plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga, Ty też ostatnio rzadziej się udzielasz - dużo pracy, czy "odwyk"?
Mauysia, nie mam czasu ostatnioA jak mam czas, to nie mogę Was nadrobić
A i inna sprawa,że poza kilkoma porami (rano,gdy mierzę tempkę, 17 gdy robię test i wieczorem gdy badam szyjkę i śluz) to nie wiele myślę o starankach, w sumie z braku czasu wyluzowałam nieco
Beata..................- 17 lutego 1984
anusia84.............- 14 marca 1984
Effcia28..............- 20 maja 198
Paulina1986.......- 1 maja 1986
Natusia...............- 25 maja 1985
Woseba..............- 27 maja 1988
mauysia..............- 1 czerwca 1981
AGA30................- 7 czerwca 1982
anna_w...............- 20 czerwca 1982
Fedra..................- 9 lipiec 1984
Rucia..................- 12 lipca 1986
mala26_.............- 9 sierpnia 1983
Blondi22.............- 9 września 1990
zosia-ktosia.........- 20 września 1983
Malvinka.............- 12 października 1987
Libra...................- 22 października 1982
Gadgeta..............- 24 października 1980
Shagga_80............- 03 listopada 1980
Amicizia.............- 7 listopada 1986 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Ale jestem samolubna nawet nie spytałam co tam u was moje drogie!!!
a NADRABIAĆ nie mam czasu muszę mieszkanie w biegu ogarnąć trochę hi hi!!
Mała widziałam że tempka ci spadła szkoda wielka!!!
ja się szykuję na owulkębędę miała gorący weekend:D!
AGA 30, Rucia, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁooo, udało mi się chociaż dzisiejsze Wasze posty nadrobić
I wiecie co...zazdroszczę Wam radości ze staranek...kurcze mnie ostatnie staranka w ogóle przyjemności nie sprawiają...co innego jest zaraz po @ gdy robimy to dla przyjemności (i stęsknieni) a potem jak wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują na dni płodne to wtedy mówię M, że musimy dziś wykorzystać szansę no i jest tak jakoś dziwnie...już bym chciała żebym była po owulce..macie tak?
Nina82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Ale jestem samolubna nawet nie spytałam co tam u was moje drogie!!!
eee too napewno Bedzie gorąco oby i umnie było tak 20 stego!!!
oki kochane jak tylko na chwilke musze uciekac bo córcia wstała i musze ja ubrac i dac jej jesc ,jeszcze kochanemu mężulkowi musze zrobić obiadek bo przyjdzie na przerwie do domciu :)odezwe sie jeszcze po 12 stej ciumki -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Ale jestem samolubna nawet nie spytałam co tam u was moje drogie!!!
Libra oj to śniegi stopnieją po gorącym weekendzie u ciebie!!!
Oj ja wam mówię śnieg zasypię i @ i do żadnej się nie zjawi!!! -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Łooo, udało mi się chociaż dzisiejsze Wasze posty nadrobić
I wiecie co...zazdroszczę Wam radości ze staranek...kurcze mnie ostatnie staranka w ogóle przyjemności nie sprawiają...co innego jest zaraz po @ gdy robimy to dla przyjemności (i stęsknieni) a potem jak wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują na dni płodne to wtedy mówię M, że musimy dziś wykorzystać szansę no i jest tak jakoś dziwnie...już bym chciała żebym była po owulce..macie tak?
czasem też tak mam! jak nie rozmawiam na ten temat z m, to wychodzi tak naturalnie, ale spinam się i jest "dziwnie" jak m zarzuci tekst: "co Ci przepowiada Twój wykres"...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Łooo, udało mi się chociaż dzisiejsze Wasze posty nadrobić
Shagga inaczej uprawia się seks gdy się ma na niego ochotę, a inaczej gdy trzeba go uprawiać, bo zbliżają się dni płodne. Nie ukrywam, że u mnie seks w dni płodne polega na wystawieniu tyłka, odbębnieniu i spać.Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:Łooo, udało mi się chociaż dzisiejsze Wasze posty nadrobić
Shagga inaczej uprawia się seks gdy się ma na niego ochotę, a inaczej gdy trzeba go uprawiać, bo zbliżają się dni płodne. Nie ukrywam, że u mnie seks w dni płodne polega na wystawieniu tyłka, odbębnieniu i spać.
hahaha:) szczere i prawdziwe:DRucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Muj M jeszcze jak narazie uwielbia kiedy mam dni płodne bo mu wtedy odmówić nie mogę he he!!!
A jak będzie za jakiś czas to zobaczymy!!! Może dlatego że na weekendy się widujemy tylko i stęsknieni jesteśmy !!!!
też tak kiedyś miałam:) ale teraz jak się widzimy codziennie inaczej to się rozkłada w czasie:) -
nick nieaktualny
-
My też serduchujemy głównie w dni płodne, a w drugiej połowie cyklu to może z raz, góra dwa razy... Pewnie wynika to z mojego dość niskiego libido. Ale na szczęście w dni płodne libido mi rośnie (sprytny ten organizm
) i nie czuję się przymuszana
. Ale kochamy się wtedy tak co dwa dni, bo jakbym miała to robić codziennie, to już bym się zmuszała, a tego nie chcę. No chyba że akurat mam ochotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 09:59
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny