X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole witam;) was kochane;)

u nas śnieg sypie jak cholera ;/

ja zaraz umyje podloge w pokoju i kuchni potem obiadek i mozna odpoczywać i książke poczytac;)

Ania czekam na wynik wieczorny bety;)
    Woseba pomęcz swojego jescze;) hehe

anna_w, Woseba lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajniki mnie nie nachrzaniają...ale w takim sadle...nawet dziś na wadze nie byłam...pewnie troszkę więcej...śnił mi się dziś park, drzewa, powstała inna odnoga rzeki w moim rodzinnym mieście w parku...tam wcześniej była droga a we śnie płynęła tam rzeka...ostatnio w ogóle śnią mi się przeszkody w postaci jakichś rowków i strumieni...rzeczek itd.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Tysiu, no nareszcie zajrzałaś :) Nie przepracowuj się, kobitko :) !

Aniu, trzymam kciuki za betę. Te kreski są blade pewnie dlatego, że termin @ miałabyś dopiero 20.01 (jesli się nie mylę), więc tak na dobrą sprawę zrobiłaś test za wcześnie :P

anna_w, zosia-ktosia, Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a ja się Wam nie pochwalę moim snem, bo był strasznie zbereźny :)

zosia-ktosia, Woseba, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

takie lubimy najbardziej :P

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

posłuchamy chetnie hehehe;)

a.png
    a.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościno dziś jeszcze troche roboty mam:( ale już nie tyle co ostatnio.

Dawaj Rutka, czekamy:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • anna_w Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Tysiu, no nareszcie zajrzałaś :) Nie przepracowuj się, kobitko :) !

Aniu, trzymam kciuki za betę. Te kreski są blade pewnie dlatego, że termin @ miałabyś dopiero 20.01 (jesli się nie mylę), więc tak na dobrą sprawę zrobiłaś test za wcześnie :P

Tak mauysiu, test robilam jakos wcześniej wczoraj "coś" mnie podkusiło, a dzisiaj tak czy siak musiałabym robic ten test z racji zażywania duphastonu, w przypadku ciąży mam go bo brać nadal a w przypadku braku ciazy odstawić do następnego cyklu. Ale masz rację @ powinnam mieć najpoźniej w niedzielę, a najprawdopodobniej jutro. No nic, zobczymy jak beta wyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Dawaj :)
    PS. Jak tam wczoraj było :D ?
    U nas było faaaaaaaaaajnie , hehehe

Dzięki Mauysia za opinię, zobaczę jeszcze czy i dziś Starego obudzę w nocy jak Młody zaśnie, hehehe...a potem tylko czekać do 30stego :)A tak na marginesie,to jak wyszedł mi owu pozytywny to dziś nie ma sensu robić dalej,prawda? Bo i po co?

Jezuuuuuu,jak mi się dziś nie chce...mam taką głupią robotę w pracy a chciałabym do domku :( I jeszcze na dodatek szef za często przesiaduje ze mną i wtedy nie mogę z Wami pogadać :(

Aniu,trzymam kciuki za Twoją betę :)

mauysia, anna_w, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wiecie .. :) W tym śnie tylu kobiet wraz z M. chyba nigdy nie będziemy mieć na raz ;)

Shagga_80, zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Bo wiecie .. :) W tym śnie tylu kobiet wraz z M. chyba nigdy nie będziemy mieć na raz ;)

Hehehe, do sypialni zaprosiliście nas wszystkie,hehehehe

Rucia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

he he

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Dawaj :)
    PS. Jak tam wczoraj było :D ?
    U nas było faaaaaaaaaajnie , hehehe

Dzięki Mauysia za opinię, zobaczę jeszcze czy i dziś Starego obudzę w nocy jak Młody zaśnie, hehehe...a potem tylko czekać do 30stego :)A tak na marginesie,to jak wyszedł mi owu pozytywny to dziś nie ma sensu robić dalej,prawda? Bo i po co?

Jezuuuuuu,jak mi się dziś nie chce...mam taką głupią robotę w pracy a chciałabym do domku :( I jeszcze na dodatek szef za często przesiaduje ze mną i wtedy nie mogę z Wami pogadać :(

Aniu,trzymam kciuki za Twoją betę :)

Shagga u mnie jak zwykle :D wypnij tyłek i spać ;)
    Zrób jeszcze jeden test, bo mi w poprzednim cyklu wyszły dwa testy z super mocną kreską testową.

Shagga nawet @ mamy dostać w tym samym czasie :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Shagga jesteśmy otwarci na propozycje :D ;)

zosia-ktosia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wczoraj córka przyszła z przedszkola i mówiła że była pani ze szkoły muzycznej i Ala się zakwalifikowała wstępnie do tej szkoły na egzamin..

i sie podjarała:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 09:20

mauysia, Woseba, Rucia, gocha04, Shagga_80, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Hej Hej laseczki...co u Was? W domu mam już posprzątane...jedynie w kuchni umyć podłogę i naczynia poukładać...zrobić obiadek...jak ja lubię pracę pod presją...uwielbiam... bo później siadam i mogę poczytać coś ciekawego, napisać coś ciekawego...

U mnie dziś spadek...kusi mnie normalnie wykorzystać m. do niecnych celów...ale powiedziałam mu, że wstrzymujemy się na kilka chwil...
    ...dziś tempkę zmierzyłam ok.7-mej...dość drastycznie spadła co nie?

niom muzarciu:) spadek, że hoho... może się coś wkońcu ruszy u ciebie pozytywnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!!!
    Ale smarujecie nie mam czasu was nadrobić proszę o mały skrót czy jakieś fasolki mnie ominęły !!!!
    Ogłaszam że łóżko wytestowane i wygodne !!!!!:-)
    Mój m może w poniedziałek wieczorem pojedzie dopiero to jak we wtorek owulka by była to szansa jest i znowu sie nakręcę a z tego pewnie nic nie wyjdzie znowu!!:-( :-)

Woseba, Libra, Shagga_80, anna_w, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mnie zainspirowałyście tymi snami itepe :) Chcę jeszcze dziś walnąć serducho z M i właśnie przeglądałam w necie katalogi pozycji, bo chciałabym zaproponować mu dziś jakieś nowości ;D no i sobie też :)

zosia-ktosia, Rucia, Shagga_80, Blondi22, anna_w, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Jajniki mnie nie nachrzaniają...ale w takim sadle...nawet dziś na wadze nie byłam...pewnie troszkę więcej...śnił mi się dziś park, drzewa, powstała inna odnoga rzeki w moim rodzinnym mieście w parku...tam wcześniej była droga a we śnie płynęła tam rzeka...ostatnio w ogóle śnią mi się przeszkody w postaci jakichś rowków i strumieni...rzeczek itd.

mnie też nie zawsze jajniki bolą... w tym cyklu jeszcze cisza...

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:
    Woseba wrote:
    mauysia wrote:
    Cześć Ruciu, Sandraa, Wosebciu i Libra!

Rucia --> całkiem fajny ten gadżet :) Faceci jak chcą się odlać to tylko rozpinają rozporek i już, a my musimy gołym tyłkiem świecić jak chcemy zrobić to na łonie natury. A tak to myk-myk i gotowe :)

Wosebko --> tylko nie wierz głupiemu ovufriendowemu algorytmowi! Popieram zdanie Libry.

no hej mauysia:)nie wierze mu ani troche:)bardziej ufam fertilityfriend:)jest duzo lepszy:)a dodatkowo od tego cyklu prowadze jeszce wykres na 28dni:)tam jest lepiej rozszerzony zakres objawów i odczuc:)

O, fajnie że jesteś na 28 dni. Też tam byłam 5 lat temu, ale jak skończył mi się abonament, to nie przedłużałam, a tam nie można korzystać z wersji 'demo', jak tutaj.
    No i fajnie że tam można sobie zaznaczyć metodę, jaką się stosuje (np. Roetzera) i cała analiza jest podporządkowana tej jednej metodzie.

Tak czy inaczej, najbardziej ufaj SOBIE, a nie programom :D

ostatni cykl też miłam na 28dni i fajnie tam wyliczalo sie ale tez abonament mi sie skonczył i nie wykupowałam

o jakim gadżecie piszecie? proszę o skrót dla mnie, bo nie mam szans was nadrobić;)

‹‹ 1128 1129 1130 1131 1132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ