plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:rozumiem Ami
ale wiesz czasem warto pomyśleć i wyjść pierwsza z czyms miłym...
nie tym razem za czesto zeby nie powiedziec ze zawsze to ja wychodzilam pierwsza wiec wiesz.... teraz niech on sie wysili...
ale za to przywiozl mi mame to go wysciskalam sama od siebiezbey nie bylo no i ostatnio bardzo sie stara wiec niech stara sie dalej
dobra przyjechali wiec sie zbieram do kolezanki takze zycze wam milego dnia i bede teraz rzadziej u was i juz sie boje ile tego nadrabiania bedzie
udanego weekednu dziewczynkiglazik22, Beata lubią tę wiadomość
-
glazik22 wrote:mauysia wrote:glazik22 wrote:ej dziewczynki ja stego co widze to mam dzień płodny ale działac bede dzień przed owulacją wtrakcie i po bo słyszałam ze to wzrasta wieksza prawdopodobienstwo na chłopca ale nie koniecznie musi tak być pozyjemy zobaczymy jak to bedzie
Glazik, uważaj z ta strategią, bo możesz się nieźle przejechać. Test owu niekoniecznie może wyjść prawidłowo, może np. być felerny i w ogóle nie wyjść pozytywnie, i okaże się że przegapiłaś owulację i kolejny cykl do kosza.
wiem o tym ze moge przegapić , zobacze po swoich odczuciach moze sie uda:)ja nawet testu nie robiłam owulacyjnego bo nie mam tutaj w szwajcari to nawet niechce mi sie szukac tego po aptekach bo nawet daleko mam do apteki a leki podstawowe wioze z polski
ja tam bym wolala spontanicznie;) -
Amicizia wrote:Beata wrote:rozumiem Ami
ale wiesz czasem warto pomyśleć i wyjść pierwsza z czyms miłym...
nie tym razem za czesto zeby nie powiedziec ze zawsze to ja wychodzilam pierwsza wiec wiesz.... teraz niech on sie wysili...
ale za to przywiozl mi mame to go wysciskalam sama od siebiezbey nie bylo no i ostatnio bardzo sie stara wiec niech stara sie dalej
dobra przyjechali wiec sie zbieram do kolezanki takze zycze wam milego dnia i bede teraz rzadziej u was i juz sie boje ile tego nadrabiania bedzie
udanego weekednu dziewczynki
miłego weekendu AmiciziaAmicizia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata wrote:WIECIE CO MI DZIS OVU POKAZAŁO?
parwdobodobnie płodne żółte światełko? jeszcze tak nie miałam ani razu....
czy to możliwe?
też tak miałam jak szyjkę wysoko wpisałam:)
a przy owulacji szyjka powinna być nisko czy wysoko?bo ja mam w okolicach owu zawsze nisko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, wpadam tylko na chwilkę pochwalić się pozytywnym testem
Póki co owulacyjnym, hehehe...pierwszy raz wyszedł mi pozytywny a to 3 cykl jak się testuję
ZMykam teraz,bo Maruda nie da mi siedzieć przy kompie.Rucia, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia, idziemy łeb w łeb, tak
? Trzymam kciuki
Ja miałam dziś Staremu odpuścić...ale w takich okolicznościach chyba nie mogę
Paaaaaaaaaa
Shagga oj tak, dziś nawet chyba trochę romantyzmu wkradnie się w mój seks.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Shagga , Rucia owocnego serduszkowania;)
ja dziś tez swojego wykorzystam bo wczesniej z pracy wraca;)
a z innej beczki słyszałyscie o czymś takim?
http://moda.allegro.pl/gogirl-kobiety-sikaja-na-stojaka-sikaj-na-stojaco-i2953173028.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 16:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Shagga , Rucia owocnego serduszkowania;)
ja dziś tez swojego wykorzystam bo wczesniej z pracy wraca;)
a z innej beczki słyszałyscie o czymś takim?
http://moda.allegro.pl/gogirl-kobiety-sikaja-na-stojaka-sikaj-na-stojaco-i2953173028.html
Czego to ludzie nie wymyślą, hehehehe -
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:Rucia, idziemy łeb w łeb, tak
? Trzymam kciuki
Ja miałam dziś Staremu odpuścić...ale w takich okolicznościach chyba nie mogę
Paaaaaaaaaa
Shagga oj tak, dziś nawet chyba trochę romantyzmu wkradnie się w mój seks.
Ty, ja po dzisiejszych rozmowach z Wami (czy raczej czytaniu o Waszych przygodach) postanowiłam,że dziś trzeba jakoś inaczej TO zrobić, hehehe