plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Rucia wrote:Dorcia już kiedyś pisałam, że faceci to nieudane wytwór Pana Boga.
Która pisała, że ten rok będzie rokiem rodziny? Może faktycznie coś w tym jest? Może zaczniemy wszystkie hurtem fasolkować
Aż strach pomyśleć
Rucia a jak każdy facet będzie tak reagował to rzeczywiście strach pomyśleć co to będzie!!
Mój Paweł, na wieść że byłam w ciąży, zareagował normalnieale słowo "Grubasie" z jego ust brzmiało jak balsam na mą duszę
AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:Rano sie bardzo cieszyl...do momentu kiedy uslyszal ze ja nie jede na zawody i prosze go żeby tez nie jechał...
mowie Wam beznadzieja
to ja pisalam o roku rodziny..o ironio
No i niby kobieta najważniejsza ale tylko w słowach!!!
mój M czasem powtarza że go ograniczać nie będę he he!!!
Dorcia może wynagrodzi ci póżniej swoje głupie zachowanie!!! -
nick nieaktualnyDora wrote:Rano sie bardzo cieszyl...do momentu kiedy uslyszal ze ja nie jede na zawody i prosze go żeby tez nie jechał...
mowie Wam beznadzieja
to ja pisalam o roku rodziny..o ironio
Dorcia idź kopnij go w tyłekniech się opamięta !! Teraz siedze jak na szpilkach, i czekam na aktualizację Fedry. Może to moje siedzenie wam pomoże? Idę odśnieżać, bo jeszcze nie poszłam. Buźka.
-
nick nieaktualnyDorka ja dziś upije się jak świnia za tą twoją fasolkę he he!!! Popijam gorące piwo z sokiem za twoje szczęście!!!
a W tym cyklu staranek nie ma wiec pić mogę prawda!!!
Dora wasze zdrowie twoje i fasolinki!!! Ja fasolkę gotuję akurat!!!zosia-ktosia, Dora, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie ma żadnej? pewnie serduszkujecie:)
ja miałam ochotę na chipsy, więc mój M poszedł do sklepu..
aż mnie zdziwił.. zaskoczył znaczy się.
piersi mnie bolą i kłuje w prawym dole brzucha, nie okresowo tak jakoś inaczej..
ale od razu uprzedzam: na fasolkę też nie:) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki:)
Dawno mnie nie było na forum, no cóż trochę nauki miałam, musiałam materiał ogarnąć.
Doruś bardzo serdecznie Wam gratuluje II kreseczek na teście:) Życzę nudnej ciąży i żeby wszyyyyyyystkooo było w jak najlepszym pożądku.zosia-ktosia, Dora, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny