X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój http://www.facebook.com/glazik13

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glazik juz cie na fb chyba nawet zaprosiłam, mam takie same foto w awatarze jak tu:)

ale mojego M tam dużo nie ma,bo to moje raczej takie fikcyjne konto na potrzeby ovu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 20:35

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha ok :)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spać, papa

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewuszki ja zmyka pa

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Shagga , Rucia owocnego serduszkowania;)

ja dziś tez swojego wykorzystam bo wczesniej z pracy wraca;)

a z innej beczki słyszałyscie o czymś takim?
    http://moda.allegro.pl/gogirl-kobiety-sikaja-na-stojaka-sikaj-na-stojaco-i2953173028.html

To jest bardzo potrzebna rzecz...coś podobnego tylko dużo delikatniejszego, w kształcie kwiatu kalii wymyśliła moja koleżanka z fundacji z rodzinnego miasta...daje to m.in. szansę ludziom, szczególnie kobietom niepełnosprawnym na wózkach itp. normalnie i samodzielnie funkcjonować...

Widać, że inni na tym interes robią...cóż...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Tym razem pierwsza. Miłego dnia Wam życzę.

Sandraa, Blondi22, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    Życzę Wam MIŁEGO DNIA a zarazem suuuper miłego WEEKENDU:)
    Pozdrwiam:)

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane:)no co za beznadziejny ten ovufriend:(mi owu wyznaczył na 10 dc..gdzie ja wtedy prawie wogóle śluzu nie miałam ani żadnych objawów...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moja dzisiejsza temp na bank zaburzona..bo alkohol wczoraj piałm...chyba ja zignoruje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko czekaj na rowzój temperatur ;) Mi ostatnio owu pokazało owulkę w 8 dniu cyklu, później już kreska zniknęła.

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko czekaj na rowzój temperatur ;) Mi ostatnio owu pokazało owulkę w 8 dniu cyklu, później już kreska zniknęła.

i tak zrobie:)bo jestem pewna ze wtedy owu nie było:)ale nastepnym razem posłucham m i ładnie pójdę na monitoring:)

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)
    jakieś faolki wczoraj popołudniową porą się ujawniły? wydarzyło się coś ważnego? mam kupę roboty i nie dam rady Was nadrobić, bo skrobiecie i skrobiecie;)
    a u mnie... tempka rośnie... czyźby owulacja już wystąpiła? ja Cię kręce... to w przyszłym cyklu będę mieć owulację w trakcie @;)
    buziole:)

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych fasolek Libra :) U mnie u Shaggi jedynie odnotowałyśmy pozytywne testy OWU. U niej dzisiaj skok na wykresie, u mnie spadek :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej kochane:)no co za beznadziejny ten ovufriend:(mi owu wyznaczył na 10 dc..gdzie ja wtedy prawie wogóle śluzu nie miałam ani żadnych objawów...

hej Wosebko, myślę, że jak jeszcze 1-2 tempki wpiszesz na poziomie dzisiejszej, to Ci przesunie... ja tak raz przynajmniej miałam:)

Woseba, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Żadnych fasolek Libra :) U mnie u Shaggi jedynie odnotowałyśmy pozytywne testy OWU. U niej dzisiaj skok na wykresie, u mnie spadek :(

mi wczoraj wyszły dwie kresy na teście owu, ale testowa jaśniejsza niż kontrolna, zobaczymy dzisiaj... a tempka mi już chyba zaczęła roznąć, zobaczymy co jutro przyniesie:) ten cykl chyba z prawgo jajnika, a on był zawsze popitolony...
    a u Ciebie do owu się szykuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Woseba wrote:

hej Wosebko, myślę, że jak jeszcze 1-2 tempki wpiszesz na poziomie dzisiejszej, to Ci przesunie... ja tak raz przynajmniej miałam:)

hej Libra:)na mam nadzieję że tak bedzie:)ale jak tempka jutro będzie podobna do dzisiejszej to odhacze ignorowanie dzisiejszej:)ale raczej jestem pewna ze zaburzona przez alkohol jest..

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ruciu, Sandraa, Wosebciu i Libra!

Rucia --> całkiem fajny ten gadżet :) Faceci jak chcą się odlać to tylko rozpinają rozporek i już, a my musimy gołym tyłkiem świecić jak chcemy zrobić to na łonie natury. A tak to myk-myk i gotowe :)

Wosebko --> tylko nie wierz głupiemu ovufriendowemu algorytmowi! Popieram zdanie Libry.

Libra, Woseba, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mauysia:) ty mentorko;) a co u mnie przepowiadasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

mi wczoraj wyszły dwie kresy na teście owu, ale testowa jaśniejsza niż kontrolna, zobaczymy dzisiaj... a tempka mi już chyba zaczęła roznąć, zobaczymy co jutro przyniesie:) ten cykl chyba z prawgo jajnika, a on był zawsze popitolony...
    a u Ciebie do owu się szykuje?

Własnie chyba ten cykl jest bezowulacyjny, albo jakiś popieprzony tak, że nic z niego nie rozumiem.

‹‹ 1126 1127 1128 1129 1130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ