plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiryndaa, to przez co teraz przechodzisz podlega pod paragraf i jest karane. Po pierwsze nękanie, po drugie wyzywanie i przy okazji znalazłoby się wiele innych karnych aspektów. Dziwie się twojemu partnerowi, że nie postawi sprawy jasno, nie zerwie kontaktów z pseudo matką. Jesteście w związku, to z Tobą tworzy teraz rodzinę. Prawda jest taka, że od niego wiele zależy. U mnie dosyć niedawno była podobna sytuacja z moim ojcem, który wyzywał mnie ciągle, nękał, teraz ma sądowy zakaz zbliżania się do mnie. Jeżeli zrobi coś wbrew mnie, idzie siedzieć, bo ma za to wyrok w zawieszeniu. Dlatego czas działać, i potrząsnąć facetem, niech przejrzy na oczy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 14:16
zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
widzisz Miryndaa ja też czasem bardzo chcę dziecka ale jak widzę M i jego zachowanie to ręcę mi opadają i się cieszę że nie zaszłam do tej pory w ciążę..
dla mnie staranka się skończyły na tym cyklu. już więcej "nie poproszę" męża o stosunek, w ogóle żeby kobieta się prosiła.. ach szkoda mi mnie samej..
teraz albo będę przebiegła albo dam spokój..
czytam że żel conceive plus albo pre seed są skuteczne przy zapłodnieniu, plemniki dłużej żyją i są ruchliwsze..\
stosowała go któraś? -
nick nieaktualnyNa twoim miejscu kazałabym mu się wynosić do matki, skoro tak bardzo mu na niej zależy. Jeżeli by się wyprowadził, miałabyś jasność z kim tworzysz związek. W pewnym momencie należy odciąć pępowinę, i zacząć żyć swoim życiem. Matka ewidentnie stara się Was rozdzielić, co widzę skutecznie jej się udaje. Dlatego może nie warto brnać dalej w coś, co możliwe na dłuższą metę nie ma sensu. Facet ma klapki na oczach, albo uraz psychiczny po matce. Możliwe, że stara się zdobyć jej miłość, bo nie czuł się przez nią kochany w dzieciństwie. Nie wiem ... staram sobie przetłumaczyć sytuację na wiele sposobów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 14:25
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:widzisz Miryndaa ja też czasem bardzo chcę dziecka ale jak widzę M i jego zachowanie to ręcę mi opadają i się cieszę że nie zaszłam do tej pory w ciążę..
dla mnie staranka się skończyły na tym cyklu. już więcej "nie poproszę" męża o stosunek, w ogóle żeby kobieta się prosiła.. ach szkoda mi mnie samej..
teraz albo będę przebiegła albo dam spokój..
czytam że żel conceive plus albo pre seed są skuteczne przy zapłodnieniu, plemniki dłużej żyją i są ruchliwsze..\
stosowała go któraś?
Plemniczka go używała i zachodziła...chyba też się skuszę kiedyś...a póki co to po tygodniu , no w sumie jutro z rana będzie tydzień ale dziś już mam dwa kg mniej jupi!!!Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa potrzebuję extra metod na odwadnianie organizmu..na usunięcie nadmiaru tylko wody, bo jest okropnie...
Szyjkę mam wysoko prawie cały cykl...z wyjątkami...Zosia nie wiem jaką tempkę dziś brać pod uwagę...jak tę wcześniej to sytuacja bliźniacza z poprzednim wykresem a jak tę o 7: 40 to już wpisałam na wykres, równa z wczorajszą...co ja mam robić nie wiem...jak jutro będzie niższa, to chyba tę z dzisiaj zmienię na tę niższą...tj. na 36,2...nigdy nie miałam takiej różnicy w kreskach jak mierzyłam wcześniej i później...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 14:50
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Muzarciu szyjka wysoko.. czyżby owulka się zbliżała?
No jest jakby nieco mokrzej ale nie jestem pewna...a mój m. dziś znów zapytał czy bezpiecznie dziś jest, czyli znów ma wątpliwości...ech...przeczekam, bo mi się już też nie spieszy, zwłaszcza, że za dużo waga poszła w górę w ostatnim cyklu...za długim cyklu...
M. wrócił z wycieczki więc lecę, później wejdę...
Raczej nie ma takiego rozmiaru Zosieńko;-)Ale hmm. Tylko ja nie znoszę gorąca, ciepła...to mój problem...
JEDNAK ZOSTAJĘ Z WAMI...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 15:01
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:tabletki uspokajające labofarm
niebieskie literki, pudełeczko plastikowe.
działają ale nie od rzau (zioła musza mieć czas)
polecam
http://sklep.labofarm.pl/index.php?p2,tabletki-uspokajajace-labofarm-60-tabletek
tez ich używałam i polecam -
nick nieaktualnyTo też dla mnie rewelacyjny środek ...brałam je i będę brała...mają bogatszy skład niż Persen a cena przyjemna...często są w aptekach promocje...muszę kupić i dołączyć znów na stałe...bo moja nerwica znów się niespodziewanie pojawi a tak mam wsjo pod kontrolą z niebieskimi śmierdziuchami he he
Poza tym widziałam cały cykl produkcyjny , bo to tabsy z mojego rodzinnego miasta...i znam właściciela firmy....wiem skąd pozyskują zioła i jaka tam jest sterylka, komory, kombinezony...coś niesamowitego...
Już kiedyś pisałam, że te tabsy nie mają sobie równych...jeśli jednak chciałybyście coś miętowego co doda oddechu, gdy czujecie, że ściska w piersiach, to dobry jest Validol...bez recepty i stawia na nogi... -
a u mnie to się chyba coś popierniczyło...
bo czy normalne jest żebym miała przed @ wodnisty śluz?
nadmienie że od wczoraj wieczora to cały czas aż mam wilgotne majtki jakby to mój M. określił "cipka Ci się kochanie spociła"
dzisiaj już tego jest mniej ale wczoraj było to bardzo uciążliwe biorąc pod uwagę ze byliśmy na imprezie i co chwila musiałam latać do wcRucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyNORMALNA, BO SZYJKA PO OWULCE JEST ZABEZPIECZANA WŁAŚNIE PRZEZ TEN KREM, BY W RAZIE GDY DOSZŁOBY DO ZAPŁODNIENIA TO MA TO STANOWIĆ BARIERĘ OCHRONNĄ...ACH I JESZCZE gdy jest taki śluz to można uważać go za oznakę niepłodności poowulacyjnej...trzeciego dnia po owulce w godzinach wieczornych...
Blondi22 lubi tę wiadomość