X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam serdecznie.

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak się modliłam my zajść w ciążę tak teraz się modlę by w niej nie być.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa, to przez co teraz przechodzisz podlega pod paragraf i jest karane. Po pierwsze nękanie, po drugie wyzywanie i przy okazji znalazłoby się wiele innych karnych aspektów. Dziwie się twojemu partnerowi, że nie postawi sprawy jasno, nie zerwie kontaktów z pseudo matką. Jesteście w związku, to z Tobą tworzy teraz rodzinę. Prawda jest taka, że od niego wiele zależy. U mnie dosyć niedawno była podobna sytuacja z moim ojcem, który wyzywał mnie ciągle, nękał, teraz ma sądowy zakaz zbliżania się do mnie. Jeżeli zrobi coś wbrew mnie, idzie siedzieć, bo ma za to wyrok w zawieszeniu. Dlatego czas działać, i potrząsnąć facetem, niech przejrzy na oczy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 14:16

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Miryndaa ja też czasem bardzo chcę dziecka ale jak widzę M i jego zachowanie to ręcę mi opadają i się cieszę że nie zaszłam do tej pory w ciążę..

dla mnie staranka się skończyły na tym cyklu. już więcej "nie poproszę" męża o stosunek, w ogóle żeby kobieta się prosiła.. ach szkoda mi mnie samej..

teraz albo będę przebiegła albo dam spokój..

czytam że żel conceive plus albo pre seed są skuteczne przy zapłodnieniu, plemniki dłużej żyją i są ruchliwsze..\

stosowała go któraś?

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na twoim miejscu kazałabym mu się wynosić do matki, skoro tak bardzo mu na niej zależy. Jeżeli by się wyprowadził, miałabyś jasność z kim tworzysz związek. W pewnym momencie należy odciąć pępowinę, i zacząć żyć swoim życiem. Matka ewidentnie stara się Was rozdzielić, co widzę skutecznie jej się udaje. Dlatego może nie warto brnać dalej w coś, co możliwe na dłuższą metę nie ma sensu. Facet ma klapki na oczach, albo uraz psychiczny po matce. Możliwe, że stara się zdobyć jej miłość, bo nie czuł się przez nią kochany w dzieciństwie. Nie wiem ... staram sobie przetłumaczyć sytuację na wiele sposobów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 14:25

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka a Ja gdzieś czytałam, że przy staraniach o dzicko nie powinno się stosować żeli.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/conceive-plus-lubrykant-75ml-wspomaga-poczecie-zel-i2942385847.html

http://allegro.pl/pre-seed-zel-z-aplikatorami-9szt-plodny-sluz-i2940381522.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O takich żelach nic nie wiedziałam :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    O takich żelach nic nie wiedziałam :)

Aaaaaaaa no widzisz !!!
    może warto je zastosować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    widzisz Miryndaa ja też czasem bardzo chcę dziecka ale jak widzę M i jego zachowanie to ręcę mi opadają i się cieszę że nie zaszłam do tej pory w ciążę..

dla mnie staranka się skończyły na tym cyklu. już więcej "nie poproszę" męża o stosunek, w ogóle żeby kobieta się prosiła.. ach szkoda mi mnie samej..

teraz albo będę przebiegła albo dam spokój..

czytam że żel conceive plus albo pre seed są skuteczne przy zapłodnieniu, plemniki dłużej żyją i są ruchliwsze..\

stosowała go któraś?

Plemniczka go używała i zachodziła...chyba też się skuszę kiedyś...a póki co to po tygodniu , no w sumie jutro z rana będzie tydzień ale dziś już mam dwa kg mniej jupi!!!

Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu szyjka wysoko.. czyżby owulka się zbliżała?

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja potrzebuję extra metod na odwadnianie organizmu..na usunięcie nadmiaru tylko wody, bo jest okropnie...

Szyjkę mam wysoko prawie cały cykl...z wyjątkami...Zosia nie wiem jaką tempkę dziś brać pod uwagę...jak tę wcześniej to sytuacja bliźniacza z poprzednim wykresem a jak tę o 7: 40 to już wpisałam na wykres, równa z wczorajszą...co ja mam robić nie wiem...jak jutro będzie niższa, to chyba tę z dzisiaj zmienię na tę niższą...tj. na 36,2...nigdy nie miałam takiej różnicy w kreskach jak mierzyłam wcześniej i później...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 14:50

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic.. muszę iść do sklepu..

samo się nie kupi, samo nie wstawi (dobrze że chociaż samo ugotuje)..

muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Ja potrzebuję extra metod na odwadnianie organizmu..na usunięcie nadmiaru tylko wody, bo jest okropnie...

ja chodzę po domu w spodenkach neoprenowych:)

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Muzarciu szyjka wysoko.. czyżby owulka się zbliżała?

No jest jakby nieco mokrzej ale nie jestem pewna...a mój m. dziś znów zapytał czy bezpiecznie dziś jest, czyli znów ma wątpliwości...ech...przeczekam, bo mi się już też nie spieszy, zwłaszcza, że za dużo waga poszła w górę w ostatnim cyklu...za długim cyklu...

M. wrócił z wycieczki więc lecę, później wejdę...

Raczej nie ma takiego rozmiaru Zosieńko;-)Ale hmm. Tylko ja nie znoszę gorąca, ciepła...to mój problem...

JEDNAK ZOSTAJĘ Z WAMI...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 15:01

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    tabletki uspokajające labofarm

niebieskie literki, pudełeczko plastikowe.

działają ale nie od rzau (zioła musza mieć czas)

polecam

http://sklep.labofarm.pl/index.php?p2,tabletki-uspokajajace-labofarm-60-tabletek

tez ich używałam i polecam

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie mi normalne jest bardzo duża ilosc białego jak krem śluzu ?
    bo pierwszy raz coś takiego zauwazyłam

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też dla mnie rewelacyjny środek ...brałam je i będę brała...mają bogatszy skład niż Persen a cena przyjemna...często są w aptekach promocje...muszę kupić i dołączyć znów na stałe...bo moja nerwica znów się niespodziewanie pojawi a tak mam wsjo pod kontrolą z niebieskimi śmierdziuchami he he

Poza tym widziałam cały cykl produkcyjny , bo to tabsy z mojego rodzinnego miasta...i znam właściciela firmy....wiem skąd pozyskują zioła i jaka tam jest sterylka, komory, kombinezony...coś niesamowitego...

Już kiedyś pisałam, że te tabsy nie mają sobie równych...jeśli jednak chciałybyście coś miętowego co doda oddechu, gdy czujecie, że ściska w piersiach, to dobry jest Validol...bez recepty i stawia na nogi...

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie to się chyba coś popierniczyło...
    bo czy normalne jest żebym miała przed @ wodnisty śluz?
    nadmienie że od wczoraj wieczora to cały czas aż mam wilgotne majtki jakby to mój M. określił "cipka Ci się kochanie spociła" :P
    dzisiaj już tego jest mniej ale wczoraj było to bardzo uciążliwe biorąc pod uwagę ze byliśmy na imprezie i co chwila musiałam latać do wc :(

Rucia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NORMALNA, BO SZYJKA PO OWULCE JEST ZABEZPIECZANA WŁAŚNIE PRZEZ TEN KREM, BY W RAZIE GDY DOSZŁOBY DO ZAPŁODNIENIA TO MA TO STANOWIĆ BARIERĘ OCHRONNĄ...ACH I JESZCZE gdy jest taki śluz to można uważać go za oznakę niepłodności poowulacyjnej...trzeciego dnia po owulce w godzinach wieczornych...

Blondi22 lubi tę wiadomość

‹‹ 1052 1053 1054 1055 1056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ