plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
glazik juz cie na fb chyba nawet zaprosiłam, mam takie same foto w awatarze jak tu:)
ale mojego M tam dużo nie ma,bo to moje raczej takie fikcyjne konto na potrzeby ovu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 20:35
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
uciekam spać, papa👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Shagga , Rucia owocnego serduszkowania;)
ja dziś tez swojego wykorzystam bo wczesniej z pracy wraca;)
a z innej beczki słyszałyscie o czymś takim?
http://moda.allegro.pl/gogirl-kobiety-sikaja-na-stojaka-sikaj-na-stojaco-i2953173028.html
To jest bardzo potrzebna rzecz...coś podobnego tylko dużo delikatniejszego, w kształcie kwiatu kalii wymyśliła moja koleżanka z fundacji z rodzinnego miasta...daje to m.in. szansę ludziom, szczególnie kobietom niepełnosprawnym na wózkach itp. normalnie i samodzielnie funkcjonować...
Widać, że inni na tym interes robią...cóż... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Wosebko czekaj na rowzój temperatur
Mi ostatnio owu pokazało owulkę w 8 dniu cyklu, później już kreska zniknęła.
i tak zrobie:)bo jestem pewna ze wtedy owu nie było:)ale nastepnym razem posłucham m i ładnie pójdę na monitoring:)Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej:)
jakieś faolki wczoraj popołudniową porą się ujawniły? wydarzyło się coś ważnego? mam kupę roboty i nie dam rady Was nadrobić, bo skrobiecie i skrobiecie;)
a u mnie... tempka rośnie... czyźby owulacja już wystąpiła? ja Cię kręce... to w przyszłym cyklu będę mieć owulację w trakcie @
buziole:)Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:hej kochane:)no co za beznadziejny ten ovufriend:(mi owu wyznaczył na 10 dc..gdzie ja wtedy prawie wogóle śluzu nie miałam ani żadnych objawów...
hej Wosebko, myślę, że jak jeszcze 1-2 tempki wpiszesz na poziomie dzisiejszej, to Ci przesunie... ja tak raz przynajmniej miałam:)Woseba, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Żadnych fasolek Libra
U mnie u Shaggi jedynie odnotowałyśmy pozytywne testy OWU. U niej dzisiaj skok na wykresie, u mnie spadek
mi wczoraj wyszły dwie kresy na teście owu, ale testowa jaśniejsza niż kontrolna, zobaczymy dzisiaj... a tempka mi już chyba zaczęła roznąć, zobaczymy co jutro przyniesie:) ten cykl chyba z prawgo jajnika, a on był zawsze popitolony...
a u Ciebie do owu się szykuje? -
nick nieaktualnyLibra wrote:Woseba wrote:hej kochane:)no co za beznadziejny ten ovufriend:(mi owu wyznaczył na 10 dc..gdzie ja wtedy prawie wogóle śluzu nie miałam ani żadnych objawów...
hej Wosebko, myślę, że jak jeszcze 1-2 tempki wpiszesz na poziomie dzisiejszej, to Ci przesunie... ja tak raz przynajmniej miałam:)
hej Libra:)na mam nadzieję że tak bedzie:)ale jak tempka jutro będzie podobna do dzisiejszej to odhacze ignorowanie dzisiejszej:)ale raczej jestem pewna ze zaburzona przez alkohol jest.. -
Cześć Ruciu, Sandraa, Wosebciu i Libra!
Rucia --> całkiem fajny ten gadżetFaceci jak chcą się odlać to tylko rozpinają rozporek i już, a my musimy gołym tyłkiem świecić jak chcemy zrobić to na łonie natury. A tak to myk-myk i gotowe
Wosebko --> tylko nie wierz głupiemu ovufriendowemu algorytmowi! Popieram zdanie Libry.Libra, Woseba, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Żadnych fasolek Libra
U mnie u Shaggi jedynie odnotowałyśmy pozytywne testy OWU. U niej dzisiaj skok na wykresie, u mnie spadek
mi wczoraj wyszły dwie kresy na teście owu, ale testowa jaśniejsza niż kontrolna, zobaczymy dzisiaj... a tempka mi już chyba zaczęła roznąć, zobaczymy co jutro przyniesie:) ten cykl chyba z prawgo jajnika, a on był zawsze popitolony...
a u Ciebie do owu się szykuje?
Własnie chyba ten cykl jest bezowulacyjny, albo jakiś popieprzony tak, że nic z niego nie rozumiem.