plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, aktualizuje tabelkę, bo coś sobie pomyliłam przy obliczaniu terminu @
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
Nina82...............9...................30lat.......22.01..............śląskie
Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Wsk...................8....................23lata......??.01.................
Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie
Jakoś ta tabelka uprzyjemnia mi czas czekania - świetny pomysł! Widzę, że jeszcze 4 dziewczyny przede mną będą miały chwilę prawdy i już potem jestem ja. Prawda, że to brzmi znacznie lepiej niż za 5 dni @?
Pozdrawiam Was wszystkie, do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 19:59
mauysia, anna_w lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoo witaj Effcia Mój maz doprowadza mnie dzisiaj do roztroju nerwowego usłyszał jak rozmawia z siostra bo ona ma sie rozwodzic itd.i zaczął prawic mi wyrzuty ze ja tez go zostawie i ze z nia bede chodzic po jakis barach itd jak on sam pojedzie do szwajcari a wcale tak nie jest!!!i nigdy bym tak nie postapiła ona ma swoje zycie a ja swoje tylko chciałam ja wesprzec aon juz ze popierasz itd. wkurwiłam sie!!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak wes mu to wytłumacz on jest typem charakterka ze on ma swoje zdanie i koniec ciezko mu cos uswiadomic chociaz teraz i tak sie zmienił troszke z madrzał z ta zazdroscia bo juz miała tego dosc i sie troche opamietał ale on ma zawsze czarne wizje a ze u mojej siotry sie nie układało w życiu juz od jakiegos czasu nie konieczniej z jej winy bardziej bym powiedziała ze ze szwagra nie mówi tu tak ze bronie siotry tylko ze wiem jak u nich było ,to ze ją popieram to nie znaczy ze bede tak samo postepowac jak ona !! ja mam inny charakter troszke od siostry,a nie po to sie pobierałam nie dawno zeby teraz szukac nowych znajomosci itd. jak bym chciała to bym sie nie pobierała tylko go zostawiła i szukała wrazen gdzie indziej poprostu ale wes mu tu wytłumacz jak on mnie juz dreczy psychicznie czsami ze swoja regułka i koniec!
-
Mała mój lwi temperament chyba ujawni się jak będę miała kogo bronić i kim sie opiekować, dlatego też jestem spokojna póki co:)
Glazik ja też o swego M jestem mega zazdrosna, bo z niego fajna dupa.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja o mojego tez i to czasem bardzo jak panienki zanim okiem skaczą!! i nie które znajome mówia ze dla jego oczu to by wszystko zrobiły szczególnie taka stara kwiaciarka tak jej sie mój mąz podoba ze zawsze mu daje upusty i to spore albo darmowe bukiety dla mnie on czesto tamtedy przechodzi bo obok jest sts a on w to gra
gocha wyslij link na facebooka to poogladamy twojego męza
-
nick nieaktualny
-
Ja to samo tez strasznie jestem o mojeho M. zazdrosna az ostatnio powiedzial mi ze az czasem robi sie nie mile. A z wlaszcza o jego byla ktura ma dobry kontakt i nie chce zerwac tej znajomosc .Wiem ze nie mam oco byc zazdrosna bo ona maswoja juz rodzine i teraz czeka na swoje malenstwo. Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej ja znienawidzilam hi hi hi. Tak wiem jest to glupie ale taka juz jestem i tyle.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
to zapytaj się go czy on Ci ufa?jeśli powie że tak to powiedz mu że ty mu tłumaczysz ,ze to co robi Twoja siostra to jej sprawa i życie Ty ja tylko wspierasz bo od tego jest rodzina.a jeśli będzie się upierał to powiedz że swoim zachowaniem przeczy temu co mówi.Bo związek oprócz miłości powinien opierać się na zaufaniu i wspieraniu się w trudnych chwilach!
glazik22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Ja to samo tez strasznie jestem o mojeho M. zazdrosna az ostatnio powiedzial mi ze az czasem robi sie nie mile. A z wlaszcza o jego byla ktura ma dobry kontakt i nie chce zerwac tej znajomosc .Wiem ze nie mam oco byc zazdrosna bo ona maswoja juz rodzine i teraz czeka na swoje malenstwo. Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej ja znienawidzilam hi hi hi. Tak wiem jest to glupie ale taka juz jestem i tyle.
widze ze masz tak samo jak ja hihija tez tak samo czsami mam wyslij linka na fcb jak chcesz?