plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mazurcia ja wiedzialam ze tak bedzie bo mialam infekcje wiec nie bylo mowy zeby sie udalo . Dobra babeczki ja zmykam prace trzeba zaczac. wiwczorkiem do was wpadne. Jeszcze raz milego dzionka zycze
.
Woseba, mauysia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShaga odkąd jestem mężatką śni mi się sen. Bardzo wiarygodny, bardzo mnie z resztą denerwujący, sen mam min. raz w tygodniu. Zobaczyłam znaczenie tego snu, i teraz już wierzę, że sny chyba pokazują Nam co może się zdażyć w naszym życiu.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Ale tu tłumek z rana... i dobrze!
Ja wczoraj odnotowałam pozytywny test owu, więc jutro/pojutrze spodziewam się skoku temp. Potem parę dni mierzenia pro forma, a później... GOOD BYE TERMOMETR, aż do dnia spodziewanej @Czemu dopiero teraz wpadłam na ten genialny pomysł...?
Wosebko, jaki piękny, wiosenny awatarWoseba, Libra, Rucia, Amicizia, Beata, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dzień dobry dziewczynki
Ja wczoraj odnotowałam pozytywny test owu, więc jutro/pojutrze spodziewam się skoku temp. Potem parę dni mierzenia pro forma, a później... GOOD BYE TERMOMETR, aż do dnia spodziewanej @Czemu dopiero teraz wpadłam na ten genialny pomysł...?
Wosebko, jaki piękny, wiosenny awatar
no hej mauysia:)mi tez sie podoba mój awatarek:)wole patrzec na niego niz na to co za oknem..
a powiedz mi kochana bo ja wczoraj test owu miałm tak ze ta testowa kreska była czerowna jak kontrolna le nie cłą..powiedzmy ze pół jej było tak a drugie pól troche mniej..no i zanaczyłam jako pozytytw:)dobzre zrobiłam?:)własnie z tymi testami z allegro to zawsze mam problem z interpretacja..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 08:01
-
Woseba wrote:mauysia wrote:Dzień dobry dziewczynki
no hej mauysia:)mi tez sie podoba mój awatarek:)wole patrzec na niego niz na to co za oknem..
a powiedz mi kochana bo ja wczoraj test owu miałm tak ze ta testowa kreska była czerowna jak kontrolna le nie cłą..powiedzmy ze pół jej było tak a drugie pól troche mniej..no i zanaczyłam jako pozytytw:)dobzre zrobiłam?:)własnie z tymi testami z allegro to zawsze mam problem z interpretacja..
Ja bym też zaznaczyła jako pozytyw.Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Woseba wrote:mauysia wrote:Dzień dobry dziewczynki
a powiedz mi kochana bo ja wczoraj test owu miałm tak ze ta testowa kreska była czerowna jak kontrolna le nie cłą..powiedzmy ze pół jej było tak a drugie pól troche mniej..no i zanaczyłam jako pozytytw:)dobzre zrobiłam?:)własnie z tymi testami z allegro to zawsze mam problem z interpretacja..
Ja bym też zaznaczyła jako pozytyw.
no i tak zrobiłam:)ale dziś jeszcze zrobie:)żeby zobaczyć jaka będzie kreseczka:) -
Witam czwartkowo;)
u nas zimno dzis;/
maly w przedszkolu a ja do was zajrzalam;)
mnie dziś cos prawy jajnik pobolewa troche.
Detektor oznak ciazy na dzień dzisiejszy pokazuje 22/100 punkty .ale pewnie to tylko tak sobie pewnie wyznacza.
a dziewczyny te co jesteście w ciazy powiedzcie bolały was zaraz po owulacju sutki? -
To i ja się dopisuję
Beata..................- 17 lutego 1984
anusia84.............- 14 marca 1984r
Effcia28..............- 20 maja 1984
Paulina1986.......- 1 maja 1986r.
Natusia...............- 25 maja 1985r.
Woseba..............- 27 maja 1988r.
mauysia..............- 1 czerwca 1981
AGA30................- 7 czerwca 1982
anna_w...............- 20 czerwca 1982
Fedra..................- 9 lipiec 1984
Rucia..................- 12 lipca 1986r.
mala26_.............- 9 sierpnia 1983r
Blondi22.............- 9 września 1990r
Malvinka.............- 12 października 1987r
Libra...................- 22 października 1982r
Gadgeta..............- 24 października 1980r.
Amicizia.............- 7 listopada 1986r.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 08:18
-
Amicizia wrote:Dziewczynki widze ze przy okazji zdjecia Gadgetki pojawiła sie kwestia naszej grupy na FB otóż jej sie nie da znaleźć bo jest tajna i zamknieta tzn ze nikt poza czlonkami nie moze jej widziec postow i zdjeci itd jest to po to zeby nikt poz anami tego nie mogl widziec na FB ale kazda z nas ma prawo dodawac nowych członków do grupy czyli jesli sie chce byc w niej to wystraczy ze ktoras z nas co juz dosc długo tu sie udzielamy bedzie dodana do waszych znajomych na FB i wtedy mozemy was dodac wiec jak cos to sie przypomniec podac jakis namiar na siebie a Blondii zawsze mozesz na FB zalozyc fikcyjne konto tylko po to zeby moc tam zdjecia ogladac, np. Dpra wlasnie takie konto załozyła
ja mam konto na fbjuz daje linka;)
https://www.facebook.com/ewelina.kuzminska.9?ref=tn_tnmn -
Beata..................- 17 lutego 1984
anusia84.............- 14 marca 1984
Effcia28..............- 20 maja 198
Paulina1986.......- 1 maja 1986
Natusia...............- 25 maja 1985
Woseba..............- 27 maja 1988
mauysia..............- 1 czerwca 1981
AGA30................- 7 czerwca 1982
anna_w...............- 20 czerwca 1982
Fedra..................- 9 lipiec 1984
Rucia..................- 12 lipca 1986
mala26_.............- 9 sierpnia 1983
Blondi22.............- 9 września 1990
zosia-ktosia.........- 20 września 1983
Malvinka.............- 12 października 1987
Libra...................- 22 października 1982
Gadgeta..............- 24 października 1980
Amicizia.............- 7 listopada 1986 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:hej Zosiu:)fajnie że jestes:)
widze Wosebuś że masz dziś dobry humorek:)
no humorek super:)po wczorajszych starankach:)jestem pełna nadziei:)przynajmniej do terminu @...zosia-ktosia, Libra, Shagga_80, Beata, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:Woseba wrote:hej Zosiu:)fajnie że jestes:)
no humorek super:)po wczorajszych starankach:)jestem pełna nadziei:)przynajmniej do terminu @...
super:) bardzo sie cieszę że wczoraj udały sie staranka:)Woseba lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki...ja dziś w pracy,więc mam chwilę,żeby do Was wejść...wczoraj Młody zaabsorbował mnie na calutki dzień,a jak weszłam do was bodajże wieczorem,to przeraziłam się ilości natrzepanych przez Was stron! M A S A K R A!
Poddaję się - nie nadrobię tego teraz
Co do tematu prawa jazdy, to ja miałam z tym niezłe jazdy...hmm, mam tyle czasu? Kurcze chwilę mam;) Będąc chyba przed 5tym rokiem studiów (w 2003 roku chyba) chciałam we wakacje zrobić i nawet początkowo nieźle mi szło, instruktora miałam fajnego - potrafiliśmy robić sobie przerwy na papieroska,czy kawkę...do czasu,gdy zaczął popisywać się przy jednej kursantce...wszystko zmieniło się, bo nawrzucał mi a ja nie byłam dłużna...aż ostatecznie jazdę skończyłam po 1godz a nie po 2 jak miało być - po prostu było to bez sensu, więc podziękowałam, wysiadłam...i trzasnęłam drzwiami (dwukrotnie)Skończyłam kurs,ale nie czułam się na siłach podejść do egzaminu,bo wszystkie jazdy po tamtym wydatrzeniu były coraz gorsze - On obrażał mnie a ja stresowałam się ....masakra...efekt- zaświadczenie schowałam do szuflady i nie planowałam nigdy wracać do tego...aż w 2007 mój pracodawca zmusił mnie do zrobienia prawo jazdy - poszłam od nowa na kurs (a potem Szef zwrócił mi za całość kursu)...efekt?! Dziś nie wyobrażam sobie,że kiedyś nie miałam prawka...szczególnie przy dziecku. Róbcie babeczki jak nie macie - przyda się taka odrobina niezależności od Męża czy faceta
A co do jazdy zimą....hmm, my mamy niby zimowe...ale jeździmy na nich od 3 lat i są w kiepskim stanie o czym przekonałam się ostatnio na parkingu prawie pod naszym blokiem, gdy wpadłam w poślizg i tylko spokojne myślenie mnie uratowało..i od tamtej pory powiedziała,m - pierdolę nie jeżdżę na tych oponach zimą
I Mąż nie ma już ze mną tak dobrze
tyle tytułem wstępu
Ja przed chwilą wyskoczyłam do apteki (mam pod biurem) i zakupiłam kolejne testy owu - za wcześnie w tym cyklu zaczęłam robić..i choć myślę,że dziś a najpóźniej jutro powinna wreszcie ta druga krecha wyjść grubsza niż dotąd to jednak kupiłam (wbrew radom M) - będą na kolejny cykl jak coś
ja zdałam 13 wrzesnia 2012 he i to maz mnie namówił na prawko i nie załuje;)
a kasy nie stracilam bo poszlam na refundowane z UEzosia-ktosia, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:Woseba wrote:hej Zosiu:)fajnie że jestes:)
no humorek super:)po wczorajszych starankach:)jestem pełna nadziei:)przynajmniej do terminu @...
super:) bardzo sie cieszę że wczoraj udały sie staranka:)
no były super:) ale czy sie udały na 100% to sie okaze 2 lutego;)zosia-ktosia, Libra, Beata lubią tę wiadomość