X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole witam;) was kochane;)

u nas śnieg sypie jak cholera ;/

ja zaraz umyje podloge w pokoju i kuchni potem obiadek i mozna odpoczywać i książke poczytac;)

Ania czekam na wynik wieczorny bety;)
    Woseba pomęcz swojego jescze;) hehe

anna_w, Woseba lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajniki mnie nie nachrzaniają...ale w takim sadle...nawet dziś na wadze nie byłam...pewnie troszkę więcej...śnił mi się dziś park, drzewa, powstała inna odnoga rzeki w moim rodzinnym mieście w parku...tam wcześniej była droga a we śnie płynęła tam rzeka...ostatnio w ogóle śnią mi się przeszkody w postaci jakichś rowków i strumieni...rzeczek itd.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Tysiu, no nareszcie zajrzałaś :) Nie przepracowuj się, kobitko :) !

Aniu, trzymam kciuki za betę. Te kreski są blade pewnie dlatego, że termin @ miałabyś dopiero 20.01 (jesli się nie mylę), więc tak na dobrą sprawę zrobiłaś test za wcześnie :P

anna_w, zosia-ktosia, Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a ja się Wam nie pochwalę moim snem, bo był strasznie zbereźny :)

zosia-ktosia, Woseba, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

takie lubimy najbardziej :P

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

posłuchamy chetnie hehehe;)

a.png
    a.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościno dziś jeszcze troche roboty mam:( ale już nie tyle co ostatnio.

Dawaj Rutka, czekamy:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • anna_w Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Tysiu, no nareszcie zajrzałaś :) Nie przepracowuj się, kobitko :) !

Aniu, trzymam kciuki za betę. Te kreski są blade pewnie dlatego, że termin @ miałabyś dopiero 20.01 (jesli się nie mylę), więc tak na dobrą sprawę zrobiłaś test za wcześnie :P

Tak mauysiu, test robilam jakos wcześniej wczoraj "coś" mnie podkusiło, a dzisiaj tak czy siak musiałabym robic ten test z racji zażywania duphastonu, w przypadku ciąży mam go bo brać nadal a w przypadku braku ciazy odstawić do następnego cyklu. Ale masz rację @ powinnam mieć najpoźniej w niedzielę, a najprawdopodobniej jutro. No nic, zobczymy jak beta wyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Dawaj :)
    PS. Jak tam wczoraj było :D ?
    U nas było faaaaaaaaaajnie , hehehe

Dzięki Mauysia za opinię, zobaczę jeszcze czy i dziś Starego obudzę w nocy jak Młody zaśnie, hehehe...a potem tylko czekać do 30stego :)A tak na marginesie,to jak wyszedł mi owu pozytywny to dziś nie ma sensu robić dalej,prawda? Bo i po co?

Jezuuuuuu,jak mi się dziś nie chce...mam taką głupią robotę w pracy a chciałabym do domku :( I jeszcze na dodatek szef za często przesiaduje ze mną i wtedy nie mogę z Wami pogadać :(

Aniu,trzymam kciuki za Twoją betę :)

mauysia, anna_w, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wiecie .. :) W tym śnie tylu kobiet wraz z M. chyba nigdy nie będziemy mieć na raz ;)

Shagga_80, zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Bo wiecie .. :) W tym śnie tylu kobiet wraz z M. chyba nigdy nie będziemy mieć na raz ;)

Hehehe, do sypialni zaprosiliście nas wszystkie,hehehehe

Rucia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

he he

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Dawaj :)
    PS. Jak tam wczoraj było :D ?
    U nas było faaaaaaaaaajnie , hehehe

Dzięki Mauysia za opinię, zobaczę jeszcze czy i dziś Starego obudzę w nocy jak Młody zaśnie, hehehe...a potem tylko czekać do 30stego :)A tak na marginesie,to jak wyszedł mi owu pozytywny to dziś nie ma sensu robić dalej,prawda? Bo i po co?

Jezuuuuuu,jak mi się dziś nie chce...mam taką głupią robotę w pracy a chciałabym do domku :( I jeszcze na dodatek szef za często przesiaduje ze mną i wtedy nie mogę z Wami pogadać :(

Aniu,trzymam kciuki za Twoją betę :)

Shagga u mnie jak zwykle :D wypnij tyłek i spać ;)
    Zrób jeszcze jeden test, bo mi w poprzednim cyklu wyszły dwa testy z super mocną kreską testową.

Shagga nawet @ mamy dostać w tym samym czasie :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Shagga jesteśmy otwarci na propozycje :D ;)

zosia-ktosia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wczoraj córka przyszła z przedszkola i mówiła że była pani ze szkoły muzycznej i Ala się zakwalifikowała wstępnie do tej szkoły na egzamin..

i sie podjarała:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 09:20

mauysia, Woseba, Rucia, gocha04, Shagga_80, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Hej Hej laseczki...co u Was? W domu mam już posprzątane...jedynie w kuchni umyć podłogę i naczynia poukładać...zrobić obiadek...jak ja lubię pracę pod presją...uwielbiam... bo później siadam i mogę poczytać coś ciekawego, napisać coś ciekawego...

U mnie dziś spadek...kusi mnie normalnie wykorzystać m. do niecnych celów...ale powiedziałam mu, że wstrzymujemy się na kilka chwil...
    ...dziś tempkę zmierzyłam ok.7-mej...dość drastycznie spadła co nie?

niom muzarciu:) spadek, że hoho... może się coś wkońcu ruszy u ciebie pozytywnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!!!
    Ale smarujecie nie mam czasu was nadrobić proszę o mały skrót czy jakieś fasolki mnie ominęły !!!!
    Ogłaszam że łóżko wytestowane i wygodne !!!!!:-)
    Mój m może w poniedziałek wieczorem pojedzie dopiero to jak we wtorek owulka by była to szansa jest i znowu sie nakręcę a z tego pewnie nic nie wyjdzie znowu!!:-( :-)

Woseba, Libra, Shagga_80, anna_w, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mnie zainspirowałyście tymi snami itepe :) Chcę jeszcze dziś walnąć serducho z M i właśnie przeglądałam w necie katalogi pozycji, bo chciałabym zaproponować mu dziś jakieś nowości ;D no i sobie też :)

zosia-ktosia, Rucia, Shagga_80, Blondi22, anna_w, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Jajniki mnie nie nachrzaniają...ale w takim sadle...nawet dziś na wadze nie byłam...pewnie troszkę więcej...śnił mi się dziś park, drzewa, powstała inna odnoga rzeki w moim rodzinnym mieście w parku...tam wcześniej była droga a we śnie płynęła tam rzeka...ostatnio w ogóle śnią mi się przeszkody w postaci jakichś rowków i strumieni...rzeczek itd.

mnie też nie zawsze jajniki bolą... w tym cyklu jeszcze cisza...

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:
    Woseba wrote:
    mauysia wrote:
    Cześć Ruciu, Sandraa, Wosebciu i Libra!

Rucia --> całkiem fajny ten gadżet :) Faceci jak chcą się odlać to tylko rozpinają rozporek i już, a my musimy gołym tyłkiem świecić jak chcemy zrobić to na łonie natury. A tak to myk-myk i gotowe :)

Wosebko --> tylko nie wierz głupiemu ovufriendowemu algorytmowi! Popieram zdanie Libry.

no hej mauysia:)nie wierze mu ani troche:)bardziej ufam fertilityfriend:)jest duzo lepszy:)a dodatkowo od tego cyklu prowadze jeszce wykres na 28dni:)tam jest lepiej rozszerzony zakres objawów i odczuc:)

O, fajnie że jesteś na 28 dni. Też tam byłam 5 lat temu, ale jak skończył mi się abonament, to nie przedłużałam, a tam nie można korzystać z wersji 'demo', jak tutaj.
    No i fajnie że tam można sobie zaznaczyć metodę, jaką się stosuje (np. Roetzera) i cała analiza jest podporządkowana tej jednej metodzie.

Tak czy inaczej, najbardziej ufaj SOBIE, a nie programom :D

ostatni cykl też miłam na 28dni i fajnie tam wyliczalo sie ale tez abonament mi sie skonczył i nie wykupowałam

o jakim gadżecie piszecie? proszę o skrót dla mnie, bo nie mam szans was nadrobić;)

‹‹ 1128 1129 1130 1131 1132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ