plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:od kilku dni mam jakby kolkę po prawej stronie brzucha.. boję się że to może być ból wątroby...
Zośka to może fasolka cię kopać oby oby!!!
Jejku dziewczyny jak wy wszystkie zakiełkujecie to ja sama tu zostanę nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeeeeeeeeee ale oczywiście życzę wam tego moje kochane!!!
-
nick nieaktualnyAga wysłałam Ci listę meblowców ale kochana już wyszłaś chwilę wcześniej a mi neta włączyli wieczorem....ale daliście radę?
Zosiu teraz autentyczny fakt...na stypie po pogrzebie babci 18 sierpnia kuzynka mnie pyta...a Ty co w ciąży jesteś? Ja jej na to...nie...chyba wątroba mi tak wyskoczyła he he...ale ja naprawdę nie wiedziałam a 29 sierpnia okazało się, że jestem w 20 tygodniu ...także jak dla mnie to i wątrobę możemy oblewać u Zośki;-)Fasolka to nazwa umowna he he
Moja powiększona wątroba ma 12 lat i mnie przerosła;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:50
Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:owulacja wg ovufriend 20,21,22 stycznia a @ ho ho w 85 dniu cyklu he he
mam nadzieję że się mylisz odnośnie @
AGA ja dziwię się takim ludziom. żadem "jasnowidz" a zwłaszcza poprzez telewizję nie uzdrowi ludzi, choć wierzę np w ziołolecznictwo. -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:zosia-ktosia wrote:od kilku dni mam jakby kolkę po prawej stronie brzucha.. boję się że to może być ból wątroby...
Jejku dziewczyny jak wy wszystkie zakiełkujecie to ja sama tu zostanę nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeeeeeeeeee ale oczywiście życzę wam tego moje kochane!!!
no chyba żartujesz.. żadna cię tu "samej" nie zostawi.. prędzej zaciążysz niż sie spodziewasz:)
i nie pij już tyle piwka bo jutro będziesz zdychać.. no chyba że go tylko "sączysz" to spoko. -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga wysłałam Ci listę meblowców ale kochana już wyszłaś chwilę wcześniej a mi neta włączyli wieczorem....ale daliście radę?
Zosiu teraz autentyczny fakt...na stypie po pogrzebie babci 18 sierpnia kuzynka mnie pyta...a Ty co w ciąży jesteś? Ja jej na to...nie...chyba wątroba mi tak wyskoczyła he he...ale ja naprawdę nie wiedziałam a 29 sierpnia okazało się, że jestem w 20 tygodniu ...także jak dla mnie to i wątrobę możemy oblewać u Zośki;-)Fasolka to nazwa umowna he he
Moja powiększona wątroba ma 12 lat i mnie przerosła;-)
Muzarcia daliśmy radę a na koniec i tak u siebie kupiliśmy he he!!
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:AGA 30 wrote:zosia-ktosia wrote:od kilku dni mam jakby kolkę po prawej stronie brzucha.. boję się że to może być ból wątroby...
no chyba żartujesz.. żadna cię tu "samej" nie zostawi.. prędzej zaciążysz niż sie spodziewasz:)
i nie pij już tyle piwka bo jutro będziesz zdychać.. no chyba że go tylko "sączysz" to spoko.
Zośka piję i smaki mi przyszły he he
mój M mnie tak dziś denerwuje że szkoda gadać!!
Ale to po niedzieli się wyżalę wam trochę!!!
Faceci to tylko czubek swojego nosa widzą a mój to tylko czubek i sport!!!
Masakra!!! -
Effcia28 wrote:Aga jak one wszystkie za fasolkują to ja tu z Tobą zostanę - zresztą co ja pisze Ty pewnie też będziesz już 5-tym miesiącu ciąży i ja tu zostanę sama na polu bitwy hehe
jeśli już to ja zostanę bo się nie staramy:)
a nic mi nie wiadomo o tym żeby kobiety zachodziły w ciążę poprzez wiatropylność -
nick nieaktualnyNie wiem jak będzie ale mam jeszcze jedną porcję luteiny na kolejne wywołanie...zrobię to wcześniej , bo jak widać na naturę nie ma co liczyć...poza tym w tym cyklu utyłam 6 kg...jak w ciąży ale podobno te hormony co mam do d.... to tak działają...dwa cykle jeszcze poobserwuję, wydruknę i polecę do gina...teraz to nie zakoduje nawet a jak zobaczy co z czym to od razu będzie lepiej...
Martwię się bo zaczynam mieć podobny wykres do poprzedniego...zerknijcie sobie jak możecie przeglądać moje wykresy wstecz...jak nie to zaraz wrzucę tutaj... -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Aga jak one wszystkie za fasolkują to ja tu z Tobą zostanę - zresztą co ja pisze Ty pewnie też będziesz już 5-tym miesiącu ciąży i ja tu zostanę sama na polu bitwy hehe
Effcia zostaniemy same albo ja sama zostanę tego ci życzę!!! -
za facetami nie trafisz.. to prosta, prościuteńka materia, myśląca strasznie prostolinijnie..
masło maślane ale tak miało być/ bo oni to takie właśnie maśło maślane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 20:57
AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas jak od Cisowej zawieje to wszystkie co spacerują to zaciążają
tak mówi mój m...a to taka mała wiocha i tam nawet na światłach jak stoisz, to musisz uważać żebyś się opon nie pozbyła...he he tak się z Cisowików nabijają, bo podobno to oni od dawien dawna między sobą się tylko żenili i rozmnażali;-)Co niemożliwe to z Cisowej he he
zosia-ktosia lubi tę wiadomość