X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Effcia28 wrote:
    a wiadomo co z mayusia?bo już chyba po terminie @

Mauysiątko dostała @ 5tego stycznia. teraz ma 8 dzień cyklu

tzn.nie lubię tego-ale niestety nie ma takiej opcji a też powinna tu być:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny!!!
    glowa to mnie na pewno rozbolala przez m. ktory teraz wrocil i sie okazalo ze byl urazony przez moj " ostry ton" teraz przeprosil za focha, a w ogole to siedzial w piwnicy i zakonserwowal mi rower na dluzsza przerwę w jeździe;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 22:54

muzarcia, Rucia, Libra, gadgeta, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Effcia28 wrote:
    a wiadomo co z mayusia?bo już chyba po terminie @

Mauysiątko dostała @ 5tego stycznia. teraz ma 8 dzień cyklu

tzn.nie lubię tego-ale niestety nie ma takiej opcji a też powinna tu być:)

dokładnie !!!

no nic, ja spadam. choc jutro mam wolne to chcę się na maxa wyspać.

miłej nocki Effciu, Muzarciu Doruś i reszcie dziewczyn:*

Dora lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie...zdrowa jestem...nic a nic...jak jutro spadnie i kolejna się z poprzednią mniej więcej pokryje, to chyba przestanę mierzyć...ale chcę mieć z czym uderzyć do ginekologa więc ćwiczę z tym termometrem...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic trzeba stąd zmiatać,ale tak ciężko mi się zawsze oderwać od tego forum, normalnie jakby magnesem przyciągali hehe.Ja tylko tak mam czy wszyscy?!trzymajcie się:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogłaszcz i pociesz...no i nie dobijaj póki co...będzie miał wszak tak częściej niedługo, że " to se ne da panie Havronek, to se ne da" i dupa z wyjazdów he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy...ale z czasem jest troszkę łatwiej...Dobrej nocki...mój kanapowiec śpi oddzielnie, to ja mam całe łóżko dla siebie;-)2m na 2m moje....mmmm...śpię dziś po skosie...

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz miałam spadać i siedzę,moje chłopaki już też dawno spią:)zaraz dołączę do mego męża tylko najpierw go przepchnę z mojej połowy! kanapowiec to rozumiem mąż tak?Dobranoc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 21:57

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam i ja dobranoc

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was

Dora GARTULACJE!!! jak weszłam na forum to od razu zobaczyłam twój opis pod postami i sie bardzo ucieszyłam, ale dopiero teraz mam chwile i głowe do tego zeby napisac.

Dora lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to , wczoraj u was nie bylam po opiekowalam sie synkiem przyjaciół, bylo wszytsko az do wieczora jka wracalam z mezem od cioci zwyczajnie sie go zpaytalam dlaczego otworzyl okno z mojej strony w samochodziel w konuc wie ze tego ine lubie i nie moge teraz chorwac a on zamist mi odpwiedziec spokojnie ze wszystkie mu zamarzly z wyjatkiem mojego a nie chce zeby mu zaparowalao to oczywiscie chamsko naskoczyl i mi niezla awanture urzadzil ja sie wtedy rawie nie odzywala ale wiecie co zachowal sie dokladnie jak moj ojczy alkoholik i jak tak analizuje nasze kłtoeni na czele z ta z wczoraj to on sie zachowuje tak jak ojczym wobec matki tez robil awantury oo wszystko tylko ze moj M nie podnosi na mnie reki ale za to on nie pije i tutaj dla jego zachowania nie ma usprawieliwienia bo tam mozna bylo sobie to tlumaczyc choroba alkoholowa.

tyle lat walczylam zeby zyc noermlanie bez tramamtycznych wpsomnieni i co? przy moim M wszystko wrocilo, zniszczyl wiele lat mojej i nie tylko mojej pracy nad tym...

jestem zalamana... to zueplnie inny czlowiek niz jak o mnie zabiegal, koszmarnie upary samolub i egoista, poza nim samym nic i nikt sie nie liczy...

a przy naszej czwartkowej rozmowie o mieszkaniu i domu to wyszlo u niego ze skoro ja nie chce mieszkac w tych zakichanych krzeszowicach to on nie chce w Tarnowie, zadne ragumenty nie mialy dla neigo znaczenia...

dzisja juz sie wreszcie pogodzilismy bo juz mialam dosc zwlaszcza ze jutro jedziemy z przyjaciolmi na spotkanie oplatkowe i nie chcialam zeby tak bylo miedzy nami ale o czulosci z mojej strony moze zapomniec... no al edzisja jak gadalismy to zaczal nagle szukac powodow dla ktorych w tarnowie nie powinnismy mieszkac...
    i co wymyslil? zabierzow!!! drogo a do tego blizej mamusi!!!

kawal egoisty z niczego nie zerzygnuje a ja ma rezygnowac ze wszytskiego!!!

jak mu wczoraj powiedzilam zs Bogu dziekuje ze jeszcze nei mamy dzieci i w takiej atmosferze i w takich warunkach nei chce ich miec to sie nagle obrazil itd. urazona meska ambicja!!! i oczywiscie na noc wyprowadzilam mu sie z sypialni to go najbardziej zabolalo!!! dzis juz sie poloze kolo niego ale nie mam na to ochoty, bo do niego nic nie dotarlo wiem to i widze co kombinuje!!!

ale powiem wam ze paradikslanie wreszcie sie wyspalam nikt mi nie chrapal do ucha i mialam duzo miejsca bo my w salonie i w sypialni mamy takie same duze wersalki :D a on spla zamiast na łózku w sypilani na podlodze sie polozyl, ale co mnie tam sam sobie robil tym na zlosc!!!

ogolnie mam takie awantury xnim w domu i taka nerwowke ze niestey musze odwolac moje starania o dziecko bo jeszcze wyjdzie chore znierwicowane itd to nie pora na dziecko a jakby sie okazalao ze jestem w ciazy to jeszcze by mnie zmuszal do rzerszowic pewnie a jakby sie malzenstwo rozpadlo to by byla walka o dziecko a ja nie pracuje i nie mam warunkow wiec dopoki u nas ise nie uspokoi i nie unrmuje sprawa nie bede sie starac o dziecko...

wiem ze go to zabolalo ale nich dotrze to do niego takze powiem wam ze nie tlyko staranek nie bedzie ale i seksu bo z takim chamem nie mam na to ochoty

no i postanowila ze skoro on taki jest to ja mam dosc!!! i zabiewram sie za szukanie pracy w Tanowie. powiem mu ze dostalam prace w tarnowie i ze ja przyjmuje. I wtedy bedzie musial zdecydowac. bo on nie przeniesie sie sam do tarnowa chociaz moglby miec tu na prawde dobr aprace jesli niechce dojezdzac do krk, ale nei bo to sa z aproste rzeczy on mam ambutne plany on sie musi roziwjac w pracy, bo przeciez on dla przyjemnosci racuje a nie po to zbey utrzymac rordzine a ja to na ozdobke jestem i do chwalenia sie i do charownaia w domu!!! o nie ja zamierzam rpacowac w swoim zawodzie i wlasnie ukladam taktyke kiedy i jka jechac do tarnowa zeby nie podejrzewal nic... ale mysle jakos pod koniec stycznia...

take dziewczyny nie wiem czy czesto bede u was bo aktualnie to zycze kazdej z was fasolki i szczescia ale troche mnie przerasta fakt ze wy sie staracie a ja nie moge bo nie wiadomo co wogole bedzie z tego mojego malzenstwa a najgorsze jest to ze jak sie spoelni czarny scenariusz to zniszczyl mi cale zycie bo raz z e juz nikog nigdy nie pokocham a dwa dla mnie sakramnet to swietosc i z tego powodu tez nigdy z nikim sie juz nie zwiaze... wiec labo on albo samotnosc... cudowna perspektywa... w dziedzinstwie mialam jedno pieklo w domu a teraz drugie z mezem...

jestem zalamana i nie umie za bardzo sie z w ami cieszyc starac bo z jednje storny sie ciesze ze sie wam udaje a z drugiej zazdroszcze i jest mi bardzo smutno ze ja znowu nie moge :(

przepraszam za ten smutny temat ale musialam wam sie troszke wygadac i szczerze zycze wam powodzenia :)

i zaraz aktualizuje tabelke jak ja znajde

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
    patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
    zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
    gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
    Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
    aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
    Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
    Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
    blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................
    Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
    anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
    Amicizia .....ODWOLANE .....26 lat.......03.02................małopolskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
    Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
    muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
    ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
    AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
    kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
    Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 23:36

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki !!!
    Amicizia, faktycznie skoro twój M. jest takim upartym nerwusem, może dobrze, że chwilowo wstrzymałaś się ze starankami. Możliwe, że nie wie co to znaczy kompromis, który jest tak ważny w małżeństwie. Chyba długa droga przed wami, żeby się dotrzeć.

Fedra, Beata, Zośka - czekam na aktualizację w waszych wykresach :) Kurczę tak się nakręciłam tą fasolką Dorci, że może faktycznie coś się ruszy w tym roku? Niby głupie to, bo przecież czemu akurat 2013 rok miałby być jakiś magiczny?!

Lecę dziewuchy na śniadanie.

Miłej niedzieli :-*

zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rucia...miłego dnia kochana...i wszystkim dziewczynkom również...mierzyłam dziś temp dwa razy 6:45 i 7:40 pierwsza to 36,2 a druga 36,5...wpisałam tę drugą, bo bliższa pomiarowi poprzedniemu ale skąd ten spadek i skok za chwilę...wtedy tylko zmierzyłam i zasnęłam znów snem ciężkim i głębokim...w razie czego zignoruję ją później.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

u mnie dziś juz dobrze owulacja wyznaczona. tak jak czułam;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Effcia - dołączam się do waszej grupy, która będzie tu na stałe :)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora ogromne gratulacje ;)

Dora lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia wszystkim:-)
    czekam na wasze temperaturki dziesiejsze.
    Zawody odwolane, zostajemy w domu.

dzieki Blondi:-)

Ami chyba faktycznie musicie popracowac nad zwiazkiem. Obyś jak najszybciej mogla do nas wrócić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 09:03

Blondi22, gadgeta, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane:)
    u mnie @ dziś lub jutro. już czuję tą wredotę.

jak się pojawi to uaktualnię tabelkę. miłego dzionka dla Was wszystkich:**

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześć kochane:)
    u mnie @ dziś lub jutro. już czuję tą wredotę.

jak się pojawi to uaktualnię tabelkę. miłego dzionka dla Was wszystkich:**

O nieeeeeeeeeeeeee :(

‹‹ 1050 1051 1052 1053 1054 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ