plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
tak wogole witam;) was kochane;)
u nas śnieg sypie jak cholera ;/
ja zaraz umyje podloge w pokoju i kuchni potem obiadek i mozna odpoczywać i książke poczytac;)
Ania czekam na wynik wieczorny bety;)
Woseba pomęcz swojego jescze;) hehe
anna_w, Woseba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJajniki mnie nie nachrzaniają...ale w takim sadle...nawet dziś na wadze nie byłam...pewnie troszkę więcej...śnił mi się dziś park, drzewa, powstała inna odnoga rzeki w moim rodzinnym mieście w parku...tam wcześniej była droga a we śnie płynęła tam rzeka...ostatnio w ogóle śnią mi się przeszkody w postaci jakichś rowków i strumieni...rzeczek itd.
-
Hej Tysiu, no nareszcie zajrzałaś
Nie przepracowuj się, kobitko
!
Aniu, trzymam kciuki za betę. Te kreski są blade pewnie dlatego, że termin @ miałabyś dopiero 20.01 (jesli się nie mylę), więc tak na dobrą sprawę zrobiłaś test za wcześnieanna_w, zosia-ktosia, Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Hej Tysiu, no nareszcie zajrzałaś
Nie przepracowuj się, kobitko
!
Aniu, trzymam kciuki za betę. Te kreski są blade pewnie dlatego, że termin @ miałabyś dopiero 20.01 (jesli się nie mylę), więc tak na dobrą sprawę zrobiłaś test za wcześnie
Tak mauysiu, test robilam jakos wcześniej wczoraj "coś" mnie podkusiło, a dzisiaj tak czy siak musiałabym robic ten test z racji zażywania duphastonu, w przypadku ciąży mam go bo brać nadal a w przypadku braku ciazy odstawić do następnego cyklu. Ale masz rację @ powinnam mieć najpoźniej w niedzielę, a najprawdopodobniej jutro. No nic, zobczymy jak beta wyjdzie. -
nick nieaktualnyRucia wrote:Oj a ja się Wam nie pochwalę moim snem, bo był strasznie zbereźny
Dawaj
PS. Jak tam wczoraj było?
U nas było faaaaaaaaaajnie , hehehe
Dzięki Mauysia za opinię, zobaczę jeszcze czy i dziś Starego obudzę w nocy jak Młody zaśnie, hehehe...a potem tylko czekać do 30stego :)A tak na marginesie,to jak wyszedł mi owu pozytywny to dziś nie ma sensu robić dalej,prawda? Bo i po co?
Jezuuuuuu,jak mi się dziś nie chce...mam taką głupią robotę w pracy a chciałabym do domkuI jeszcze na dodatek szef za często przesiaduje ze mną i wtedy nie mogę z Wami pogadać
Aniu,trzymam kciuki za Twoją betęmauysia, anna_w, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Oj a ja się Wam nie pochwalę moim snem, bo był strasznie zbereźny
Dawaj
PS. Jak tam wczoraj było?
U nas było faaaaaaaaaajnie , hehehe
Dzięki Mauysia za opinię, zobaczę jeszcze czy i dziś Starego obudzę w nocy jak Młody zaśnie, hehehe...a potem tylko czekać do 30stego :)A tak na marginesie,to jak wyszedł mi owu pozytywny to dziś nie ma sensu robić dalej,prawda? Bo i po co?
Jezuuuuuu,jak mi się dziś nie chce...mam taką głupią robotę w pracy a chciałabym do domkuI jeszcze na dodatek szef za często przesiaduje ze mną i wtedy nie mogę z Wami pogadać
Aniu,trzymam kciuki za Twoją betę
Shagga u mnie jak zwyklewypnij tyłek i spać
Zrób jeszcze jeden test, bo mi w poprzednim cyklu wyszły dwa testy z super mocną kreską testową.
Shagga nawet @ mamy dostać w tym samym czasieShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Bo wiecie ..
W tym śnie tylu kobiet wraz z M. chyba nigdy nie będziemy mieć na raz
Hehehe, do sypialni zaprosiliście nas wszystkie,hehehehe
Shagga jesteśmy otwarci na propozycjezosia-ktosia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a wczoraj córka przyszła z przedszkola i mówiła że była pani ze szkoły muzycznej i Ala się zakwalifikowała wstępnie do tej szkoły na egzamin..
i sie podjarała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2013, 09:20
mauysia, Woseba, Rucia, gocha04, Shagga_80, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Hej Hej laseczki...co u Was? W domu mam już posprzątane...jedynie w kuchni umyć podłogę i naczynia poukładać...zrobić obiadek...jak ja lubię pracę pod presją...uwielbiam... bo później siadam i mogę poczytać coś ciekawego, napisać coś ciekawego...
U mnie dziś spadek...kusi mnie normalnie wykorzystać m. do niecnych celów...ale powiedziałam mu, że wstrzymujemy się na kilka chwil...
...dziś tempkę zmierzyłam ok.7-mej...dość drastycznie spadła co nie?
niom muzarciu:) spadek, że hoho... może się coś wkońcu ruszy u ciebie pozytywnie:) -
nick nieaktualnyHej dziewczynki!!!
Ale smarujecie nie mam czasu was nadrobić proszę o mały skrót czy jakieś fasolki mnie ominęły !!!!
Ogłaszam że łóżko wytestowane i wygodne !!!!!
Mój m może w poniedziałek wieczorem pojedzie dopiero to jak we wtorek owulka by była to szansa jest i znowu sie nakręcę a z tego pewnie nic nie wyjdzie znowu!!Woseba, Libra, Shagga_80, anna_w, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Ależ mnie zainspirowałyście tymi snami itepe
Chcę jeszcze dziś walnąć serducho z M i właśnie przeglądałam w necie katalogi pozycji, bo chciałabym zaproponować mu dziś jakieś nowości
no i sobie też
zosia-ktosia, Rucia, Shagga_80, Blondi22, anna_w, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Jajniki mnie nie nachrzaniają...ale w takim sadle...nawet dziś na wadze nie byłam...pewnie troszkę więcej...śnił mi się dziś park, drzewa, powstała inna odnoga rzeki w moim rodzinnym mieście w parku...tam wcześniej była droga a we śnie płynęła tam rzeka...ostatnio w ogóle śnią mi się przeszkody w postaci jakichś rowków i strumieni...rzeczek itd.
mnie też nie zawsze jajniki bolą... w tym cyklu jeszcze cisza...muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:mauysia wrote:Woseba wrote:mauysia wrote:Cześć Ruciu, Sandraa, Wosebciu i Libra!
Rucia --> całkiem fajny ten gadżetFaceci jak chcą się odlać to tylko rozpinają rozporek i już, a my musimy gołym tyłkiem świecić jak chcemy zrobić to na łonie natury. A tak to myk-myk i gotowe
Wosebko --> tylko nie wierz głupiemu ovufriendowemu algorytmowi! Popieram zdanie Libry.
no hej mauysia:)nie wierze mu ani troche:)bardziej ufam fertilityfriend:)jest duzo lepszy:)a dodatkowo od tego cyklu prowadze jeszce wykres na 28dni:)tam jest lepiej rozszerzony zakres objawów i odczuc:)
O, fajnie że jesteś na 28 dni. Też tam byłam 5 lat temu, ale jak skończył mi się abonament, to nie przedłużałam, a tam nie można korzystać z wersji 'demo', jak tutaj.
No i fajnie że tam można sobie zaznaczyć metodę, jaką się stosuje (np. Roetzera) i cała analiza jest podporządkowana tej jednej metodzie.
Tak czy inaczej, najbardziej ufaj SOBIE, a nie programom
ostatni cykl też miłam na 28dni i fajnie tam wyliczalo sie ale tez abonament mi sie skonczył i nie wykupowałam
o jakim gadżecie piszecie? proszę o skrót dla mnie, bo nie mam szans was nadrobić