X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko u mnie zero przeczuć.

Sandruś mam nadzieję że staranka zaowocują i ty też niedługo będziesz się z nami dzielić wieściami o 2 kreseczkach.

Beatuś no ty dziś 37.00 tempka w górę.. to dobry znak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:01

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A JA SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM ZE KUMPELA Z INNEGO FORUM NA KTÓRYM TEZ PISZE URODZIŁA PRZED CHWILA PRZEZ CC BLIŹNIĘTA :D cudne są

zosia-ktosia, Libra, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu bardzo bym chciała:) jak my wszystkie:) szczerze powiem, że myślałam ze uda mi się od razu .... A tu juz tyle czasu - przynajmniej tak mi się wydaje ze to długo choć są dziewczyny co starają się dłużej ode mnie:):):)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Zosiu bardzo bym chciała:) jak my wszystkie:) szczerze powiem, że myślałam ze uda mi się od razu .... A tu juz tyle czasu - przynajmniej tak mi się wydaje ze to długo choć są dziewczyny co starają się dłużej ode mnie:):):)

tak, ale każda inaczej to przeżywa. dla jednej 3 nieudane cykle to masakra, dla drugiej 20 nieudanych cykli to nadal nadzieja..

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    A JA SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM ZE KUMPELA Z INNEGO FORUM NA KTÓRYM TEZ PISZE URODZIŁA PRZED CHWILA PRZEZ CC BLIŹNIĘTA :D cudne są

SUPER !!! tp znaczy że każda z nas ma takie same szanse. nawet jak nikt nie daje nam nadzieji.

wierzę w to.

samira, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    samira wrote:

SUPER !!! tp znaczy że każda z nas ma takie same szanse. nawet jak nikt nie daje nam nadzieji.

wierzę w to.

a miała termin za miesiąc :) a i pierwsza ciążę poroniła .Datego wszystko jest możliwe :)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jak napisałaś. Czasami mam tak że się nie załamuje po przyjęciu @, a za jakiś czas mam mega dola, ze nie mogę zajść, juz mam różne myśli w głowie... A mój M. Zawsze mówi, ze będziemy się starać póki nam sił braknie hehe i po takim zdaniu mam chęci do dalszego działania.
    Zosia a coś się wyjaśniło z Waszymi staraniami, jeśli pisałaś wcześniej to sorka skoro nie doczytałam

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Dokładnie tak jak napisałaś. Czasami mam tak że się nie załamuje po przyjęciu @, a za jakiś czas mam mega dola, ze nie mogę zajść, juz mam różne myśli w głowie... A mój M. Zawsze mówi, ze będziemy się starać póki nam sił braknie hehe i po takim zdaniu mam chęci do dalszego działania.
    Zosia a coś się wyjaśniło z Waszymi staraniami, jeśli pisałaś wcześniej to sorka skoro nie doczytałam

Sandruś szkoda pisać.. wyszło że przez brak kasy on się spina i nie da rady.. nic nie pomaga bo mu to w psychice siedzi..

a ja odpuszczam bo nie będę się non stop kłócić..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym bardziej Zośka życzymy Ci niespodziewanej niespodzianki dla M. coby się już nie spinał z powodu starań a jedynie sprężał się w organizowaniu kaski na wyprawkę;-)2500 tysiączka wpisów i 1100 lików Zośka ....gratulacje ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:32

zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a może ten wirus co go wpuściłam to zaczął działać hmmm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:33

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to szkoda... Ale może z tego cyklu cosik będzie:) chociaż Ty się mocno upierasz, że nie ale ja i tak mam nadzieję;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rzeczywiście:) taka równa liczba:)

no Muzarciu fajnie byłoby go zaskoczyć..jego mina byłaby bezcenna:)

kochana a ty kiedy owulkę będziesz mieć, tak mniej więcej

• zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    No to szkoda... Ale może z tego cyklu cosik będzie:) chociaż Ty się mocno upierasz, że nie ale ja i tak mam nadzieję;-)

dobrze że jeszcze ktoś wierzy:)

Sandraa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm...Zosia pytaj jasnowidza;-) a może do tego Maćka co w nocy wróźbitą jest w tv zapytam...kiedy owulka będzie i kiedy zajdę...he he

Dzisiaj jestem weselsza, bo po naszym ulubionym winku;-) M. jak stałam na przystanku to dzwoniłam odebrał zaspany...mówię mu więc....kochanie kiedy Ty masz wrócić z jakiegoś spotkania, imprezy, to ja nigdy nie śpię...on mi na to: ale ja już nie będę spał jak wrócisz...i co? TV na full, drzwiami trzasnęłam jak wchodziłam a on śpi...ciekawie, co? Liczyłam na <3 ale cóż...ja do Was a z pokoju obok słychać świsty he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:44

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Sandraa wrote:

dobrze że jeszcze ktoś wierzy:)

Ktoś musi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    o rzeczywiście:) taka równa liczba:)

no Muzarciu fajnie byłoby go zaskoczyć..jego mina byłaby bezcenna:)

kochana a ty kiedy owulkę będziesz mieć, tak mniej więcej

to trzymam kciuki bo wykres wygląda obiecująco :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja na chwilkę tylko!!
    Fasolka ugotowana!!Pyszna podobno!!!:-)
    Muzarcia dzięki za te namiary na sklepy meblowe kochana jesteś!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    hmm...Zosia pytaj jasnowidza;-) a może do tego Maćka co w nocy wróźbitą jest w tv zapytam...kiedy owulka będzie i kiedy zajdę...he he

no on jest niewyjęty.. kiedyś specjalnie czekałam i słuchałam co mówi: widzę szczęście, ale jak wybierzesz złą drogę to będzie nieszczęście...

każdy to może powiedzieć a ludzie dają się na to nabierać..

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni mam jakby kolkę po prawej stronie brzucha.. boję się że to może być ból wątroby...

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ja dalej twoje a raczej wasze zdrówko piję dalej z miodkiem piwko na gorąco!!!
    Moja mama kiedyś dzwoniła do tych z telewizji 60zł straciła i boi się o życie swojego brata!!! :-)

‹‹ 1047 1048 1049 1050 1051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ