X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko u mnie zero przeczuć.

Sandruś mam nadzieję że staranka zaowocują i ty też niedługo będziesz się z nami dzielić wieściami o 2 kreseczkach.

Beatuś no ty dziś 37.00 tempka w górę.. to dobry znak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:01

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A JA SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM ZE KUMPELA Z INNEGO FORUM NA KTÓRYM TEZ PISZE URODZIŁA PRZED CHWILA PRZEZ CC BLIŹNIĘTA :D cudne są

zosia-ktosia, Libra, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu bardzo bym chciała:) jak my wszystkie:) szczerze powiem, że myślałam ze uda mi się od razu .... A tu juz tyle czasu - przynajmniej tak mi się wydaje ze to długo choć są dziewczyny co starają się dłużej ode mnie:):):)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Zosiu bardzo bym chciała:) jak my wszystkie:) szczerze powiem, że myślałam ze uda mi się od razu .... A tu juz tyle czasu - przynajmniej tak mi się wydaje ze to długo choć są dziewczyny co starają się dłużej ode mnie:):):)

tak, ale każda inaczej to przeżywa. dla jednej 3 nieudane cykle to masakra, dla drugiej 20 nieudanych cykli to nadal nadzieja..

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    A JA SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM ZE KUMPELA Z INNEGO FORUM NA KTÓRYM TEZ PISZE URODZIŁA PRZED CHWILA PRZEZ CC BLIŹNIĘTA :D cudne są

SUPER !!! tp znaczy że każda z nas ma takie same szanse. nawet jak nikt nie daje nam nadzieji.

wierzę w to.

samira, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    samira wrote:

SUPER !!! tp znaczy że każda z nas ma takie same szanse. nawet jak nikt nie daje nam nadzieji.

wierzę w to.

a miała termin za miesiąc :) a i pierwsza ciążę poroniła .Datego wszystko jest możliwe :)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jak napisałaś. Czasami mam tak że się nie załamuje po przyjęciu @, a za jakiś czas mam mega dola, ze nie mogę zajść, juz mam różne myśli w głowie... A mój M. Zawsze mówi, ze będziemy się starać póki nam sił braknie hehe i po takim zdaniu mam chęci do dalszego działania.
    Zosia a coś się wyjaśniło z Waszymi staraniami, jeśli pisałaś wcześniej to sorka skoro nie doczytałam

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Dokładnie tak jak napisałaś. Czasami mam tak że się nie załamuje po przyjęciu @, a za jakiś czas mam mega dola, ze nie mogę zajść, juz mam różne myśli w głowie... A mój M. Zawsze mówi, ze będziemy się starać póki nam sił braknie hehe i po takim zdaniu mam chęci do dalszego działania.
    Zosia a coś się wyjaśniło z Waszymi staraniami, jeśli pisałaś wcześniej to sorka skoro nie doczytałam

Sandruś szkoda pisać.. wyszło że przez brak kasy on się spina i nie da rady.. nic nie pomaga bo mu to w psychice siedzi..

a ja odpuszczam bo nie będę się non stop kłócić..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym bardziej Zośka życzymy Ci niespodziewanej niespodzianki dla M. coby się już nie spinał z powodu starań a jedynie sprężał się w organizowaniu kaski na wyprawkę;-)2500 tysiączka wpisów i 1100 lików Zośka ....gratulacje ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:32

zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a może ten wirus co go wpuściłam to zaczął działać hmmm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:33

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to szkoda... Ale może z tego cyklu cosik będzie:) chociaż Ty się mocno upierasz, że nie ale ja i tak mam nadzieję;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rzeczywiście:) taka równa liczba:)

no Muzarciu fajnie byłoby go zaskoczyć..jego mina byłaby bezcenna:)

kochana a ty kiedy owulkę będziesz mieć, tak mniej więcej

• zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    No to szkoda... Ale może z tego cyklu cosik będzie:) chociaż Ty się mocno upierasz, że nie ale ja i tak mam nadzieję;-)

dobrze że jeszcze ktoś wierzy:)

Sandraa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm...Zosia pytaj jasnowidza;-) a może do tego Maćka co w nocy wróźbitą jest w tv zapytam...kiedy owulka będzie i kiedy zajdę...he he

Dzisiaj jestem weselsza, bo po naszym ulubionym winku;-) M. jak stałam na przystanku to dzwoniłam odebrał zaspany...mówię mu więc....kochanie kiedy Ty masz wrócić z jakiegoś spotkania, imprezy, to ja nigdy nie śpię...on mi na to: ale ja już nie będę spał jak wrócisz...i co? TV na full, drzwiami trzasnęłam jak wchodziłam a on śpi...ciekawie, co? Liczyłam na <3 ale cóż...ja do Was a z pokoju obok słychać świsty he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:44

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Sandraa wrote:

dobrze że jeszcze ktoś wierzy:)

Ktoś musi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    o rzeczywiście:) taka równa liczba:)

no Muzarciu fajnie byłoby go zaskoczyć..jego mina byłaby bezcenna:)

kochana a ty kiedy owulkę będziesz mieć, tak mniej więcej

to trzymam kciuki bo wykres wygląda obiecująco :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja na chwilkę tylko!!
    Fasolka ugotowana!!Pyszna podobno!!!:-)
    Muzarcia dzięki za te namiary na sklepy meblowe kochana jesteś!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    hmm...Zosia pytaj jasnowidza;-) a może do tego Maćka co w nocy wróźbitą jest w tv zapytam...kiedy owulka będzie i kiedy zajdę...he he

no on jest niewyjęty.. kiedyś specjalnie czekałam i słuchałam co mówi: widzę szczęście, ale jak wybierzesz złą drogę to będzie nieszczęście...

każdy to może powiedzieć a ludzie dają się na to nabierać..

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni mam jakby kolkę po prawej stronie brzucha.. boję się że to może być ból wątroby...

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ja dalej twoje a raczej wasze zdrówko piję dalej z miodkiem piwko na gorąco!!!
    Moja mama kiedyś dzwoniła do tych z telewizji 60zł straciła i boi się o życie swojego brata!!! :-)

‹‹ 1047 1048 1049 1050 1051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ