 2 kreseczkach.
Beatuś no ty dziś 37.00 tempka w górę.. to dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:01
-
nick nieaktualny
-
Sandraa wrote:Zosiu bardzo bym chciała:) jak my wszystkie:) szczerze powiem, że myślałam ze uda mi się od razu .... A tu juz tyle czasu - przynajmniej tak mi się wydaje ze to długo choć są dziewczyny co starają się dłużej ode mnie:)
tak, ale każda inaczej to przeżywa. dla jednej 3 nieudane cykle to masakra, dla drugiej 20 nieudanych cykli to nadal nadzieja.. -
samira wrote:A JA SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM ZE KUMPELA Z INNEGO FORUM NA KTÓRYM TEZ PISZE URODZIŁA PRZED CHWILA PRZEZ CC BLIŹNIĘTA
cudne są
SUPER !!! tp znaczy że każda z nas ma takie same szanse. nawet jak nikt nie daje nam nadzieji.
wierzę w to.samira, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:samira wrote:A JA SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM ZE KUMPELA Z INNEGO FORUM NA KTÓRYM TEZ PISZE URODZIŁA PRZED CHWILA PRZEZ CC BLIŹNIĘTA
cudne są
SUPER !!! tp znaczy że każda z nas ma takie same szanse. nawet jak nikt nie daje nam nadzieji.
wierzę w to.
a miała termin za miesiąca i pierwsza ciążę poroniła .Datego wszystko jest możliwe
-
Dokładnie tak jak napisałaś. Czasami mam tak że się nie załamuje po przyjęciu @, a za jakiś czas mam mega dola, ze nie mogę zajść, juz mam różne myśli w głowie... A mój M. Zawsze mówi, ze będziemy się starać póki nam sił braknie hehe i po takim zdaniu mam chęci do dalszego działania.
Zosia a coś się wyjaśniło z Waszymi staraniami, jeśli pisałaś wcześniej to sorka skoro nie doczytałam -
Sandraa wrote:Dokładnie tak jak napisałaś. Czasami mam tak że się nie załamuje po przyjęciu @, a za jakiś czas mam mega dola, ze nie mogę zajść, juz mam różne myśli w głowie... A mój M. Zawsze mówi, ze będziemy się starać póki nam sił braknie hehe i po takim zdaniu mam chęci do dalszego działania.
Zosia a coś się wyjaśniło z Waszymi staraniami, jeśli pisałaś wcześniej to sorka skoro nie doczytałam
Sandruś szkoda pisać.. wyszło że przez brak kasy on się spina i nie da rady.. nic nie pomaga bo mu to w psychice siedzi..
a ja odpuszczam bo nie będę się non stop kłócić..
-
nick nieaktualnyTym bardziej Zośka życzymy Ci niespodziewanej niespodzianki dla M. coby się już nie spinał z powodu starań a jedynie sprężał się w organizowaniu kaski na wyprawkę;-)2500 tysiączka wpisów i 1100 lików Zośka ....gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:32
zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmm...Zosia pytaj jasnowidza;-) a może do tego Maćka co w nocy wróźbitą jest w tv zapytam...kiedy owulka będzie i kiedy zajdę...he he
Dzisiaj jestem weselsza, bo po naszym ulubionym winku;-) M. jak stałam na przystanku to dzwoniłam odebrał zaspany...mówię mu więc....kochanie kiedy Ty masz wrócić z jakiegoś spotkania, imprezy, to ja nigdy nie śpię...on mi na to: ale ja już nie będę spał jak wrócisz...i co? TV na full, drzwiami trzasnęłam jak wchodziłam a on śpi...ciekawie, co? Liczyłam naale cóż...ja do Was a z pokoju obok słychać świsty he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:44
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:o rzeczywiście:) taka równa liczba:)
no Muzarciu fajnie byłoby go zaskoczyć..jego mina byłaby bezcenna:)
kochana a ty kiedy owulkę będziesz mieć, tak mniej więcej
to trzymam kciuki bo wykres wygląda obiecującozosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:hmm...Zosia pytaj jasnowidza;-) a może do tego Maćka co w nocy wróźbitą jest w tv zapytam...kiedy owulka będzie i kiedy zajdę...he he
no on jest niewyjęty.. kiedyś specjalnie czekałam i słuchałam co mówi: widzę szczęście, ale jak wybierzesz złą drogę to będzie nieszczęście...
każdy to może powiedzieć a ludzie dają się na to nabierać.. -
nick nieaktualny