X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nigdy nie jeździjcie na letnich oponach w zimę. Takiej adrenaliny z rana dawno sobie nie zaserwowałam.

ja raz jechałam, jak mnie śnieg zaskoczył... jechałam wymienić opony na zimowe... wysiadłam z samochodu mokra jekbym ze sauny wyszła

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz nie mogłam wyjechać z pod szkoły, nikt nie odśnieża parkingu, więc jest zasypany po kolana, a ja leń śmierdzący zamiast iść na piechotę dla swojego i dziecka bezpieczeństwa, to nie, uparłam się pojadę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam długiego posta ale wywaliło mi, że muszę się ponownie zalogować i dupa...każdej już miałam prawie coś napisane...ech...tego nie powinno być...ale trudno...później siądę i napiszę a tutaj tylko wkleję...jestem, melduję się i mam -2,2 kg jak na dziesięciodniowy bilans to nieźle chyba...i bez większych wyrzeczeń i kombinowania z garami hi hi

Rucia, Libra, Woseba, mauysia, zosia-ktosia, Amicizia, Beata, kopciuszek126, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ogolnie koboety w ciazy ni przeszkadzaja ale najgorsze jest jak to sa znajomi wtedy najbardziej mnie to boli, ze oni moga miec pelne rodziny a ja nie. No coz taki widocznie moj los i bede musiala sie z tym pogodzic. Postanowilam ze bede walczyc do 100 cylku jesli sie nie uda to trzestaje sie starac i zaczynam godzic sie z faktem bycia w dwujke , bo innego wyjscia nie mam inaczej bym zwariowala. A wogole kiedys postanowilam ze do 30 chcem miec dziecko wiec duzo mi nie zostalo troszke przefluze te staranka o kilka cykli. Sorki ze wam smece i juz przestaje zeby atmosfery nie psuc na forum. A rak z innej beczki to powiem wam ciekawostke u mnie sniej zaczol pruszyc i ma padac do soboty hi hi hi jestem ciekawa czy duzo napada , a ci lupi anglicy powariuja jak go zobacza he he he.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala a nie myśleliście o InVitro?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzercia moje gratulacje kochana oby tak dalej , bede trzymac kciuki za kolejne minusiwe kilogramy :-)
    a mnie moj M. wczoraj prubowali znow namowic na zrobienie prawa jazdy nawet przekupowali ze kupia mu smarta bo te autko tak mi sie podoba :-) niewiem czemu ja sie tak bronie od tego.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia myslimy tylko skad wziac kase na to ? Niby w angli jest do pierwszego dziecka darmowa tak slyszelismy ale wiesz jak jest wszystko sie z czasem ukruci wiec niewiemy czy uda nam sie miec za darmo bo to zalezy od lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala miałam przez chwilę smarta. Cudowny samochód !!! Wbrew pozorom w środku jest doyć spory! Tylko, że to nie jest samochód na zimę :( Dlatego zmieniłam na inny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Mi ogolnie koboety w ciazy ni przeszkadzaja ale najgorsze jest jak to sa znajomi wtedy najbardziej mnie to boli, ze oni moga miec pelne rodziny a ja nie. No coz taki widocznie moj los i bede musiala sie z tym pogodzic. Postanowilam ze bede walczyc do 100 cylku jesli sie nie uda to trzestaje sie starac i zaczynam godzic sie z faktem bycia w dwujke , bo innego wyjscia nie mam inaczej bym zwariowala. A wogole kiedys postanowilam ze do 30 chcem miec dziecko wiec duzo mi nie zostalo troszke przefluze te staranka o kilka cykli. Sorki ze wam smece i juz przestaje zeby atmosfery nie psuc na forum. A rak z innej beczki to powiem wam ciekawostke u mnie sniej zaczol pruszyc i ma padac do soboty hi hi hi jestem ciekawa czy duzo napada , a ci lupi anglicy powariuja jak go zobacza he he he.

mała ja juz dawno próbuje godzić sie z mysla ze bede tylko ja i m..ale uwierz mi nie da sie:)zobaczysz ze bedziesz dalej walczyc:)ja mam zamiar nie poddaawac i walczyc:)no chyba ze lekarze stwierdza ze sie nie da...ale tej opcji nawet nie biore pod uwage:)a wogóle to m mnie wczoraj na duchu podniósł;)kolega z pracy mu mówił ze ma jakiegos znajomego co tez jest na wózku:)i ze oni z dziewczyna nie chcieli miec dzieci..i nie starali sie....a tu bach;)maja dziecko :)bez tego urzadzenia które my mamy:)wiec jest nadzieja ze jak my będziemy wiecej serduszkowac:)i starac sie nie tylko z tym urządzeniem to zwiekszamy swoje szanse:)wiec mozna powiedzieć ze wczoraj mielismy AŻ 3 staranka:)najpierw sexik:)a potem z tym urządzeniem:)i ku naszemu zdziweniu w ciagu pol godziny udało nam sie 2 razy:)takze niezły zapas żołnierzyków m miał:)
    aha i ten jego kolega z pracy tez sie stara:)i był osttanio u lekarza i ten mu mówił ze nie tylko witaminki sa najważniejsze dla plemniczów:)trzeba jesc duzo białka:)bo ono je odzywia:)wiec mój m zmienia diete od dzis:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 07:17

mauysia, Libra, Beata, natusia, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rucia a czemu nie jest na zime?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Rucia myslimy tylko skad wziac kase na to ? Niby w angli jest do pierwszego dziecka darmowa tak slyszelismy ale wiesz jak jest wszystko sie z czasem ukruci wiec niewiemy czy uda nam sie miec za darmo bo to zalezy od lekarza.

Jeżeli jest jakaś opcja refundowanego InVitro, ja bym w to szła. Może lekarz okaże się wspaniałomyślny, i Wam pomoże? Wiara czyni cuda :)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Pisałam długiego posta ale wywaliło mi, że muszę się ponownie zalogować i dupa...każdej już miałam prawie coś napisane...ech...tego nie powinno być...ale trudno...później siądę i napiszę a tutaj tylko wkleję...jestem, melduję się i mam -2,2 kg jak na dziesięciodniowy bilans to nieźle chyba...i bez większych wyrzeczeń i kombinowania z garami hi hi

kochana super oby tak dalej:)ja przez ostatni tydzień straciłam 1 kg:)takze pomalutku do celu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    rucia a czemu nie jest na zime?

Ze względu na swoją wagę ( ok 600kg ) jest zbyt lekki na lód/śnieg, i kręci bączki a nie jedzie :)

Na jakimś forum, ktoś kiedyś napisał, że Smarta najlepiej na zimę schować w garażu i wyjąc na wiosnę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 07:20

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohhh dziewczyny Damy radę i będziemy miały Nasze Roczki!!!!będzie dobrze

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciesze sie wosabko ze masz tyle zaciecia :-) ja niestety je trace moj m. jest uparciuchem wiec o zdrowym odrzywianiu moge zapomniec a pozatym nie lubie stac przy garach wiec to nie dla mnie. Wosabko ogolnie to ja wierze ze wam sie uda bo juz raz sie udalo wiec kolejny tez sie uada, a nam ani razu :-( dobra kurcze mialam nie smecic juz jakos sie z tym pogodze. Mowi sie trudno i zyje sie dalej. Zobaczymy co czas przyniesie teraz czekam az @ przylezie i umawiam sie na zabieg droznosci jajowpdow a potem zobacze co mi lekarka powie i jakie dalsze dzialania beda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, śniło mi się dzisiaj, że byłam świadkiem dwóch pożarów w dwóch blokach obok siebie. Weszłam w sennik, żeby zobaczyć, co to może oznaczać, i jest napisane że:

Widzieć pożar - przeżyjesz wielką radość :)

Woseba, Shagga_80, Libra, Blondi22, Beata, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...ja dziś w pracy,więc mam chwilę,żeby do Was wejść...wczoraj Młody zaabsorbował mnie na calutki dzień,a jak weszłam do was bodajże wieczorem,to przeraziłam się ilości natrzepanych przez Was stron! M A S A K R A!
    Poddaję się - nie nadrobię tego teraz :)

Co do tematu prawa jazdy, to ja miałam z tym niezłe jazdy...hmm, mam tyle czasu? Kurcze chwilę mam;) Będąc chyba przed 5tym rokiem studiów (w 2003 roku chyba) chciałam we wakacje zrobić i nawet początkowo nieźle mi szło, instruktora miałam fajnego - potrafiliśmy robić sobie przerwy na papieroska,czy kawkę...do czasu,gdy zaczął popisywać się przy jednej kursantce...wszystko zmieniło się, bo nawrzucał mi a ja nie byłam dłużna...aż ostatecznie jazdę skończyłam po 1godz a nie po 2 jak miało być - po prostu było to bez sensu, więc podziękowałam, wysiadłam...i trzasnęłam drzwiami (dwukrotnie ;) )Skończyłam kurs,ale nie czułam się na siłach podejść do egzaminu,bo wszystkie jazdy po tamtym wydatrzeniu były coraz gorsze - On obrażał mnie a ja stresowałam się ....masakra...efekt- zaświadczenie schowałam do szuflady i nie planowałam nigdy wracać do tego...aż w 2007 mój pracodawca zmusił mnie do zrobienia prawo jazdy - poszłam od nowa na kurs (a potem Szef zwrócił mi za całość kursu)...efekt?! Dziś nie wyobrażam sobie,że kiedyś nie miałam prawka...szczególnie przy dziecku. Róbcie babeczki jak nie macie - przyda się taka odrobina niezależności od Męża czy faceta :) A co do jazdy zimą....hmm, my mamy niby zimowe...ale jeździmy na nich od 3 lat i są w kiepskim stanie o czym przekonałam się ostatnio na parkingu prawie pod naszym blokiem, gdy wpadłam w poślizg i tylko spokojne myślenie mnie uratowało..i od tamtej pory powiedziała,m - pierdolę nie jeżdżę na tych oponach zimą :) I Mąż nie ma już ze mną tak dobrze :)

tyle tytułem wstępu :)

Ja przed chwilą wyskoczyłam do apteki (mam pod biurem) i zakupiłam kolejne testy owu - za wcześnie w tym cyklu zaczęłam robić..i choć myślę,że dziś a najpóźniej jutro powinna wreszcie ta druga krecha wyjść grubsza niż dotąd to jednak kupiłam (wbrew radom M) - będą na kolejny cykl jak coś ;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    ciesze sie wosabko ze masz tyle zaciecia :-) ja niestety je trace moj m. jest uparciuchem wiec o zdrowym odrzywianiu moge zapomniec a pozatym nie lubie stac przy garach wiec to nie dla mnie. Wosabko ogolnie to ja wierze ze wam sie uda bo juz raz sie udalo wiec kolejny tez sie uada, a nam ani razu :-( dobra kurcze mialam nie smecic juz jakos sie z tym pogodze. Mowi sie trudno i zyje sie dalej. Zobaczymy co czas przyniesie teraz czekam az @ przylezie i umawiam sie na zabieg droznosci jajowpdow a potem zobacze co mi lekarka powie i jakie dalsze dzialania beda.

kochana po to jest to forum zeby sie wygadac:)takze pisz smiało:)ja tam wierze ze i Wam sie uda:)predzej czy później wszystkie bedziemy miały te nasze skarby:)takze głowa do góry kochana:)

Libra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co, to waga powoli spada...dziś zastój a jutro może coś znów poleci...Mała, Wosebka dziękuję za wsparcie...Rucia witaj;-) Kaja widzę dobre nastawienie ;-)Wkurzyłam się mała jak widziałam dziś Twój wykres...ale co zrobić...naturzysko wie lepiej wrrrr....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wiecie co, śniło mi się dzisiaj, że byłam świadkiem dwóch pożarów w dwóch blokach obok siebie. Weszłam w sennik, żeby zobaczyć, co to może oznaczać, i jest napisane że:

Widzieć pożar - przeżyjesz wielką radość :)

Ja co prawda wierzę,że sny są odbiciem podświadomości i mnie gdyby śnił się pożar to myślałabym czy nie słyszałam wczoraj czy przedwczoraj o pożarze jakimś (czy w tv nie widziałam) ale kto wie, może u Ciebie to znak, że będziesz miała wielką radość w postaci testu z 2 kreskami i bynajmniej nie myślę o teście owu :)

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 1110 1111 1112 1113 1114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ